Gizza Network Tanıtım ve Başvuru Konusu

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maşallah rap camiasını topluyorsunuz :) Youtube üzerinden en çok ' Türkçe ' adına popüler kanalların geleceği rap sanatçıları üzerine olanlardır.

Hayırlı olsun başarılar.

Sen de ünlü bir rapçisin çağdaş tanıyorum ben seni sende girsene. :)

Tesekkurler hocam, skype adresinizi veya telefon numaranizi ozel mesaj olarak gonderirseniz gorusebiliriz.

Hocam icerik koruma hizmeti konusunda soz vermeyeyim, sormam gerekiyor. Music Nations'dan cikmak icin neler yapilabilir arastirmak lazim :)

bu konu ile net bilgiyi sizden bekliyorum mn den çıkma talebinde bulundum ben az önce hayırlısı artık :)

Tebrikler, beklenen büyüklükte adamlardan beklenen büyüklükte bir iş.

Özgün kanalım olsa hemen başvururdum, Spam alırsanız koşar gelirim, Nasılsa sizde paramız kalmaz. Başarılar ve tebrikler :)

sanırım gizzaya ilk kanal baglayanlardan biriisyim
hayırı ugurlu olsun

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] Network'ünün takipçisiyim. İyi geceler. :)

Özgün kanala göre kesinti fazla bence

51302-3-4-646bb.jpg

öncelikle hayırlı olsun...kesinti konusunda şunu söyliyebilirim parayı kesecekse serkan beyin networku kessin...benim önerim...özgünlük konusu... bunun tanıtımını iyi yapmak gerekiyor vede neyin özgünlüğe girdiğinide iyi anlatmak gerek...forumda aslında birçok yabancının özgünlük altnda yaptıgı videoyu yapabicek yetenekte arkadaş mevcut....vede kafa yorulursa çok güzel konular ve videolar hazırlanabilir ..

youtube yada başkalarına karşıda hak arama konusunda sonuçta aynı dili konuştuğumuz bir güç olacak arkamızda

Ne kadar çok ve kaliteli özgün kanal bulabilirsek o kadar çabuk spam çalışan arkadaşlar kazanır :) Bence spammerlar olarak da önerebilirsiniz bana özelden; ulaşabileceğimiz, tanıdığınız ya da ılımlı olabileceğini düşündüğünüz özgün kanal sahiplerini ;)

hocam tam konuşamadık ben konuyu açmanızı bekliyordum. şimdi yeni projemde böyle şeyler düşünüyorum da hepsini size bağlayayım diyorum. 1 maile yaklaşık 20 alt kanal olacak. hepsi de slayt tarzı. ben oluşturayım içeriği size gönderirim o zaman.

yani başka yerlerden toplanmış video ve resimlerle yapılan içerikte de koruma sağlanabiliyor.

---------- Spam Engelliyici 23:02 ---------- Önceki Mesaj 23:01 ----------

konuyu açtığınızda görürüz inşallah, sizin ekibiniz zaten hep bir arada, birinizin işi hepinizi kapsıyor sayılır. iwocan fga serkan farketmiyor :)

Baska yerlerden toplanmis videolarla yapilan compilation iceriklere eger haklari alinmissa koruma saglanir. Sen kendi fotograflarini cekip slayt yapiyorsan eyvallahta internetteki resimlerden slayt yapiyorsan buna nasil koruma saglansin? Senden baska kimse o resimlerle slayt yapamaz mi yani? Ornegin kullandigin bi kopek resmi yuzunden yuzlerce kisinin videosuna dunya engeli gidebilir, ha soyledigim gibi kendi cektigim fotograflar, haklari bana ait diyorsan o zaman iceriginin korunmasini talep edebilirsin.

hocam spam kanalları prensip olarak mı almıyorsunuz yoksa adsense ödeme sıkıntısından dolayı mı?

spam kanal yok almam diyorsunuz forumun yüzde 90 ı spam biliyorsunuz diyorsunuz :D :D :D
bunuda herkes biliyor ki forumun büyük çogunlugu spam yapıyor...
ilginç durum :D

hocam spam kanalları prensip olarak mı almıyorsunuz yoksa adsense ödeme sıkıntısından dolayı mı?

:) Spam kanalları sisteme bilinçli olarak dahil etmek, hakkı olmayan insanlara videoların parasını vermek şuanda MCN'in çalışma mantığına tamamen ters. Ama gün gelir çok büyürüz, Managed kanallarımız olur özgün çalışan arkadaşların kanalları, tüm kanallarla ilgilenemeyecek duruma geliriz haliyle. Bazı otomatik sistemler oluşturulur kontrol etmek için kanalları, o zaman belki bazı kimseler fark etmeden spam kanal dahil eder sisteme. Her şey tabi teoride. Adsense'in ödeme sıkıntısı yaratması gibi bir durum söz konusu değil; ancak yasak :) Şuan kanallarımızla tek tek ilgilenmekteyiz, fark edersek spam olduğunu kanalın network'ten atarız tabi ki; ancak ileride ilgilenebilme miktarımız da değişecek binlerce kanal olduğunda altımızda her birinin kontrole edilip yönetilmesi aynı ilgiyle mümkün olmayacağından. Ama ne olursa olsun özgün her zaman haklıdır, her zaman her yerde parasını alır sorunsuz. Kısaca spam'a karşıyız :D Özgün çalışın, bizle çalışın :D

bir sorum daha olacak mcn açmak çokmu maliyetli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri