Gizza Icerik Ureticileri ariyor!

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Hocam sormadan edemeyecegim, konuyu tamamen okudugunuza emin misiniz?

okudum evet proje demıssınız reklamını yapacaksınız kanal sahıplerının vs vs sımdı baba hayrına yapmıyorsunuz ya bu destek olayını kısılerın gızza network ıle calısması ıcın kendı reklamınızı yapıyorsunuz. tabı kotu bır sey mı elbettekı hayır karsılıklı kazanc ıcın kısılerı cağırmıssınız şartlarınızı koymussunuz. mesele sudur kı bence gızzanın kesıntı oranı fazla oldugundan gizza ile çalışmak mantıklı gelmıyor. e sizde gizza reklamı yapmıssınız projenız aracılıgı ıle ben de gızzanın sartlarını uygun bulmadıgımı söylemısım sorun ne onu anlamadım ?

okudum evet proje demıssınız reklamını yapacaksınız kanal sahıplerının vs vs sımdı baba hayrına yapmıyorsunuz ya bu destek olayını kısılerın gızza network ıle calısması ıcın kendı reklamınızı yapıyorsunuz. tabı kotu bır sey mı elbettekı hayır karsılıklı kazanc ıcın kısılerı cağırmıssınız şartlarınızı koymussunuz. mesele sudur kı bence gızzanın kesıntı oranı fazla oldugundan gizza ile çalışmak mantıklı gelmıyor. e sizde gizza reklamı yapmıssınız projenız aracılıgı ıle ben de gızzanın sartlarını uygun bulmadıgımı söylemısım sorun ne onu anlamadım ?

Hocam herseyi okumussunuz, kendinize gore yorumlamissiniz buraya kadar sorun yok. Peki 300$ 'a kadar olan kazanclardan hic bir kesinti yapilmayacagini okumadiniz mi? Ya da okudunuz da yine de %20 kesinti yapilmasini mi istiyorsunuz?

Bir de rica edecegim, spam kabul eden partnerler ile bizim partnerimizin kesinti oranini bir tutmayin. Surumden kazansak biz de %5 keseriz.. Bizim kanallara yaptigimiz/yapacagimiz yatirimi kompanse edecek sekilde kesinti ayarlamaya ozen gosteriyoruz. Eger cok kazanan bir kanaliniz var ise, bizimle iletisime gecin, kesinti oranini beraber belirleyelim.. Sonucta herkesten %35 kesmiyoruz...

Özgün çalışan herkes için iyi bir fırsat diye düşünüyorum..

Birlikten kuvvet doğar çünkü ;) İçerik üretmek başka iştir, onun reklamını yapıp daha çok kazanmasını sağlamak başka iş..

Hocam herseyi okumussunuz, kendinize gore yorumlamissiniz buraya kadar sorun yok. Peki 300$ 'a kadar olan kazanclardan hic bir kesinti yapilmayacagini okumadiniz mi? Ya da okudunuz da yine de %20 kesinti yapilmasini mi istiyorsunuz?

Bir de rica edecegim, spam kabul eden partnerler ile bizim partnerimizin kesinti oranini bir tutmayin. Surumden kazansak biz de %5 keseriz.. Bizim kanallara yaptigimiz/yapacagimiz yatirimi kompanse edecek sekilde kesinti ayarlamaya ozen gosteriyoruz. Eger cok kazanan bir kanaliniz var ise, bizimle iletisime gecin, kesinti oranini beraber belirleyelim.. Sonucta herkesten %35 kesmiyoruz...

Hocam şu ilginç ve komik deneyler ile ilgili arkadaşımla bir projemiz var.En yakın zamanda sizinle iletişime geçicem.

Şuana kadar başvuru yapan tüm proje sahipleri, kanal sahiplerine teşekkürler. Son tarih 30 Ocak 2015 ;)

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam ,1 hafta önce kanalımı sizin partnere taşımak için size mesaj gönderdim ama olumlu yada olumsuz cevap vermediniz ..

Bence çok takdir edilecek bir iş yapıyorsunuz inşallah da başarılı olacaksınız. Bir çok insanın üstüne para vermek isteyeceği bir şey bu, yarışma programlarına nasıl kuyruk oluyor millet...

Yurt dışından transferi denemeyi düşünüyor musunuz?:) Bi YouTube Celebrity'sini özel şartlarla bağlayıp network'ün reklamını yaptırsanız baya başvuru olur diye düşünüyorum.

Evet şu anda özgünde türkçe içerikte kazanç çok zor buna bizzat şahit oluyorum ama şunu unutmayın özgün youtuberlar hızlıca yayılıyor ülkemizde. Oyun kanalları dışında artık açılan o kadar çok kanallar varki.. Yabancılarda olan herşey bizim ülkemizde de olacak.

Hani diyorsunuz ya keşke 2 yıl önce bir oyun kanalı kurup videolar çekseydim felan diye 3-4 sene sonrada keşke özgün çalışsaydım diyeceksiniz. Ben spamda yapıyorum özgünde çalışıyorum. Özgünü görmüyorum bile çünkü para için yapmıyorum tek derdim ileride herkes yerini aldığında oralarda varsa eğer bir yeteneğiniz sizde olursunuz. İleriye dönük yatırım olarak düşünün.

Son olarakta : Aklına geleni bugün yaparsan kazanıyorsun yarına bırakınca olmuyor.

'' icinde yorumlarin yer aldigi ve icerik sahibinin yuzunun gorundugu ve sesinin duyuldugu videolar..''

yüzün görünmesi şart mı ? :D sadece seste olur mu

Arkadaslar,

Bu konuda belirttigim kategoriler ve sartlar, sadece proje kapsaminda alacagimiz kanallar icin gecerli.. Yani bu sartlara uymayan ozgun kanallariniz varsa yine partnerligimiz bunyesine katilabilirsiniz.. Aklinizi bos yere karistirmayin :)

şehir dışındayım adanaya döndükten sonra yeme-içme-moda ve nasıl yapılır videolarıyla gizzada olacağız bekleyin bizi :)

Bence çok takdir edilecek bir iş yapıyorsunuz inşallah da başarılı olacaksınız. Bir çok insanın üstüne para vermek isteyeceği bir şey bu, yarışma programlarına nasıl kuyruk oluyor millet...

Yurt dışından transferi denemeyi düşünüyor musunuz?:) Bi YouTube Celebrity'sini özel şartlarla bağlayıp network'ün reklamını yaptırsanız baya başvuru olur diye düşünüyorum.

Hocam var oyle bir planimiz ama bizim asil niyetimiz kendi Youtube milyonerimizi yaratmak... :)

Evet şu anda özgünde türkçe içerikte kazanç çok zor buna bizzat şahit oluyorum ama şunu unutmayın özgün youtuberlar hızlıca yayılıyor ülkemizde. Oyun kanalları dışında artık açılan o kadar çok kanallar varki.. Yabancılarda olan herşey bizim ülkemizde de olacak.

Hani diyorsunuz ya keşke 2 yıl önce bir oyun kanalı kurup videolar çekseydim felan diye 3-4 sene sonrada keşke özgün çalışsaydım diyeceksiniz. Ben spamda yapıyorum özgünde çalışıyorum. Özgünü görmüyorum bile çünkü para için yapmıyorum tek derdim ileride herkes yerini aldığında oralarda varsa eğer bir yeteneğiniz sizde olursunuz. İleriye dönük yatırım olarak düşünün.

Son olarakta : Aklına geleni bugün yaparsan kazanıyorsun yarına bırakınca olmuyor.

çok güzel ve doğru yazmışsın hocam. benim tek yeteneğim video editlemek. educatedear'ı mesela rahatça bu konuda geçebileceğimi düşünüyorum ve bu yönde ilerliyorum. beklediğim seviyede izlenim alamasamda sabırla devam ediyorum. çünkü biliyorumki ülkemizdeki şuandaki youtube kültürü (dizi izlemek ve müzik dinlemek üzerine kurulu) değişecek ve özgün işler bir süre sonra youtube TR'nin söz sahibi kesimi haline gelecek. şuanda para kazanmıyorum bu işten, izlenimde almıyorum istediğim kadar. kısacası pek akıl karı gözükmüyo ama sabırla devam ediyorum, özgün çalışanlarda sabırla devam etmeliler.

Yaşadığım Freedom felaketinden sonra her zaman aklımın bir köşesinde olan ama hep üşendiğim özgün kanalım için yaklaşık 15 gündür çalışıyorum. Tabi sizin gibi bu işin içinde sürekli olan ve ayrıntıları daha iyi bilenlerin desteğini almak akıllıca olacaktır. Yalnız sormak istediğim naçizane sorum olacak; Gizza'nın bu işten kazancı ne olacaktır? Özgün Youtuberlar için sadece destek mi sağlamak istiyorsunuz? Yani geleceğe yatırım...

Bu arada kanalım sizin bahsettiğiniz kategorilerde değil.

Yaşadığım Freedom felaketinden sonra her zaman aklımın bir köşesinde olan ama hep üşendiğim özgün kanalım için yaklaşık 15 gündür çalışıyorum. Tabi sizin gibi bu işin içinde sürekli olan ve ayrıntıları daha iyi bilenlerin desteğini almak akıllıca olacaktır. Yalnız sormak istediğim naçizane sorum olacak; Gizza'nın bu işten kazancı ne olacaktır? Özgün Youtuberlar için sadece destek mi sağlamak istiyorsunuz? Yani geleceğe yatırım...

Bu arada kanalım sizin bahsettiğiniz kategorilerde değil.

Hocam bizim niyetimiz, Turkiye'de bu isin yapilabilecegini gostermek ve diger arkadaslari da ozgun icerik uretmeleri icin tesvik etmek..

Kategori disinda olsa da bizimle iletisime gecip, kanaliniz hakkinda gorusebilirsiniz.

Kız arkadaşımla beraber çalışma yapıcaz.Gerçi o niye yapıyoz tam anlamadı ama sana telefon alıcam dedim tamam dedi :)

Normalde adsense çalışmayı planlıyodum fakat video edit konusunda sıkıntım var.Görüntünün ham halini size göndersem edit işini gizza yaparmı?

Kategorim Moda'ya uygun gibi

Merhabalar

1 aydır sosyal deney ve ropörtaj kanalı açmak istiyor ve araştırma yapıyorum.Emreyt hocamla skype da konuştum görüntülü ve sesli bazı bilgiler aldım.Şuanda tek eksiklerim bir yaka mikrofonu ve kaliteli bir kamera.Montaj için çok sağlam bir abim var.Bana yaka mikrofonu ve kamera konusunda yardımcı olabilirseniz her hafta 1,2 video çıkartacağım.Sizden bu konu hakkında bilgi bekliyorum.

bu resimlerle yapılan videolar yani slaytlarla ilgili bilgi vericektin hocam sen.son durum ne onda?slaytlar özgün içerige giriyormuymuş?

Kız arkadaşımla beraber çalışma yapıcaz.Gerçi o niye yapıyoz tam anlamadı ama sana telefon alıcam dedim tamam dedi :)

Normalde adsense çalışmayı planlıyodum fakat video edit konusunda sıkıntım var.Görüntünün ham halini size göndersem edit işini gizza yaparmı?

Kategorim Moda'ya uygun gibi

Edit islemlerinizin turu ve yapilacak ise gore degisir bu hocam.

Merhabalar

1 aydır sosyal deney ve ropörtaj kanalı açmak istiyor ve araştırma yapıyorum.Emreyt hocamla skype da konuştum görüntülü ve sesli bazı bilgiler aldım.Şuanda tek eksiklerim bir yaka mikrofonu ve kaliteli bir kamera.Montaj için çok sağlam bir abim var.Bana yaka mikrofonu ve kamera konusunda yardımcı olabilirseniz her hafta 1,2 video çıkartacağım.Sizden bu konu hakkında bilgi bekliyorum.

Sifirdan olusturulacak bir kanal icin boyle bir yardimda bulunmuyoruz. Oncelikle kanalinizi olusturup, iceriklerinizi gormemiz gerekiyor.

bu resimlerle yapılan videolar yani slaytlarla ilgili bilgi vericektin hocam sen.son durum ne onda?slaytlar özgün içerige giriyormuymuş?

Hocam onu konustum, eger kullanilan resimlerin lisanslari size aitse icerik koruma hizmeti verilebiliyor. Diger turlu icerik koruma hizmeti verilmiyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri