Gmail açamıyorum

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar dün gmail açmıştım.Bugün yeni bir tane açmak isteyince bu ekran çıktı ccleaner ile temizledim yeniden başlatıp açmaya çalıştım gene bu ekran çıktı bunu nasıl aşarım?

---------- Spam Engelliyici 12:31 ---------- Önceki Mesaj 12:30 ----------

Aslında yeniden açmak istedim değişik bir ekran çıktı robot şekilinde bir görüntü ve yazı çıktı anlayamadım ccleanerla temizleyip yeniden başlattım gene bu doğrulama istiyor :(

Hocam ip degistirdinizmi gizli pencereden acin baska temizlik yollari bulun

Hocam sen başta intihar ediyorsun ip değiştirmeden gmail açarsan bir kanalın kapanırsa komple kafadan gider:(

Yok bunun benzeri geliyor ya hani altta atla yazıyor ilk girişte öyle yapsak?

O hesaba girerken güvenlik için email ve telefon ekleyin diye çıkan yazı. Malesef bu gmail açarken çıkıyor bunu geçmek için illa onay yapıcaksınız.

Yok bunun benzeri geliyor ya hani altta atla yazıyor ilk girişte öyle yapsak?

o kanalı açtıktan sonra 2.kez girerken güvenlik için numara gir hesap çalınırsa numaradan geri alırsın diyor bu gmail açarken çıkıyor hocam atla geç falan yok teli onayla öyle açılcak gmail diyor

Arkadaşlar nolur yardım edin.Sabahtan beri uğraşıyorum ama olmuyor.Bluestacksı denedim onda da telefon doğrulama istiyor.avas vpn kullandım gene işe yaramadı dns yi değiştirdim olmuyor ccleanerla temizliyorum tekrar başlatıyorum herşeyi denedim olmuyor.Bana bi akıl verin :(

Arkadaşlar nolur yardım edin.Sabahtan beri uğraşıyorum ama olmuyor.Bluestacksı denedim onda da telefon doğrulama istiyor.avas vpn kullandım gene işe yaramadı dns yi değiştirdim olmuyor ccleanerla temizliyorum tekrar başlatıyorum herşeyi denedim olmuyor.Bana bi akıl verin :(

kanal kapanmış veya spama düşmüş
nerden girersen gir telefon doğrulamak zorundasın

kanal kapanmış veya spama düşmüş
nerden girersen gir telefon doğrulamak zorundasın

Kanal kapanmadı spama da düşmedi hocam.2 gün önce telefon doğrulama yaptım ondan sonra oldu.Ama aklım almıyor daha öncede telefonla doğrulama yapıyodum gene sorunsuz açabiliyodum ama şimdi açamıyorum.Ne yapmalıyım?

---------- Spam Engelliyici 12:05 ---------- Önceki Mesaj 12:01 ----------

Sizler nasıl açıyosunuz arkadaşlar?

Kanal kapanmadı spama da düşmedi hocam.2 gün önce telefon doğrulama yaptım ondan sonra oldu.Ama aklım almıyor daha öncede telefonla doğrulama yapıyodum gene sorunsuz açabiliyodum ama şimdi açamıyorum.Ne yapmalıyım?

---------- Spam Engelliyici 12:05 ---------- Önceki Mesaj 12:01 ----------

Sizler nasıl açıyosunuz arkadaşlar?

Hocam herkes mail açabilse mail satıcıları olmazdı bence satın almayı deneyin

Satın alanların açtığı konuları da okumuştum.Kanalı çalınmış,hesabı kapanmış vs..

bu konulara cok takılırsan sonun herzaman husran olabilir. bırakta mailcilerde ekmek yesin bu işten guvendigin kişilerden alırsan hicbir sıkıntı olmaz

Ben kendim açmak istiyorum açanlar yok mu ? herkes satın mı alıyor arkadaşlar?

---------- Spam Engelliyici 12:35 ---------- Önceki Mesaj 12:16 ----------

Arkadaşlar yardım edin sizlerde bi şekilde açıyosunuz

Türk ip açıyorsan türkçe karakterlerle isim ver gmaillere bi nebze geçersin ülkeyide açarken tr olarak bırak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri