Gizza Network Tanıtım ve Başvuru Konusu

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabırla Ödem Alıcagım Günü Bekliyorum :D :D Az Kaldı 3-5 Aya Alırım İnşALLAH :D

ödememi yapıldı :)
Edit:Evet bugun ödeme yapılmıs teşekkürler

bu network ün yetkisi kim acaba? Kimden ulaşabilirim. Destek talebi ilettim 2 gündür dönüş olmadı.

onay rozeti için kiminle iletişime geçmem gerekiyor gizza yetkililerinden? bilgi için pm atabilirler mi acaba

özgün kanalım için ön başvuru ve bilgi amaçlı pm gönderdim

özgün kanalımda sorun var [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] bi baksana

bu partnerin desteği yok mu? kime yazsam cevap vermiyor. 15 20 gün önce sorduklarım duruyor.

bu partnerin desteği yok mu? kime yazsam cevap vermiyor. 15 20 gün önce sorduklarım duruyor.

Hocam panel uzerinden sorulan tum sorular en gec 24 saat icinde cevaplaniyor. Bazi sorular teknik konular oldugu icin cozuldugunde cevaplaniyor. Ayrica skype ve facebook uzerinden sorulariniz cevaplaniyor. Bir de ustune tum ekip skype uzerinden destek veriyor. Bu kadar destegi olan baska bir network daha gormedim ben... Bazi seyleri yanlis veya eksik yapiyor olabilir misiniz?

Hocam panel uzerinden sorulan tum sorular en gec 24 saat icinde cevaplaniyor. Bazi sorular teknik konular oldugu icin cozuldugunde cevaplaniyor. Ayrica skype ve facebook uzerinden sorulariniz cevaplaniyor. Bir de ustune tum ekip skype uzerinden destek veriyor. Bu kadar destegi olan baska bir network daha gormedim ben... Bazi seyleri yanlis veya eksik yapiyor olabilir misiniz?

15 20 gün önce bir isteğim olmuştu. 2 3 günde cevap verildi skype da görüşelim denmişti. sonra 1 defa yazıldı. Bugün tekrar skype dan mesai saatleri içinde yazdım ne gelen var ne giden. Basit bir şeydi yani oldu ya da olmadı diye cevap yani. Ben eleştiri amaçlı yazmıyorum. Sadece durumu izah ediyorum. 15 20 gün önce hatta size yazmıştım. pm e dönüş yapmamıştınız. Daha sonra bu sayfaya da yazmıştım ulaşamıyorum diye.

15 20 gün önce bir isteğim olmuştu. 2 3 günde cevap verildi skype da görüşelim denmişti. sonra 1 defa yazıldı. Bugün tekrar skype dan mesai saatleri içinde yazdım ne gelen var ne giden. Basit bir şeydi yani oldu ya da olmadı diye cevap yani. Ben eleştiri amaçlı yazmıyorum. Sadece durumu izah ediyorum. 15 20 gün önce hatta size yazmıştım. pm e dönüş yapmamıştınız. Daha sonra bu sayfaya da yazmıştım ulaşamıyorum diye.

Skype adresiniz nedir? Ozel mesaj ile yazarsaniz ekleyeyim, bana sorabilirsiniz sorunuzu. Buradan gelen ozel mesajlara cevap veremiyorum genelde hocam.

4-5 aydır kanalda küçük bir miktar birikti ama PAYPAL a henüz hiç ödeme almadım ,yarın Desteğe de yazacağım. Aynı durumda olan varmı

Skype adresiniz nedir? Ozel mesaj ile yazarsaniz ekleyeyim, bana sorabilirsiniz sorunuzu. Buradan gelen ozel mesajlara cevap veremiyorum genelde hocam.

Selamun Aleykum Arkadaşlar:

Haziran ayı başından buyana adsenseye bağlı kanallrım kazançları çok şükür yoktan iyi diyelim .şimdi kanallarımı ayın 28-29 u gibi partnerinize geçirsem ödemem nerede kesinleşir ? Malumunuz adsense kapanmaları yaşanıyor ? bu konuda kesin , %100 bilgisi olan tecrübe edinmiş arkadaşlardan cvb bekliyorum...şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri