Gizza - Süreç Film ile anlaştı. Türkçe İçerik Çalışanlar Lütfen Konuyu Okusun

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
türkçe içerik para vermiyor türkçe içerikmi allah korusun diyenlerin alayı şahlanmış hani tr içerik para vermiyordu uğraşmaya değmezdi :D

neyse hayırlı olsun gizza devamı gelir umarım

türkçe içerik para vermiyor türkçe içerikmi allah korusun diyenlerin alayı şahlanmış hani tr içerik para vermiyordu uğraşmaya değmezdi :D

neyse hayırlı olsun gizza devamı gelir umarım

Türkçe içerik para vermez gerçekten 100k izlenime 8 $ aldım bi videodan :D bide tablet ve mobil izlenim çok fazla oluyor.

Ama az önce yorumu okudum eğer gerçekten firma gelip teklif ettiyse helal olsun diyorum benim kızdığım nokta zaten, Firmaya gidip sizin içeriğinizi koruyalım gibi teklif yapıldı sandım ben neyse. Diğer türlüyse helal olsun ne diyim.

Son düzenleme:
İşi bilene türkçe içerik para kazandırıyor 2 tl tbm ile günlük çeyrek milyonları görüyordum.Yabancı içeriğin tbmsi iyiydi ama böylesine izlenmee gelmiyordu.Sene sonu değrlendirmr yaptığımda türkçe içeriktrn daha fazla kazanmıştım ama tbm düşüktü bazı aylar 1 tl felan oluyordu ama dediğim gibi izlenimi rahat alıyorsunuz

20 k ya 100 dolar aldım kac defa. Kim diyor kazandırmıyor diye? Neden insanları sürekli yanıltma derdindesiniz? Türkçe içeriğe ambargo mu koymuş bazılarınız? Bu nedir arkadaş sürekli yalan yanlış yönlendirmeler. Yok türkçe çalışılmaz, yok türkçe kazandırmıyor. Yabancı içeriğe göre biraz daha az kazandırdığı aşikar lakin asya ülkeleri kadar da az değil. Art niyet aramaya başladım artık çoğu kişide. :) Hem düz mantık yapın kim kazandırmayan içeriği partnerine katmak ister? Gizza sevabına iş yapmıyor herhalde. ;)

Bu Konuda son yorumumu yapacağım gizza nın uyarısı gayet mantıklı zaten teşekkür etmek gerek ancak bu işe başka şekilde başlayıp bu işin polisi olunuyorsa ki bunda sakınca yok bu forumu kullanmaları ve aktif olmaları ne derece doğru ve etik ?Herkesin ip si yorumu bilmemnesi var burada ki ayrıca ben şimdi yabancı içerik çalışıyorum mesela telif eşleşen nlem vs bi şekilde geçip gizza ya bağlıyorum ve bundan para kazanıyorum bu büyük bir tezat değilmi bizler mi abartıyoruz yoksa bilemedim hayılısı olsun ama bu network işini taktım kafaya çözeceğim bu işe gireceğim bir şekilde madem yt işi spam-topluluk-telif-en son koruma polis işine giriyorsa buradaki insanlarda artık bunlara yönelecktir diye düşünüyorum herkese bol kazançlar.

20 k ya 100 dolar aldım kac defa. Kim diyor kazandırmıyor diye? Neden insanları sürekli yanıltma derdindesiniz? Türkçe içeriğe ambargo mu koymuş bazılarınız? Bu nedir arkadaş sürekli yalan yanlış yönlendirmeler. Yok türkçe çalışılmaz, yok türkçe kazandırmıyor. Yabancı içeriğe göre biraz daha az kazandırdığı aşikar lakin asya ülkeleri kadar da az değil. Art niyet aramaya başladım artık çoğu kişide. :) Hem düz mantık yapın kim kazandırmayan içeriği partnerine katmak ister? Gizza sevabına iş yapmıyor herhalde. ;)

kazandırıyorken derken dizi ve film diyin o zaman. Çünkü 10dk altı videoların kazandırdığı para çok düşük izlenimden 3 4 kat az kazandırıyor.

kazandırıyorken derken dizi ve film diyin o zaman. Çünkü 10dk altı videoların kazandırdığı para çok düşük izlenimden 3 4 kat az kazandırıyor.

Yok hocam hiç film ve dizi çalışmadım türkçe. :) 1 kere film atayım dedim ağzımın payını aldım. Onca render ve saatlerden sonra video izlenmeye baslayınca kendi kanalına çekip benimkini flaglamıştı bi hergele. O gün türkçe film-dizi olayına girmeme kararı aldım. Benimkisi bi hevesti daha ilk video da agzımın payını aldım.

Arkadaslar polis, ajan vs gibi kelimelerle durumu cok abartiyorsunuz :) Neden bu kadar buyuttugunuzu anlamis degilim. Elinizde bu firsat olsa hangi biriniz bu isi yapmaz? Haftada en az 3 kisi gelip bana "mcn acmak istiyorum, anlatir misiniz" diye soruyor. Kusura bakmayin ama bu olayi cok fazla dramatiklestirdiginizi dusunuyorum.

Gizza için gerçekten büyük bir adım bu. Hayırlı olsun diyorum. Kimsenin kızmaya laf etmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. Kimse size ait olan bir şeyi elinizden almıyor, yasal olmayan bir şey de yapılmıyor burada. Süreç Filmcilik boş bir medya grubu değil, önünde sonunda uyanacaktı youtube işine, en azından bizden birisiyle anlaşmış oldu. Teliflerden, dünya genelinden önceden haberimiz oldu.

Benim asıl merak ettiğim Gizza'nın özgün çalışanlara tavrı ne olacak. Atıyorum Yalantube gibi bir kanalın içeriğine de telif,eşleşen atılacak mı? ( tabi +18, küfür vs olmadığı sürece)

Burada duyurmanız iyi olmuş geçen Beyaz TV içerikleri olan bir kanalım vardı şimdi de arada bir tane Kaçak dizisinin fragmanı kalmış ne olur ne olmaz sildim, hatırlatmanız için teşekkürler.

Gereksiz tepki veren arkadaşlar, bu işi Gizza almasa X network'u alırdı. Habersiz telifler patladığında index ağlama duvarına dönüyor adamlar en azından buradan duyurdu da içerikleri kaldırdık.

Gizza için gerçekten büyük bir adım bu. Hayırlı olsun diyorum. Kimsenin kızmaya laf etmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. Kimse size ait olan bir şeyi elinizden almıyor, yasal olmayan bir şey de yapılmıyor burada. Süreç Filmcilik boş bir medya grubu değil, önünde sonunda uyanacaktı youtube işine, en azından bizden birisiyle anlaşmış oldu. Teliflerden, dünya genelinden önceden haberimiz oldu.

Benim asıl merak ettiğim Gizza'nın özgün çalışanlara tavrı ne olacak. Atıyorum Yalantube gibi bir kanalın içeriğine de telif,eşleşen atılacak mı? ( tabi +18, küfür vs olmadığı sürece)

en son yazdığın en büyük problem işte hiç bir mcn affetmez. Benim böyle videolarım var sadece 2 saniyelik görüntüler için gitti videolar eşleşenden.

Hocam allah daha çok versin zaten kimse tabiki hayır demez burada anlamadıysanız yazayım tekrar ETİK Mİ ? sorusu o zaman yabancı içerikli telifli ünlemli vs partnere bağlı vidyoları kabul etmeyim partnerinizden çıkarmanız gerekmez mi ?Hem türkçe içerik bak telif vb atacaz he deyip hemde yabancı içerikte spamde partner hizmeti verceksiniz bence doğru olan doğru bir yolsadınız tek yoldan gitmeniz umarım kırıcı bişey yazmamışımdır bol kazançlar tekrar herkese.

İlk önce gizzayı tebrik ederim. ve önceden haber verdiği içinde ayrıca tşk ederim.Fakat birşeyi açıkca konuşmak gerekiyor. Bu forumun %90 üstü spam çalışıyor. Networklerin Tv kanalları ve yapım şirketleri ile anlaşmalarını engellemeliyiz. Engellemekten ziyade Daha doğrusu onları uyandırmalıyız. Networklerle anlaşanların youtube teknik bilgileri eksik olduğundan çoğu uğraşmak istemeyip direkmen partnerler ile anlaşma yoluna gidiyor. Oysa Bir tv kanalı veya Bir yapım şirketi rahatlıkla youtubeden panel alabilir. içerik doğrulama programına kayıt olabilir. bu onlar için çok basit. bu şekilde networkede extra para veya komisyon ödemez. üstelik networkler parayı kendileri kapabilmek için içerikleri sınırlandıryor. ve bu olayın, izlenim ve popülaritesine olumsuz etkisi var. düşünün yemeden içmeden çerçeveli çerçevesiz araştirip engelliyorlar. populariteye %100 olarak olumsuz etkisi var. Bunları yapım şirketlerine ve tv kanallarına mail atarak veya arayarak anlatıp onları uyandırmalıyız. Networklere gereksiz komisyon vs ödediklerinide belirterek, networklerle anlaşma larının doğru olmadığını gereksiz olduğunu ve firmaya mali açıdanda zarar olduğunu belirterek anlaşmamalarını sağlamalıyız. zaten iyi ve doğru olan onların youtubeden panel almasıdır, networklerle anlaşması değil. Hem onlar daha çok kazanacak, hemde dizi film çalışan arkadaşlarımız. Mesajımda yanlış anlaşılmasın Gizza bizim arkadaşımız, kesinlikle bir karalama veya hedef olarak algılanmasın, üzülürüm. fakat gerçekleride birçok kişi artık görmeli.

Son düzenleme:
İlk önce gizzayı tebrik ederim. ve önceden haber verdiği içinde ayrıca tşk ederim.Fakat birşeyi açıkca konuşmak gerekiyor. Bu forumun %90 üstü spam çalışıyor. Networklerin Tv kanalları ve yapım şirketleri ile anlaşmalarını engellemeliyiz. Engellemekten ziyade Daha doğrusu onları uyandırmalıyız. Networklerle anlaşanların youtube teknik bilgileri eksik olduğundan çoğu uğraşmak istemeyip direkmen partnerler ile anlaşma yoluna gidiyor. Oysa Bir tv kanalı veya Bir yapım şirketi rahatlıkla youtubeden panel alabilir. içerik doğrulama programına kayıt olabilir. bu onlar için çok basit. bu şekilde networkede extra para veya komisyon ödemez. üstelik networkler parayı kendileri kapabilmek için içerikleri sınırlandıryor. ve bu olayın, izlenim ve popülaritesine olumsuz etkisi var. işte bunları yapım şirketlerine ve tv kanallarına mail atarak veya arayarak anlatıp onları uyandırmalıyız. Networklere gereksiz komisyon vs ödediklerinide belirterek, networklerle anlaşmamalarını sağlamalıyız. zaten iyi ve doğru olan onların youtubeden panel almasıdır, networklerle anlaşması değil. Hem onlar daha çok kazanacak, hemde dizi film çalışan arkadaşlarımız. Mesajımda yanlış anlaşılmasın Gizza bizim arkadaşımız, kesinlikle bir karalama veya hedef olarak algılanmasın, üzülürüm. fakat gerçekleride birçok kişi artık görmeli.Uyanmalı.

Hocam bu soylediklerinizi yapmasi icin sirketin en az 6-7 kisi istihdam etmesi lazim. Sigorta primleri ile beraber her ay odedikleri maasi da hesaba katarsak en az 10bin tl aylik masraf yapacaklar.. O kisilerin bu yetkiye sahip olmalari icin gerekli tecrubeyi edinmesi de bir sure gecmesi gerekiyor.. Sizce partnerlere verecekleri komisyon mu mantikli yoksa kendilerinin calismasi mi?

Gizza yi tebrik ediyorum. Ilk basta bizden oldugunu bilmiyordum. Iyi anlasma umarim guzel yerlere gelirler.

Hocam bu soylediklerinizi yapmasi icin sirketin en az 6-7 kisi istihdam etmesi lazim. Sigorta primleri ile beraber her ay odedikleri maasi da hesaba katarsak en az 10bin tl aylik masraf yapacaklar.. O kisilerin bu yetkiye sahip olmalari icin gerekli tecrubeyi edinmesi de bir sure gecmesi gerekiyor.. Sizce partnerlere verecekleri komisyon mu mantikli yoksa kendilerinin calismasi mi?

Yok hocam işi bilen 1 kişi yeterli.. Videoları youtubeye hangi elemanları upload ediyosa, bu işlere o bakacak. Tam zamanlı çalışıyor nede olsa. facede twitterde resim yazı payalaşacak kadar bile zamanı kalır ..
eleman bulamıyolarsa alsınlar bu forumdan bi spammer, hepsini birden halleder :D

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] içerikleri sildirmeye yönelik mi bir çalışma yapacaksınız yoksa video ya eşleşen 3.taraf içerği verdirip kazancı firma mı alacak ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri