Gltsry - Besktas Derbsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fanatiklik kotu sey diye her zaman soylemisimdir.

Bu sezon Melo, Burak ve Sneijder gibi 3 tane faul makinesi ile hic kirmizi kart gormeden son haftaya 3 puan onde giren Galatasaray'in taraftarlarinin, daha belli olmamis saibeli bir sampiyonluga sevinmeleri gercekten cok uzucu. Bu sekilde oynanan futboldan cok, isimler one cikar. Bu da yapilan sporun tabiatina aykiri bir durum..

tabi biz şike yaparak şampiyon oluyoruz bir kere de tebrik edin, şampiyonuz işte en zorlu maçı aldık yarın yada haftaya şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz daha ötesi var mı?

Şampiyon Galatasaray..Hadi hayırlı uğurlu olsun

galatasaray-%C4%B1n-4-y%C4%B1ld%C4%B1zl%C4%B1-formalar%C4%B1_757225.jpg

Fanatiklik kotu sey diye her zaman soylemisimdir.

Bu sezon Melo, Burak ve Sneijder gibi 3 tane faul makinesi ile hic kirmizi kart gormeden son haftaya 3 puan onde giren Galatasaray'in taraftarlarinin, daha belli olmamis saibeli bir sampiyonluga sevinmeleri gercekten cok uzucu. Bu sekilde oynanan futboldan cok, isimler one cikar. Bu da yapilan sporun tabiatina aykiri bir durum..

Fanatiklik kötü şey derken bile fanatizm yapıyosunuz unutmayın ''daha garanti olmayan şampiyonluk'' diye bahsettiğiniz şey aslında garantiydi eğer o taç çizgisinin dışından attığınız gol olmasaydı. Şaibe tam olarak budur.

tabi biz şike yaparak şampiyon oluyoruz bir kere de tebrik edin, şampiyonuz işte en zorlu maçı aldık yarın yada haftaya şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz daha ötesi var mı?

Hocam kavga istiyorsaniz acik soyleyin ona gore konusayim. Ben suan tebrik edilecek birsey goremiyorum. Siz eger bugun Galatasaray'in oynadigi futboldan memnunsaniz o da sizin futboldan hicbirsey anlamadiginizi gosterir.

Daha otesi var mi diye sormussunuz..

Bu cahilliginizin otesi yok gercekten :)

Hocam kavga istiyorsaniz acik soyleyin ona gore konusayim. Ben suan tebrik edilecek birsey goremiyorum. Siz eger bugun Galatasaray'in oynadigi futboldan memnunsaniz o da sizin futboldan hicbirsey anlamadiginizi gosterir.

Ağlama kardeş

kavgaya gerek yok fakat yazdığınız şeylerle kavgayı siz istiyorsunuz, güzel bir caps ile bu konuyu kapatıyorum kendinize iyi bakın.

yok la ne şampiyonu haftaya rize yense, sonra bunlar 2.. neyse hayırlı olsun :D 4 yıldızlı forma çıkınca pm atında alak

İddaa bu ülkeye girdikten sonra kimse bana temiz futboldan bahsetmessin 18 takım için diyorum

Yok yok biz akıllanmayacağız. Konuyu bir kilitleyeyim. Tartışamaya yönelik görsel video yazı paylaşanlara gerekli cezai işlemleri yapayım.

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:38 ----------

Kontrolü sağladım. Tatlı sert konuşmalara olmuş ancak 1-2 arkadaşın yazdıkları gerçekten hoş değil. Burada arkadaşlarımız bir tartışma yapıyorlar kendilerince.
Ancak, [MENTION=11982]adem879[/MENTION]

http://www.ytpara.com/1006386-post62.html Ne kadar doğru bir yazım şeklidir.

http://www.ytpara.com/1006395-post66.html Yakışı bir durummudur ?

Bakın kimseyi banlama gibi bir heyacan yada istek içerisinde olmadım, olmamda. Ancak burada az çok 50 Krş dahi olsa ticaret yapan insanlarız.
[MENTION=7931]EgE[/MENTION] lütfen bu yazdığınız söz karşılığında yazdığınız kişi ile konuşup anlaşınız. Fanatizmin verdiği hırsla bu şekilde yazılar yazmayınız. Biliyorsunuz ki bunun sonuçlarının ceza olduğunu. Sebebi karşı tarafı kışkırtmak. Lütfen bu durumu düzeltip pm yolu ile tarafıma bilgi veriniz. Alıntı olarak cevap verdiğiniz için karşı tarafın bir özür hakkı bulunmaktadır.

Diğer konulara gelince, arkadaşlar sonuç olarak belkide en hızlı index alan sitelerdeniz. Ve burada Yayıncı kuruluşa ait yayın vermekten kaçınınız. Akabinde bir şikayet durumunda link veya herhangi bir yayın linki veren kişinin ip adresleri talep edilmektedir. Ne sizlerin nede bizlerin canı yansın,üzülelim.

Bu konuda 7 den 70 e üye olan her arkadaşımızın duyarlı olmasını isterim. Daha dün, bir pub'da kaçak yayın yaptıkları için 5 haneli bir rakamda ceza kesildi. Gözlerimle şahit oldum. Bu durum birgün bizlerinde başına gelebilir.

Olmayacak konularda, olmayacak yazışmalardan içerisindeki bir kelimeyi çekmeyi çok seviyoruz. Yapmayın lütfen.

Bu yazışmalarda banlama verilecek bir durum söz konusu değil sebebi ise, dediğim gibi tatlı sert ama üslub bozulmadan yapılmış konuşmalardır.

İlginize teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri