Gizza Rezilliği Kanalı Çıkarmıyorlar

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

sysroot

Kayıtlı Üye
KANAL ÇIKARILMIŞTIR, KONU SİLİNEBİLİR VEYA KİLİTLENEBİLİR.

Arkadaşlar Merhaba
Forumdan kanal satın almıştım bir gün önce belki biliyorsunuzdur Muhammed'in kanalı.Gizza'ya bağlıymış , önce yorumları okumuştum herkez şikayetçi.Neyse devam edeyim uğraşmıyim dedim, yeni panel bilgileri göndersinler; neymiş kanalın eski sahibi bu hanfendiyi skypetan ekleyip "görüntülü konuşarak" kanalı sattığını söyleyecekmiş yoksa bu şekilde devam edemezmişim , partnerleri çok özel insanları kabul ediyor muhtemelen benimle sözleşmeleri yokmuş.

Kanalın yeni sahibi benim, kanalın kayıtlı olduğu gmail benim dedim, neymiş hacklenebilirmişmiş, be kafasız kadın kanalın ait olduğu gmail hacklense, sahibi gelip sizi aramaz mı benim kanalım hacklendi diye irtibat kurmaz mı be cahil insanlar.Gizza sahibi kimsin nesin tanımam, böyle cahil insanları çalıştırırsan bir yere varamassın.Öncelikle herkez mailini korumakla yükümlü, hacklendiysede sahibi gelir sana söyler değil mi boş boş konuşuyorsun.

Neyse o halde çıkarın dedim ? Cevap biz bu şartlarda çıkaramayız kanalın sahibi bize bildirmesi lazım diyor, kanal hangi maile kayıtlı , şu şu, ben size ordan mail göndereyim sahibi kim görün diyorum yok.
Ulan 14 yıllık yazılımcıyım hayatımda böyle rezillik sayılı görmüşümdür, bir isimtescil.net te çok çektim, bide böyle acayip bir "hack" kavramı burada ilk defa duyuyorum.

Rezil herifler çıkarın beni partnerden sizin gibilerle çalışmak istemiyorum.Yüzünüz varsa çıkarın.

Sonrada dedim ki bakın burayı iyi okuyun;
Kanalın eski sahibine söylücem, sizi skype ekleyecek.Görüntülü konuşacak.Ondan sonrada partnerden beni çıkaracaksınız tamam mı diye yazınca "Beyefendi gergin konuştuğunuz için şimdi kapatıyorum" dedi bende kapat deyip yüzüne kapattım.

Hem partnerde kalmak öyle kolay değil ayakları, çıkmak istiyorum deyincede çıkaramayız demek istiyor.

Bu terbiyesizlerle iş yapmayın.Dikkatli olun.

Son düzenleme:
o şirketlerine gidip gerekeni yapmak lazım da iyi ki bir bağlantım yok, bunların bi taraflarını kaldırdılar kimse de sesini çıkarmadı o dönemde

Son zamanlarda Gizza'da bir sürü eşleşenli kanal görüyorum.Önce eşleşenle kanal güçlendirilip sonra özgün videolar atılıyor sanırım taktik olarak.Eşleşenli videolar da silinmiyor.

Eşleşenli kanal demek ki partnere alınabiliyor.

Bu kişilerin gerçek yüzleri forumda kaç kere ifşa edildi.
YT'ye felan mesaj at, partneri şikayet et, bilemedim nasıl olur bu işler.

Bu Gizzanın Sahipleri Arkalarından Sövdürmeyi Nekadar Çok Seviyor Ya...

Konu kitlenmeden yazayım ben hemen, çıkarılsa da arkadaşın kanalı gizza yine de rezildir. Nedenini herkes biliyor.

bu uslup ile ilerleme gaydetmeniz zor bu yazıyı ben görsem uyuzluğuna partnerden çıkarmam

bu uslup ile ilerleme gaydetmeniz zor bu yazıyı ben görsem uyuzluğuna partnerden çıkarmam

Keşke güzel kardeşim keşke partner sahibi olsaydın.Bak bu firma senin kafadan, sahipleriyle tanış sohbet et belki sana bir yol çizerler.Yok benim öyle bir hedefim yok diyorsan bu konuda kalabalık etme, eşinle dostunla arkadaşlarınla sohbet et, senin algılayabileceğin konular değil bunlar.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri