Gizza Network Referans Programı - Gizza Network Hızlı Başvuru

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] galiba sizde ortaksınız bu Gizza ya .. Spam kanal yasak sizde ama Şahsen benim elimde olsaydı ben Serbest yaparım .. Quizde'de spam kanal yasaktır herhalde? Adamlar 1 ayda sizin 10 yılda kazanacağınız parayı kazandı. Bence temkinli davranmayıp herkesi alın Partnerize :)

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] galiba sizde ortaksınız bu Gizza ya .. Spam kanal yasak sizde ama Şahsen benim elimde olsaydı ben Serbest yaparım .. Quizde'de spam kanal yasaktır herhalde? Adamlar 1 ayda sizin 10 yılda kazanacağınız parayı kazandı. Bence temkinli davranmayıp herkesi alın Partnerize :)

Keske hersey anlattiginiz kadar kolay olsaydi... :)

youtube gibi kaynak varken niye bi anda bırakdı şirket falan açacam demişti galiba niye bıraktı anlamadım gerçekten.

Bir kanal gönderdim hocam. Pmde attım inşallah kabul edersiniz. Olabildiğince özgün bir kanal..

mrb murat ben öğretmenim,bi kaç yıl önce bi öğretmen arkadasım youtube olayını anlatınca bu işe girdim,beyaz futbolun videolarını yüklemiştim kanalıma,geçenlerde 1-2 gün önce videolara dünya geneli engellemesi göndermiştiniz bende bütün beyaz futbol ve beyaz tv ile ilgili videoları silmiştim ama kanalımın para kazanması kapatıldı.telif hakkını çekerseniz çok sevinirim,zaten 2 yıldır video yüklemiyorum,sizin videolarınızıda sildim zaten.yardımcı olursanız çok sevinirim iyi akşamlar

Merhaba arkadaşlar,

İki duyurum var. Birincisi başvuru sistemimiz ile alakalı. İçinizden bazı arkadaşlardan kanallarını PM aracılığı ile alıp onaylayıp Network'ümüze ekledik; ancak bu işleri düzenlemek ve daha hızlı işleme almak için bir form oluşturduk. Bu formu doldurduğunuzda en kısa sürede sizlere geri dönüş yapacağız kanalınız ve kanalınızın durumu ile alakalı. Formumuza internet sitemiz: GİZZA NETWORK - Dünyanızı Özgünleştirmeye Geliyoruz üzerinden (ya da direk http://www.gizza.net/basvuru adresinden) ulaşabilirsiniz.

İkinci duyurum ise bazı arkadaşlar referans programı ile para kazanmak istediklerini bildirmişlerdi. Türk kanallar için başvuru sistemimiz bugünden itibaren aktif. Diğer dillerdeki kanallar için de zaten internet sitemiz fark ettiğiniz üzere 4 farklı dilde. İngilizce, İtalyanca, Almanca ve Türkçe. Diğer dillerdeki kanalların başvuru formları da bir hafta içerisinde aktif olacak.

Referans programına katılmak isteyen arkadaşlarımıza özel linkler vereceğiz.

Bu linkleri kullanarak Gizza Network'ü tanıtıp başvuru toplayabilirsiniz.

Kanal ile anlaşıldığı takdirde kanalın her ay kazancının, Gizza Network'ün payına düşen miktarın %20'si referans sahibi üyeye yani diğer bir isimle REC'e ait olacak.

Örneğin bağladığınız kanal aylık 5.000 TL kazanıyor ve Gizza ile %25 üzerinden anlaşma yaptıysa. Her ay 250 TL kazanmış olacaksınız hiçbir hizmet sunmadan. Ayrıca bir süre sonra belirli bir referans sayısına ulaşan REC'lerimizin kendi yasal sub-network'lerini açmalarını sağlayacağız. MCN olmak yolunda bir firmanın altında sub-network olarak gelişmek ve yasal kanallara sahip olmak gerekiyor.

Türkçe içerik sahiplerine yalnızca mesaj atıp ulaşarak para kazanmaya hemen başlayabilirsiniz. Diğer diller için ise başvuruları alıyoruz; ancak formlar bir hafta içerisinde hazır olacak. Referans programına katılmak için bana PM göndermeniz yeterli!

Ya bu nasıl hesap arkadaş "Örneğin bağladığınız kanal aylık 5.000 TL kazanıyor ve Gizza ile %25 üzerinden anlaşma yaptıysa. Her ay 250 TL kazanmış olacaksınız" 5000 TL paranın %25'i 250 tl mi? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :cool::cool::cool:

Ya bu nasıl hesap arkadaş "Örneğin bağladığınız kanal aylık 5.000 TL kazanıyor ve Gizza ile %25 üzerinden anlaşma yaptıysa. Her ay 250 TL kazanmış olacaksınız" 5000 TL paranın %25'i 250 tl mi? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :cool::cool::cool:

Gizza Network'ün payına düşen miktarın %20'si referans sahibi üyeye yani diğer bir isimle REC'e ait olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri