Gizza Network Referans Programı - Gizza Network Hızlı Başvuru

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] referans programına dahil olmak istiyorum. Birkaç sorum var pm attım fakat cevap alamadım geri dönüş sağlarsanız sevinirim.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam bu konu hakkında 2 kere özel mesaj gönderdim... geri dönüş yaparsanız sevinirim. teşekkürler

Arkadaşlar pm kutusuna tapatalk'taki bir problem nedeniyle ulaşamıyorum, siliniyor otomatik mesajlarım. Düzelttim şimdi. Eğer bana bir kere daha atabilirseniz aynısını çok mutlu olurum. Kusura bakmayın problem için. :o

Edit: Durum düzeltildi.

Son düzenleme:
bende referans programına katılmak isterim uygunsa

Gizzaya bağlanması için ikna ettiğimiz kanalın , kazancının %20 lik kısmını kanal gizzada bağlı kaldığı süre boyunca alabilecekmiyiz ? Bununla ilgili bir sözleşme olucakmı ?
Önemli sorular :)

Gizzaya bağlanması için ikna ettiğimiz kanalın , kazancının %20 lik kısmını kanal gizzada bağlı kaldığı süre boyunca alabilecekmiyiz ? Bununla ilgili bir sözleşme olucakmı ?
Önemli sorular :)

kazancın %20 si değil gizzanın aldığı payın %20 si

iyi çalışmalar özgün kanal için başvurdum ama arkadaşın hesabı durdurulmuş...

bu arkadaş neden banlanmıştı ? gizza networkde faalmı halen ? platin üyeyim ama sebebi bildirilmemiş ?
yasak botlardanmı yazdırmak istiyordu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri