Gizza Network Tanıtım ve Başvuru Konusu

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgün kanalımı bu kadar yeni olup oldukça yüksek paycut yapan bir firmaya sokmam.

Hayırlı olsun. O ayrı.

Özgün kanalımı bu kadar yeni olup oldukça yüksek paycut yapan bir firmaya sokmam.

Hayırlı olsun. O ayrı.

kesinti kanalına ve içeriğine göre değişir hocam. içerik korumaya önem veren partnerler de böyle çalışıyor. tam kesintiyi bilmiyorum ama %15 den %40 a kadar çıkabilir. içerik koruma ve tanıtım gibi şeyler istemiyorsan kesiti daha az olacaktır. bunlar partnerlikte ana kurallar.

herkesin çalıştığı partnerler de içerik koruma tarzı şeyler düşünülmediği için sabit kesintiler vardır.

Dusuk kesintili ve bu ozellikleri sunan bir partner firmasi gosterir misiniz lutfen? :)

Tabiki. Acifin bunlardan biridir. Affiliate'i geçtiğimiz hafta tümüyle bıraktılar ve %90 (hatta %100 alanlar bile varmış) ödeme yapıyorlar.

TGN'in managedında da kanalım var özel anlaşmayla %85 alıyorum.

Bana göre İkizler patlama yapmaya hazır bir kanal. Tebrik ederim. Şu Youtube aleminde en iğrendiğim bir kanalla da anlaşmışsınız onun adını vermek istemiyorum ama neticede izlenimi yüksek. Ben sevmeyebilirim fakat bir başarıdır.

Bana göre piyasaya girişiniz no lock-in kontratla değil de 1 yıl gibi kontratla ve %90'la olsaydı yttalk gibi yerlerde bile ses getirirdiniz.

Bana göre İngilizce'de çok kötü olan Türkçe içerik yaratıcıları hariç pek rekabetçi bir giriş yapamadınız. Yine de size akıl verecek değilim. Şirket sizin. Karar sizin.

Bize de size de hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Tabiki. Acifin bunlardan biridir. Affiliate'i geçtiğimiz hafta tümüyle bıraktılar ve %90 (hatta %100 alanlar bile varmış) ödeme yapıyorlar.

TGN'in managedında da kanalım var özel anlaşmayla %85 alıyorum.

Bana göre İkizler patlama yapmaya hazır bir kanal. Tebrik ederim. Şu Youtube aleminde en iğrendiğim bir kanalla da anlaşmışsınız onun adını vermek istemiyorum ama neticede izlenimi yüksek. Ben sevmeyebilirim fakat bir başarıdır.

Bana göre piyasaya girişiniz no lock-in kontratla değil de 1 yıl gibi kontratla ve %90'la olsaydı yttalk gibi yerlerde bile ses getirirdiniz.

Bana göre İngilizce'de çok kötü olan Türkçe içerik yaratıcıları hariç pek rekabetçi bir giriş yapamadınız. Yine de size akıl verecek değilim. Şirket sizin. Karar sizin.

Turkce icerik kanallarin yabanci partnerlerle calismasi zaten mantik olarak pek uygun degil.. Partnerligin amaci sadece $ yanmasi veya 1000 reklam gosterimine para almak da degil.. Saydiginiz firmalar bilinen firmalar olabilir ama bu yukarida saydigimiz avantajlarin bir kismini konumlarindan dolayi isteseler de saglayamazlar.

Soylediginiz sartlarda kontrat onermek icin surumden kazanmak gerekir. Niyetimiz spam kanallar ile calismak olsaydi zaten %90 onerecektik..

Gorusleriniz icin tesekkur ederim :)

Hayırlı olsun üstadlar Allah utandırmasın, ama benimle birsüre daha çalışamayacaksınız çünkü spamda kök salmak üzereyim.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri