Gizza Network Tanıtım ve Başvuru Konusu

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] Merhaba. Az önce bende size bir PM gönderdim. Bakabilirseniz çok sevinirim.

gizza-sm-logo.png

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2 hafta önce [MENTION=9224]mNote[/MENTION] İbrahim’in duyurduğu ve ben , [MENTION=7902]serkan[/MENTION]YT, [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] 'in ortak olduğu Youtube Partnerlik şirketimizin konusunu hayırlısıyla açmış bulunuyoruz.

Bildiğiniz üzere bir süredir kendi partnerlik şirketimizi kurmakla uğraşıyorduk. 6 aydan fazla bir süre sonunda artık YouTube tarafından bir partner şirketimiz (Multi Channel Network) olduğu tescillendi.. Artık sizlere alt bayi olarak değil, ana Partnerlik firması olarak hizmet veriyoruz!

Gizza olarak YouTube ve Dailymotion üzerinde Partnerlik hizmet veriyoruz..

Şuanda GIZZA bünyesinde 24 , daha önce çalışmakta olduğumuz Freedom bünyesinde olup suanda GİZZA'ya geçiş sürecinde olan 20 partnerimiz bulunmakta.. Bu sayı sizlerin ve yetenekli scout ekibimizin çalışmaları sonucu sürekli artmaktadır..

Başvuru Şartlarımız

• Sadece ve sadece özgün kanallar ile çalışıyoruz.
• İzlenim ve abone şartımız bulunmuyor fakat boş veya çok yeni kanallar ile de çalışmıyoruz. Yine de kısa sürede patlama yapacağını düşündüğünüz kanalınızı bize bildirirseniz, uygun görüldüğü takdirde partnerimiz olabilirsiniz.
• Kesinti oranı kanalın genel durumuna göre değişiyor, bu yüzden net bir kesinti oranımız bulunmuyor. Kesinti oranı aralığımız %25 - %35 arasıdır.
• Ödemenizi müteakip ayın 20-25’i arası bizim tarafımızdan, bize vermiş olduğunuz Paypal adresiniz veya Banka Hesap Numaranıza yatırılacaktır.
• Ödeme Limiti ; Banka Havalesi için 150 TL olup, Paypal için herhangi bir limit bulunmamaktadır.
• Yıllık kontrat yapmıyoruz. İstediğiniz an bağlantı kesme talebi gönderebilirsiniz. Talebi gönderdikten en geç 30 gün sonra partnerimiz ile ilişkinizi kesmiş olursunuz. Not : Bazı şart ve durumlarda kanal sahibi ile görüşüp, karşılıklı anlaşma sonucunda süreli sözleşme yapılabilir.

Hizmetlerimiz

Başarılarınıza başarı katmak için, sahip olduğumuz tecrübeyi, yaratıcı fikirler ve yenilikçi teknolojiler ile birleştiriyoruz.

İÇERİK GELİŞTİRME

• Kategori Geliştirme
• İçerik Üretme Stratejileri
• Ekipman Tahsisi

İÇERİK KORUMA

• Telif Hakkı Korum
• Kişisel Hak İhlali

SEO DANIŞMANLIĞI

VİRAL PAZARLAMA

İÇERİK YÖNETİMİ

• Abone Geliştirme
• İzlenim Süresi Artırma
• İzlenim Artırma

SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI

• Facebook
• Twitter
• Google +
• Reddit ve diğerleri

Ayrıca partnerlerimiz, İstanbul’da kurulmakta olan ofisimizde yer alacak Greenbox Stüdyo ve Ses Kayıt Stüdyosunu kullanma imkanına ve gerekli görüldüğü takdirde BlackMagic 4K ve BlackMagic URSA marka görüntü kayıt cihazlarımızı da kullanabilecekler.

Şimdilik gelebilecek olan boş kanal ve/veya telifli içerik sahibi olan kanalların başvurularını engellemek maksadıyla başvuru linkimizi aktif etmedik. Bu sebeple başvuru yapmak isteyen arkadaşlarımızın bizlere ulaşmasını rica ediyoruz.

YTPara üyeleri için özel duyuru!

Bünyemizde bulunan kanalların izni olmadan Youtube, Dailymotion, Twitter ve Facebook üzerinde paylaşılan her videoya telif ve "Dünya Geneli Engeli” uyarısı gönderiyoruz. Bu kanalların tanıtımını başka bir konu açıp yapacağız. Bu kanallardan herhangi birinin içeriklerinin tümünü veya bir kısmını paylaşmış iseniz konu açıldığı saati müteakip 24 saat içerisinde kanallarınızdan silmenizi rica ediyoruz. Aksi takdirde kanalınızdaki Telif veya "Dünya Geneli Engeli” uyarıları kesinlikle geri çekilmeyecektir.

Aklınıza takılan her türlü soru ve sorunlarınız için bize özel mesaj yoluyla ya da [email protected] mail adresine ulaşabilirsiniz.

hocam pm attım bakabilirmiiniz

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam dashboard varmı acaba ?

Birkaç tane spam kanala rastladım. Alım politikası mı değişti?
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam bugun yeni bir video attım'da kanal ses eşleşeni geldır belli bir dakikasına
AdRev for a 3rd Party flash oyuna neden anlamdım :D neyse sarkıyı kaldır secenegi var fakat kaldırırsam vıdeonun o kısmında ki ses gıdıcek komple kamera seside siz bunun ıcın bırsey yapabılırmısınız acaba ? bir iki kere quiz'de sahit olmuştum eslesenı kaldırıyorlardı sızde boyle yardımcı olabılıyormusunuz acaba ?

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam bugun yeni bir video attım'da kanal ses eşleşeni geldır belli bir dakikasına
AdRev for a 3rd Party flash oyuna neden anlamdım :D neyse sarkıyı kaldır secenegi var fakat kaldırırsam vıdeonun o kısmında ki ses gıdıcek komple kamera seside siz bunun ıcın bırsey yapabılırmısınız acaba ? bir iki kere quiz'de sahit olmuştum eslesenı kaldırıyorlardı sızde boyle yardımcı olabılıyormusunuz acaba ?

Hocam 1-2 saate skype'dan direkt olarak gorusursek yardimci o,maya calisayim. Bazen bahsettiginiz kurulus tarafindan yanlislikla gonderilen hak talepleri olabiliyor.

Hocam bu banka havalesinde kesinti oluyor mu yani havaleyi Tr hesaplarından mı yapıyorsunuz iyi çalışmalar.

Hocam bu banka havalesinde kesinti oluyor mu yani havaleyi Tr hesaplarından mı yapıyorsunuz iyi çalışmalar.
Banka odemelerinde kesinti olmuyor.Ayrica Banka hesaplari ile odeme alanlar,paypal hesaplari ile odeme alanlardan daha erken gonderiliyor.

Dashboard panelinizi olusturduysaniz Gizza'da,odeme bilgilerinizi guncel olarak doldurmaniz yeterli.Dashboard panelinizi olusturmadiysaniz benimle yada iwocan' ile iletisime gecebilirsin yardimci oluruz.

Ayrica dashboard panelinin bir cok avantaji vardir bundanda faydalanirsin.Kanalina girmeden her turlu istatistiklere,Kazancini,kesinlesenini,odeme gununu gibi bir cok konunun yaninda Aninda destek bolumunden soru ve sorunlarini yazarak cok kisa surede cevap alabilirsin.

Saygilarimla.

Merhaba,
Partnere bağladığımdan beri dashboardda kazanç 0 dolar olarak görünüyor fakat bağladıktan sonra youtube analytics de 0,44 dolar bir yansıma var. Gizza da kazançlar kesinleşince mi dashboarda yansıyor?

Mesela kesinleşme gününe kadar analyticse yansıdıktan sonra kesinleştikten sonra gizza dashboardda mı bu miktar görünecek? Yoksa dashboarda adsense gibi günlük olarak yansıması mı gerekiyor da bende mi sorun var?

bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.

Merhaba bir kanalımla başvuru yaptım kanalım yeni bir kanal belki kabul etmeye bilirsiniz olmadı özelden görüşüp görüşlerinizi öğrenmek istiyorum yarı özgün bir kanal dönüş yaparsanız sevinirim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba,
Partnere bağladığımdan beri dashboardda kazanç 0 dolar olarak görünüyor fakat bağladıktan sonra youtube analytics de 0,44 dolar bir yansıma var. Gizza da kazançlar kesinleşince mi dashboarda yansıyor?

Mesela kesinleşme gününe kadar analyticse yansıdıktan sonra kesinleştikten sonra gizza dashboardda mı bu miktar görünecek? Yoksa dashboarda adsense gibi günlük olarak yansıması mı gerekiyor da bende mi sorun var?

bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.
Kazanclariniz ayni Analysticdeki gibi gunluk olarak guncellenir Dashboard panelinizde.Son 1-2 gundur Dashboard panelinde bazi yenilikler ve guncellemeler yapildigindan sorun olabiliyor.Sizdede boyle birsey olmus olabilir.Bir kac gun icinde yine ayni sorun olursa Destek bolumunden Ticket atarsaniz detayli bakariz.
Merhaba bir kanalımla başvuru yaptım kanalım yeni bir kanal belki kabul etmeye bilirsiniz olmadı özelden görüşüp görüşlerinizi öğrenmek istiyorum yarı özgün bir kanal dönüş yaparsanız sevinirim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kanallar inceleme surecinden sonra olumlu yada olumsuz farketmeksizin basvurdugunuz maile bilgi gonderilir.Mail gelmediyse henuz kanaliniz incelenmemistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri