Gizli göz atma (gizli mod) özelliği

safak139

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bunu bilmeyenlerin olabileceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim.
Google Chrome ve Yandex tarayıcılarında gizli mod denen bir olay var(firefoxta veya başka tarayıcılarda varmı bilmiyorum denemedim)
Bunu kullanarak kanallarınızı kontrol ederken yada benzeri işleriniz için her defasında çerez temizleme zahmetinden kurtulursunuz.

Peki nedir bu gizli mod?

- Göz atma geçmişiniz kaydedilmez . Gizli moddayken açtığınız web sayfaları ve indirdiğiniz dosyalar göz atma ve indirme geçmişlerinizde kaydedilmez.
- Çerezleriniz silinir. Tüm gizli pencereleri kapattığınızda yeni çerezlerin hepsi silinir.
- Gizli ve normal mod arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz . Hem gizli mod pencerelerini hem de normal pencereleri aynı anda açık tutabilir ve ikisi arasında geçiş yapabilirsiniz.
- Uzantılar devre dışı bırakılır . Gizli pencerelerde uzantılarınız otomatik olarak devre dışı bırakılır. Bu durum, Google Chrome'un, uzantıların kişisel verilerinizi işleme şeklini kontrol etmemesinden kaynaklanır. Bir uzantının gizli pencerelerde gösterilmesini isterseniz uzantıya ilişkin "Gizli modda izin ver" onay kutusunu işaretleyin

Peki gizli mod nasıl açılır?

- Tarayıcı penceresinin sağ üst köşesindeki Chrome menü simgesine dokunun.
- Yeni Gizli Pencere 'yi seçin.

yada Ctrl+ÜstKrktr(shift)+N kısayolunu kullanabilirsiniz.

Umarım faydası dokunur,bol kazançlar...

Arkadaşlar bunu bilmeyenlerin olabileceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim.
Google Chrome ve Yandex tarayıcılarında gizli mod denen bir olay var(firefoxta veya başka tarayıcılarda varmı bilmiyorum denemedim)
Bunu kullanarak kanallarınızı kontrol ederken yada benzeri işleriniz için her defasında çerez temizleme zahmetinden kurtulursunuz.

Peki nedir bu gizli mod?

- Göz atma geçmişiniz kaydedilmez . Gizli moddayken açtığınız web sayfaları ve indirdiğiniz dosyalar göz atma ve indirme geçmişlerinizde kaydedilmez.
- Çerezleriniz silinir. Tüm gizli pencereleri kapattığınızda yeni çerezlerin hepsi silinir.
- Gizli ve normal mod arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz . Hem gizli mod pencerelerini hem de normal pencereleri aynı anda açık tutabilir ve ikisi arasında geçiş yapabilirsiniz.
- Uzantılar devre dışı bırakılır . Gizli pencerelerde uzantılarınız otomatik olarak devre dışı bırakılır. Bu durum, Google Chrome'un, uzantıların kişisel verilerinizi işleme şeklini kontrol etmemesinden kaynaklanır. Bir uzantının gizli pencerelerde gösterilmesini isterseniz uzantıya ilişkin "Gizli modda izin ver" onay kutusunu işaretleyin

Peki gizli mod nasıl açılır?

- Tarayıcı penceresinin sağ üst köşesindeki Chrome menü simgesine dokunun.
- Yeni Gizli Pencere 'yi seçin.

yada Ctrl+ÜstKrktr(shift)+N kısayolunu kullanabilirsiniz.

Umarım faydası dokunur,bol kazançlar...

Paylaşım için teşekkürler. Diğer tarayıcılarda da var. Mesela;

- Firefox için Ctrl+Shift+P
- Opera için Ctrl+Shift+N

yandex için ctrl+shift+n olması lazım. eğer olmazsa sağ üstte bulunan ayarlar simgesine tıklayın gizli mod seçeneğini ordan görebilirsiniz. kısayolu da orada yazar.

Aydınlattığınız için sağolun hocam. Ama benim düşüncem hiç gerek yok gizli moda. Gizli modda gene 2-3 çerez kalıyor. Ccleaner ile otomatiğe bağladığımı her tarayıcıyı kapatışınızda tamamen ne var ne yok siliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri