Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
türkçe içerik para vermiyor türkçe içerikmi allah korusun diyenlerin alayı şahlanmış hani tr içerik para vermiyordu uğraşmaya değmezdi
neyse hayırlı olsun gizza devamı gelir umarım
20 k ya 100 dolar aldım kac defa. Kim diyor kazandırmıyor diye? Neden insanları sürekli yanıltma derdindesiniz? Türkçe içeriğe ambargo mu koymuş bazılarınız? Bu nedir arkadaş sürekli yalan yanlış yönlendirmeler. Yok türkçe çalışılmaz, yok türkçe kazandırmıyor. Yabancı içeriğe göre biraz daha az kazandırdığı aşikar lakin asya ülkeleri kadar da az değil. Art niyet aramaya başladım artık çoğu kişide.Hem düz mantık yapın kim kazandırmayan içeriği partnerine katmak ister? Gizza sevabına iş yapmıyor herhalde.
![]()
kazandırıyorken derken dizi ve film diyin o zaman. Çünkü 10dk altı videoların kazandırdığı para çok düşük izlenimden 3 4 kat az kazandırıyor.
Gizza için gerçekten büyük bir adım bu. Hayırlı olsun diyorum. Kimsenin kızmaya laf etmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. Kimse size ait olan bir şeyi elinizden almıyor, yasal olmayan bir şey de yapılmıyor burada. Süreç Filmcilik boş bir medya grubu değil, önünde sonunda uyanacaktı youtube işine, en azından bizden birisiyle anlaşmış oldu. Teliflerden, dünya genelinden önceden haberimiz oldu.
Benim asıl merak ettiğim Gizza'nın özgün çalışanlara tavrı ne olacak. Atıyorum Yalantube gibi bir kanalın içeriğine de telif,eşleşen atılacak mı? ( tabi +18, küfür vs olmadığı sürece)
Bizde özgünüz biz nasıl başvuru yapıcaz hocam.
İlk önce gizzayı tebrik ederim. ve önceden haber verdiği içinde ayrıca tşk ederim.Fakat birşeyi açıkca konuşmak gerekiyor. Bu forumun %90 üstü spam çalışıyor. Networklerin Tv kanalları ve yapım şirketleri ile anlaşmalarını engellemeliyiz. Engellemekten ziyade Daha doğrusu onları uyandırmalıyız. Networklerle anlaşanların youtube teknik bilgileri eksik olduğundan çoğu uğraşmak istemeyip direkmen partnerler ile anlaşma yoluna gidiyor. Oysa Bir tv kanalı veya Bir yapım şirketi rahatlıkla youtubeden panel alabilir. içerik doğrulama programına kayıt olabilir. bu onlar için çok basit. bu şekilde networkede extra para veya komisyon ödemez. üstelik networkler parayı kendileri kapabilmek için içerikleri sınırlandıryor. ve bu olayın, izlenim ve popülaritesine olumsuz etkisi var. işte bunları yapım şirketlerine ve tv kanallarına mail atarak veya arayarak anlatıp onları uyandırmalıyız. Networklere gereksiz komisyon vs ödediklerinide belirterek, networklerle anlaşmamalarını sağlamalıyız. zaten iyi ve doğru olan onların youtubeden panel almasıdır, networklerle anlaşması değil. Hem onlar daha çok kazanacak, hemde dizi film çalışan arkadaşlarımız. Mesajımda yanlış anlaşılmasın Gizza bizim arkadaşımız, kesinlikle bir karalama veya hedef olarak algılanmasın, üzülürüm. fakat gerçekleride birçok kişi artık görmeli.Uyanmalı.
Hocam bu soylediklerinizi yapmasi icin sirketin en az 6-7 kisi istihdam etmesi lazim. Sigorta primleri ile beraber her ay odedikleri maasi da hesaba katarsak en az 10bin tl aylik masraf yapacaklar.. O kisilerin bu yetkiye sahip olmalari icin gerekli tecrubeyi edinmesi de bir sure gecmesi gerekiyor.. Sizce partnerlere verecekleri komisyon mu mantikli yoksa kendilerinin calismasi mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.