D
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 gün sonra yazdıgı yazı
Paylaştığım Videoda Amaç Bir Bankayı Aşşağılamak Değil Sistemi Eleştirmekti. Üslubumda Hata Yapmış Olabilirim Düşüncemde Değişme Yok Lakin Azımdan Çıkan Bazı Cümlelerde Gaf Yapmış Bulundum Bundan Dolayı İş Bankasından Özür Dilerim. Sistemdeki Açıkları İnşallah Giderir Ve İnsanları Artık Daha Fazla Mağdur Etmez bu Bankalar...
paran varsa patronsun baksana adamı hemen tehdit etmişler
En basiti bi ÖRNEK !
Şu koca forum nerden kazanıyor ? internet üzerinden dimiadsenseden partner lardan hala gelipte ooo Bankalar bizi soyuyor demeyin ayıptır la 1000 dolar için gidin ozaman Rusyaya uçakla Quiz partnerden 1000 doları alın 700u uçak parası 300u senın kaarın
Banka yıllık 100tl kesinti Çokmu koyuyor size? ben daha bişey demicem size sonra ban yiyorum![]()
sende de bu aralar baya bi özgüven patlaması görüyorum sebebinide çok kazanmana bağlıyorum...
daha geçen kazanamayıp isyan eden sizdiniz millete mesaj atan sizdiniz elinize para geçince 100 lira önemsiz mi oldu ?
Saçmalama lütfen ne tehdit edicekler kart için başvuruda çatır çatır sözleşmeleri imzalarız ? adamlar senın donuna kadar alır imzalamıcaksınız ozaman o sözleşmeyi almıcaksınız ozaman o kart ı![]()
sen mizah dan ne anlarsın adama koyan 50 lira değil bende fransada 3 ayda 7 euro veriyorum kartıma.
bak yukarda adam yazmış 50 lirasını çekmişler sonra geri almış.. birşey demiyorum
Bumu mizah ? sen daha mizahın ne oldugunu bile bilmiyorsun sanırım bak işine![]()
Bumu mizah ? sen daha mizahın ne oldugunu bile bilmiyorsun sanırım bak işine![]()
ne tartışma çıkartıyorsun her gün ban yemekten usanmadın mı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.