Gizza Network Tanıtım ve Başvuru Konusu

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18k aboneli türkçe özgün sayılabilir kanalım var , 1 senedir para kazanma seçeneği kırmızı, başka hiçbir problemi yoktur, toplam görüntülenme 6M
bu kanalı ne yapabiliriz?

Abi bana özelden kanal linkini bir de panelden bir fotoğraf atarsan o para kazanma seçeneği kısmını bir değerlendireyim, ona göre net bir şey söyleyebilirim.

-

Arkadaşlar özel mesajdan gönderilen tüm başvurulara yanıt verildi, kanalınız küçük ya da büyük korkmadan özgünse başvuruda bulunabilirsiniz.

Gerek içerik koruması, gerekse içeriğinizin daha çok insana ulaşması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu nedenle %35 başlangıç için gayet normal bir oran. Kanalların büyüklüğüne, özelliğine göre bu oran değişebiliyor. Hiç bir MCN'den bu kadar yakın ilgi görmeniz pek mümkün değil :)

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]
İbrahim selam Skype adresini müsait olduğunda pm alabilir miyim. Bir proje ile ilgili bilgi alıcaktım

Bu işe yeni başladığım zamanlarda açtığım bir kanalım var özgün sayılmaz ama spamda sayılmaz herhangi bir uyarı vs. yok kanalda partnere bağlamak istiyorum kanalı quiz hata veriyor.Kanal linkini göndersem bir bakarmısınız?

hocam ödemeler direk banka hesabına tl olarak mı geliyor ?

kanalın kalitesine göre %20 kesinti yapmanız mümkün mü ?

1 haftadır kanal yabancıya gitmesin diye özgün kanalı bekletiyorum :) kimseden ses seda çıkmadı ilgilenen yok mu acaba ?

arkadaşlar gizza networkten çok memnunum her ay sonu ödemeleri düzenli yapıyorlar ve en sevdiğim şey ise videomu kimse spamlayamıyor network tarafından korunuyor kendi videomu o kadar çok renderledim her engeli geçen adamım ama bir türlü gizza tarafından korunan içeriğe sahip engelini geçemedim özgünseniz videolarınızın spamlanmadan güvenle sokabileceğiniz bir partnerdir seviyorum sizi gizza ivocan

Geçen hafta dashboard gelecek deniyordu geldi mi arkadaşlar?

Ben 14 aboneli günlük +5.000 sayfa görüntülenmesi +2.000 gösterim sayısı olan özgün kanalımla başvuru da bulundum 24 saat oldu geri dönüş yapılmadı kanalın yetersiz mi 1 ayı geçti açalı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri