Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
15 marttan beri cvp yoksa ben hiç yazmayayım[MENTION=10046]iwocan[/MENTION];
size pm gonderdim cevap bekliyorum
bu network ün yetkisi kim acaba? Kimden ulaşabilirim. Destek talebi ilettim 2 gündür dönüş olmadı.
bu network ün yetkisi kim acaba? Kimden ulaşabilirim. Destek talebi ilettim 2 gündür dönüş olmadı.
yetkilisi iwocan nickli üye. ama hicbir talebime dönüs yapmadı baska yetkili olsa ona yazıcamda baska yok malesef..
bu partnerin desteği yok mu? kime yazsam cevap vermiyor. 15 20 gün önce sorduklarım duruyor.
Hocam panel uzerinden sorulan tum sorular en gec 24 saat icinde cevaplaniyor. Bazi sorular teknik konular oldugu icin cozuldugunde cevaplaniyor. Ayrica skype ve facebook uzerinden sorulariniz cevaplaniyor. Bir de ustune tum ekip skype uzerinden destek veriyor. Bu kadar destegi olan baska bir network daha gormedim ben... Bazi seyleri yanlis veya eksik yapiyor olabilir misiniz?
15 20 gün önce bir isteğim olmuştu. 2 3 günde cevap verildi skype da görüşelim denmişti. sonra 1 defa yazıldı. Bugün tekrar skype dan mesai saatleri içinde yazdım ne gelen var ne giden. Basit bir şeydi yani oldu ya da olmadı diye cevap yani. Ben eleştiri amaçlı yazmıyorum. Sadece durumu izah ediyorum. 15 20 gün önce hatta size yazmıştım. pm e dönüş yapmamıştınız. Daha sonra bu sayfaya da yazmıştım ulaşamıyorum diye.
Skype adresiniz nedir? Ozel mesaj ile yazarsaniz ekleyeyim, bana sorabilirsiniz sorunuzu. Buradan gelen ozel mesajlara cevap veremiyorum genelde hocam.
Skype adresiniz nedir? Ozel mesaj ile yazarsaniz ekleyeyim, bana sorabilirsiniz sorunuzu. Buradan gelen ozel mesajlara cevap veremiyorum genelde hocam.
Skype üzerinden size ulaşmaya çalışıyorum hocam, sanırım görmediniz.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.