Gizza - Süreç Film ile anlaştı. Türkçe İçerik Çalışanlar Lütfen Konuyu Okusun

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
yıllarca spamı öğret sonra da spama karşı dur. neyse gizza başımıza bela olacak anlaşıldı biz de ekip kurup mcn kapma derdine mi düşsek :)

ulan ne para krııyonuz be hemde hibçöirşey yaptığınız yok adamların videosu zaten izleniyor sizde komisyon alıyonuz durup dururken para akıyor resmen.Sadece firmayı bağlamak kalıyo size.Yakında bende açıcam bir tane mcn.

Gizza'nın yöneticilerinin Türkiyenin en büyük illegal youtube paylaşım forumunun kurucuları olduğunu biliyor mu acaba youtube ve firmalar :)

Hayırlı olsun türkçe içerikle bir işim yok çalışmıyorum ancak bu olaylar bana saçma gelmeye başladı bu işi yapanlar yt paradan öğreniyor ve birşeyler çalışıyor sonra kendini geliştirip flag ve telif atmayı öğreniyor sonra ne oluyor network olmaya başlıyorlar ee sonra noluyor bu işlerden para kazananları baltalıyorlar abartı gibi gelebilir ama bundan sonrada herhalde ingilizce işlerede girmeye başlayacak bu networkçüler bizde flag telif ve network olayını çözmeliyiz sanırsam iyi çalışmalar.

"büyük balık küçük balığı yutar"

neyse daha çok anlaşmalarla içerikleri daha fazla yapında her yere yetişemezsiniz en azından.

anca youtube islem yapabilirsiniz youtube disinda baska hangi yerde islem yapabiliyorsunuz ornek torrent ***** siteleri bu dizilerin fillerin muziklerin ana kaynagi torrent 1 ***** 2 dir mesala yillarin depo depo su var adamlar yillar oldu vip siteleri var adamlar diziden filmden paralari goturuyorlar senelerdir 1 keresinde vip aldim adamlarin gunluk vip sayisi 80-100 kisi en dusuk vip uyelik 50-60 arasindaydi yani diycegim o ki sadece youtube de korumakla olmuyor anca youtube de video yukleyenlerin kazancani bir nevi kesersin ama ***** siteleri vs halen kazaniyor

Hayirli olsun turkce icerik calismasamda bilgilendirme yapmanizi takdir ettim. Yayından kalkan diziler yayınlarsaniz izleyiciler içinde iyi olur.

Kayseriliye sormuşlar:
- 2+2 kaç eder ?
Kayserili düşünmeden, soranın yüzüne uyanık bir şekilde bakarak sormuş:
- Satarken mi, alırken mi?
(Temsili )

türkçe içerik çalışmıyorum 1-2 tane türkçe dizi kanalım var onların dışında yabancı çalışıyorum ancak söyle bir durum var. yıllarca spam yaptınız ve spamı desteklediniz. türkiyenin en büyük spam sitesini kurdunuz ama şimdi gelip spama karşı durmak açıkcası bana biraz saçma geliyor ve bir arkadaşın dediği gibi acaba firmalarda bu forumun sahibi olduğunuzu biliyor mu

artık ekmek yok bize anlaşılan tr de çalışan çok spam da her geçen gün daralıyor çalışmalar :( 3 4 ayda tr dizi tutu şimdi ise Gizza aldı bize bir şey kalmadı bu saatten sonra

Hayırlı olsun, yakında teen wolf ile de anlaşırsınız :D

Hayırlı olsun. İşler git gide zorlaşıyor desenize. Biz daha para kazanmayı öğrenemeden işin sonu yaklaşıyor :(

Dünden beri bu konu aklıma takılıp duruyor bugün cuma namazında bile bu konuyu düşündüm. Aralarında benim sadece 3 tane dizim olmasına rağmen ve 1 sene önce yüklememe rağmen yaptığınızı hiç etik bulmuyorum belki iş ahlakı açısından etik olabilir ama youtube çalışanlarına yapılması ve hala forumdan ekmek yediğiniz halde bunu yapmanızı hiç doğru bulmadım.

Dünden beri bu konu aklıma takılıp duruyor bugün cuma namazında bile bu konuyu düşündüm. Aralarında benim sadece 3 tane dizim olmasına rağmen ve 1 sene önce yüklememe rağmen yaptığınızı hiç etik bulmuyorum belki iş ahlakı açısından etik olabilir ama youtube çalışanlarına yapılması ve hala forumdan ekmek yediğiniz halde bunu yapmanızı hiç doğru bulmadım.

spamı anlat spam yapılsın diye bizzat bot satışı yap şimdi gelinen nokta süper

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri