Gizza Beyaz TV ile anlaştı! Beyaz TV içeriği çalışanların dikkatine!

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
https://www.youtube.com/

Kolay gelsin. :)

Giderek çirkinleşiyorsun ve beni zerre tanımadığın halde yaptığın bu ''ispiyoncu'' ''yancı'' ''hırsız'' ''dedikoducu'' gibi çirkin yakıştırmalardan da ne tür bir insan olduğunu herkese gösteriyorsun.

Her zaman tek kanal ile çalışıyor ve yarı özgün denilebilecek tarzda videolar yüklüyorum.

ben senin söylediklerinden ve yaptıklarından örneklerle yorum yapıyorum bilmediğim özeliklerine atıfta bulunmadım. beyaz tv nini programlarını alan sen değil misin? aldım benmkileri silmişsiniz aha bunlarda almış ben kaznmıyoken bunlarda kazanmasın diye burda adamların kanalarını ifşa eden sen değil misin? şimdi yavuz hırsızdaki hırsıza kendi değiminle tabi uymuyormusun? beyaz tv nin veya herhangi bir programı alan ben değilim sensin sonuçta. sonra kıskançlıktan ben kazanmıyosam kimse kazanmasın diye miletin kanalını araştırıp burda zamanını bunlara ayıran sen değil misin? benmiyim? buda dedikodu ve burda söz konusu merciye şikayet ederek yancı olmuş olmuyor musun hocam?

---------- Spam Engelliyici 17:38 ---------- Önceki Mesaj 17:36 ----------

not: senin yaptığın bi nevi flagdır

ben senin söylediklerinden ve yaptıklarından örneklerle yorum yapıyorum bilmediğim özeliklerine atıfta bulunmadım. beyaz tv nini programlarını alan sen değil misin? aldım benmkileri silmişsiniz aha bunlarda almış ben kaznmıyoken bunlarda kazanmasın diye burda adamların kanalarını ifşa eden sen değil misin? şimdi yavuz hırsızdaki hırsıza kendi değiminle tabi uymuyormusun? beyaz tv nin veya herhangi bir programı alan ben değilim sensin sonuçta. sonra kıskançlıktan ben kazanmıyosam kimse kazanmasın diye miletin kanalını araştırıp burda zamanını bunlara ayıran sen değil misin? benmiyim? buda dedikodu ve burda söz konusu merciye şikayet ederek yancı olmuş olmuyor musun hocam?

---------- Spam Engelliyici 17:38 ---------- Önceki Mesaj 17:36 ----------

not: senin yaptığın bi nevi flagdır

Beyaz TV içerikleri ilgilenen en yetkili insanlar burada olduğu için onlara bir soru sordum. Sanırım bunu bir sorun haline getiren bu soruyu özelden değil de herkesin gözleri önünde sormam oldu.

Beyaz TV televizyonumda bile olmayan bir kanal. Tek videolarını bile paylaşmışlığım yok. Durumu daha iyi anlatabilmek adına örnek olsun diye öyle söyledim.

Özür dileyecek erdemliğe sahip biri olmadığın aşikar ancak şu çirkinliğine de bir son vermen gerek artık çünkü burada güzel olan şey ceza paylaşımı değil bilgi paylaşımı.

ya iste durum boyle kanalini isteyince kolay gelsin diyorsun baskasinada yapmaman lazim bunu

Aynen, bir daha olmayacak.

Hayırlı olsun hocam, Bize içerik kalmayacak böyle giderse :)

---------- Spam Engelliyici 07:56 ---------- Önceki Mesaj 07:46 ----------

Hocam, Bu sadece benim fikrim, Bu Tv kanlları yani televizyonculuğu bir kenara atıp sanırım Youtuberde olacak ve biz garipler içerik sıkıntısı çekeceğiz :)) Zaten kendi reklam gelirleri aslında onlara yeter diye dusunuyorum, bir programı yayınladıktan sonra televizyonların o program ile işi genelde bitiyor... Bizim gibi garibanlar paylasıo yt'de ekmek cıkarıyor... Benim çalıştıgım bir içerik olmasada çalısan arkadaslar cok uzulecek bu duruma... ve Gizza Network şirketide bir şekilde para kazanıp yoluna devam edecek elbette ve Gizza 'da bu yontemi secti sanırım Tv ile anlasıp tüm içeriklerini yayınlamak... Bu sanırım dünyada bir ilk beyaz Tv 'nin anlasması... En cok merak ettiğim bunu para kazanmak içinmi yaptı Beyaz Tv... ( Bu Anlaşmayı Özetle Yorumladım Sadece, Eğer yalnış birşeyim olduysa mazur görün beni Lütfen... Ayrıca arkadaşlar Türkçe Tv içerik çalışmıyorum...

Son düzenleme:
youtup ta beyaz futbol 20 eylül 2015 videosu var onun yorumlarında bıraktı falan yazıyordu ondan sordum

---------- Spam Engelliyici 21:33 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

fırsattan istifade yükleyenler var :)

youtup ta beyaz futbol 20 eylül 2015 videosu var onun yorumlarında bıraktı falan yazıyordu ondan sordum

---------- Spam Engelliyici 21:33 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

fırsattan istifade yükleyenler var :)

Hayir birakmadik, suan kanallarla alakali sorunun cozulmesini bekliyoruz.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam beyaz futbol derin futbolu severek izliyoruz.Özellikle de iş yaptığım sırada açık olur beyaz futbol derin futbolun tekrarlarını dinliyorum.

Hocam beyaz futbol ve derin futbol bölümlerinde skeçler bol bol oluyor.Bunları daha çok kanallara yüklerseniz seviniriz hocam.Bu skeçleri oynatma listesinde olursa.Sırasıyla izleriz dinleriz.

Benim için skeçler falan önemli değil. Şuan ki düzen devam etsin yeter. 4 parça şeklinde(reklamdan reklama) ama en önemlisi çok hızlı şekilde yüklenmesi kafi. Çünkü unutuyorum tv'den izlemeyi genelde. Sonra açıyorum youtube kanalından izliyorum güzelce.

Son düzenleme:
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam beyaz futbol derin futbolu severek izliyoruz.Özellikle de iş yaptığım sırada açık olur beyaz futbol derin futbolun tekrarlarını dinliyorum.

Hocam beyaz futbol ve derin futbol bölümlerinde skeçler bol bol oluyor.Bunları daha çok kanallara yüklerseniz seviniriz hocam.Bu skeçleri oynatma listesinde olursa.Sırasıyla izleriz dinleriz.

Tesekkurler hocam. Yakinda birkac guzel calisma yapilacak. Bunlarin planlamalari yapiliyor suan.

Benim için skeçler falan önemli değil. Şuan ki düzen devam etsin yeter. 4 parça şeklinde(reklamdan reklama) ama en önemlisi çok hızlı şekilde yüklenmesi kafi. Çünkü unutuyorum tv'den izlemeyi genelde. Sonra açıyorum youtube kanalından izliyorum güzelce.

Artik daha duzenli, hizli ve kaliteli bir sekilde izlenebiliyor programlar. Daha once durum biraz farkliydi. Simdi program biter bitmez, YouTube kanalindan izlenebiliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri