Gizza Network Referans Programı - Gizza Network Hızlı Başvuru

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Gizza'ya bağlı REC lerin başvuru alırken kriterleri değişkenlik gösterecek mi?
Partnere giriş şartlarını revize edecekmisiniz?

REC'lerin başvurularında limit koymadık. Ancak Hub yapma kısmında bu arkadaşları tabi ki limitlerimiz olacak. Yani yüzde artacak sub-network olanların kazanacağı ama bu rütbeye çok az sayıda arkadaş çıkabilecek.

Partnere giriş şartlarımız şuanda çok açık. Yeni kanal olmayan, spam'a dönmeyecek olan tüm özgün kanalları alıyoruz. Spam kanal alma konusunda şuan herhangi bir hedefimiz yok. Kısa dönemde başka isimlerle bu işlem yapılabilir. Gizza ile alakalı olmayacak ama hocam.

yarı kaliteli spam yarı özgün kesip biçme videolarını, yani telif konusun da başınızı ağrıtmayacak kanalları kabul ediyormusunuz ?

Maalesef tamamen özgün olmalı hocam.

telif yeme ihtimali olmayan ama özgün de olmayan kanalı kabul etmiyor musunuz hala? arkadaşın dediği gibi kesip biçmeli.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] tüm özgün kanalları alıyor musunuz yoksa ben mi yanlış anladım acaba daha önce? :) Konusunu hatırlamıyorum ama benim tarzda kanallarla çalışılmayacağını söylemişti iwocan. Bu arada kanal bağlamadan rec alma gibi bir durum yok mu? :D

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] tüm özgün kanalları alıyor musunuz yoksa ben mi yanlış anladım acaba daha önce? :) Konusunu hatırlamıyorum ama benim tarzda kanallarla çalışılmayacağını söylemişti iwocan. Bu arada kanal bağlamadan rec alma gibi bir durum yok mu? :D

Var hocam, kanal bağlamanıza gerek yok.

İsim, Soyisim
YTPARA Kullanıcı İsmi
Eposta Adresi
ReferansProgramında Gözükmesini İstediğiniz İsim => Ad Soyad olabilir ya da XYZNetwork şeklinde gözükebilir.

Bu bilgileri atarsanız açarız hemen.

iwocan öyle dediyse doğrudur :) Özgün olduğu takdirde çalışılır ama neden öyle demiş bilmiyorum :D iwocan bilir :D

Spam ile uğraşmasam reclik alır özgün youtuberlerle tek tek konuşup partnere davet ederim ama işte zamanım yok o kadar :)

Var hocam, kanal bağlamanıza gerek yok.

İsim, Soyisim
YTPARA Kullanıcı İsmi
Eposta Adresi
ReferansProgramında Gözükmesini İstediğiniz İsim => Ad Soyad olabilir ya da XYZNetwork şeklinde gözükebilir.

Bu bilgileri atarsanız açarız hemen.

iwocan öyle dediyse doğrudur :) Özgün olduğu takdirde çalışılır ama neden öyle demiş bilmiyorum :D iwocan bilir :D

Tamam keşfe çıkalım öyleyse :)

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] size pm gönderdim hocam.Cevap verirseniz sevinirim. Kolay gelsin.

Tüm PM'ler cevaplandı, başvurular işlendi. :)

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam bir kaç arkadaş ref linkimden başvuru yapmış fakat cevap gelmediğini sölüyorlar 1 tanesi 1 hafta önce başvurmuş ilgilenme şansınız varmı

gizza ödemeler alınmıştır teşekkürler gizza

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam bir kaç arkadaş ref linkimden başvuru yapmış fakat cevap gelmediğini sölüyorlar 1 tanesi 1 hafta önce başvurmuş ilgilenme şansınız varmı

Hocam daha 1 hafta olmadi ki referans linklerinin verildigi, nasil basvurmus ki 1 hafta once referans linkinizden? Ben mi yanlis anladim acaba?

Merhabalar referans sistemi hakkında bilgi almak istiyorum bi kac kanala basvurması için mail atacagım ama sizde hazır metin varmı yoksa benmi dolduracagım bilmiyorum eger yardımcı olursanız cok büyük 2 özgün kanal getirebilirm size.

Var hocam belirttiğimiz gibi. Rec'lerin geliri Gizza'ya düşen miktarın %20'si şeklinde belirlendi. Ardından sub-network olma boyutuna gelecek Rec'lerin bu yüzdesi arttırılacak tabi ki. İlgilenirseniz PM atarsanız size dönüş yapabilirim.

İsim, Soyisim
YTPARA Kullanıcı İsmi
Eposta Adresi

Bu bilgileri bana PM atmanız yeterli.

Tam olarak bayilik diyemeyiz, isim olarak Gizza Network geçecek, sadece referans programı diyebiliriz şuanki versiyonu için.
hocam ben başvuru yaptım ama tam konuyu okumamıştım sadece özgün kanalmı kabul ediyorsunuz eğer öyleyse ben yanlış başvuru yaptım kusura bakmayın

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] referans programına dahil olmak istiyorum. Birkaç sorum var pm attım fakat cevap alamadım geri dönüş sağlarsanız sevinirim.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam bu konu hakkında 2 kere özel mesaj gönderdim... geri dönüş yaparsanız sevinirim. teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri