Gizza Network Tanıtım ve Başvuru Konusu

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben açıkçası hiç beğenmedim.Hem özgün çalışıcam canım çıkacak hemde size %25 veya %35 vericem tam bir saçmalık.Partnerinizi beğenmedim.

Hayırlı olsun.Bu network'un özgün çalışacaklara sağlıyacağı yarar çok fazla içeriklerini korumak adına.

açık söyleyim bu şekilde spam kanal dahi kabul etseniz kesinti çok fazla %35 kadar kesinti fazla olmuş yani quiz de partner ama %20 kesiyor hadi siz %25 yapın ama sabit olsun %35 kadar diyince siz empati kurun çok fazla değilmi kaldıki özgün içerik alacaksanız özgün içerikte çoğu partner özgün ve aboneli kanallara %10 kadar düşürüyor kesintiyi

Hayırlı olsun ibrahim ustam askerden sonra özgün kanallarımla sendeyim...

Partner firması yöneticilerinden birisine 2 adet kanalımı özel mesajda göstermek istiyorum uygunmudur uygun değil midir diye.. Çok özgün sayılmaz ama kanal spamda sayılmaz. Kime mesaj atmalıyım?

Son düzenleme:
şu forumda youtube çöp ediyorsunuz herkesin ekmeğiyle oynuyorsunuz şu işi şeyini çıkarmadan yapın dediğimizde. "forum adminlerinin bile spam yaptığı yerde .... " diye söze başlayanları şimdi bi görmek isterim. alın size spam. ahh ulan ahhh :)

Partner firması yöneticilerinden birisine 2 adet kanalımı özel mesajda göstermek istiyorum uygunmudur uygun değil midir diye.. Çok özgün sayılmaz ama kanal spamda sayılmaz. Kime mesaj atmalıyım?

Hocam eğer ilgilenilmediyse sizinle bana ulaşabilirsiniz :)

Zaten konuda belirtilmiş sadece özgün alıyorlar ve giriş için belirli bir sınır yok kaliteye göre alıyorlar

Mobil

Konuda çok yeni kanalların alınmadığı yazılmış.

Ama sitede yer alan tanıtım videosunda henüz özgün kanalınız yoksa yardımcı oluruz gibisinden bir yazı var da. Yani hala özgün kanalınız yoksa, gelin fikir üretelim çalışalım gibisinden.

Bende ikilemde kaldım, o yüzden sordum.
Konuyu okumadan yorum atmış gibi anlaşılmış istemem yani :)

Benim Önerim %35 Kesinti özgün kanala göre çok fazla.

Son düzenleme:
Konuda çok yeni kanalların alınmadığı yazılmış.

Ama sitede yer alan tanıtım videosunda henüz özgün kanalınız yoksa yardımcı oluruz gibisinden bir yazı var da. Yani hala özgün kanalınız yoksa, gelin fikir üretelim çalışalım gibisinden.

Bende ikilemde kaldım, o yüzden sordum.
Konuyu okumadan yorum atmış gibi anlaşılmış istemem yani :)

Hocam bana ve iwocan'a özel mesajdan projelerinizi ve aklınızdakileri atarsanız kanal linkiyle birlikte, size destek olabilip olamayacağımızı söyleriz. Destek olabileceğimiz kanalları network'ümüze alıyoruz :)

18k aboneli türkçe özgün sayılabilir kanalım var , 1 senedir para kazanma seçeneği kırmızı, başka hiçbir problemi yoktur, toplam görüntülenme 6M
bu kanalı ne yapabiliriz?

Her projede birlikte olacağız diye bir kaide yok :)

Kendi adıma bende 1 ARALIK'ta herkesin mutlu olacağı bir konu açıyor olacağım :)

Ama merak etmeyin, ben spama karşı değil aksine teşvik edici bir konuyla geliyorum :D

1 aralık konunuzu bekliyoruz hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri