Gmail alırken dikkat

• Kullanıcı acan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

acan38

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Dün aldığım seri biçimde açılmış gmailler... (yada hepsi birden patlayan gmailler)

Sizce de bir sorun yok mu burada...

Eğer manuel biçimde gmail alma ihtiyacı duymasaydım bende programla bunun üstesinden gelirdim...

(medialoverz.com : 45 dolar a proxy ip lerle sınırsız hesap açabilirsiniz ama kanallarınız ayakta durmaz)

Ve pva da olsa (yani onaylı), fiverr.com da bu tür gmail hesaplarının 100 ünü 5 dolardan satıyorlar.

(bence gmail satanlar kendi referansları sağlam olsa da çalıştıkları kişilere dikkat etmeli)

(sıralı proxy ip, bir kaynaktan aralıksız aynı anda açılmış hesaplar, alfabetik sıralı isim ve gmailler vs. vs.) bunların hepsi tecrübe edildi...

Kanal kapanmasına başka yerde sebep aramaya gerek yok...

İşte bana verilen mailler veya isimler:

Ma Vail
Mabel Valadez
Mabelle Valdes
Mable Valdez
Machelle Valencia
Macie Valenti
Mackenzie Valentin
Macy Valentine
Madalene Valenzuela
Madaline Valerio
Madalyn Valle
Maddie Vallejo
Madelaine Valles
Madeleine Van
Madelene Vanburen
Madeline Vance

Son düzenleme:
tesekkurler bilgi icin hocam

Bilgi için teşekkür ederim. Yazdıklarında tamamen haklısın. Bende de aynı durum mevcut ve hesaplar toptan kapandı.

kims atıyor bu sıralı mailleri?

isimler iyi uyumluymuş sende hocam,bendekilerin hiçbirisi digerine uzaktan yakından benzemiyor :)

isimler iyi uyumluymuş sende hocam,bendekilerin hiçbirisi digerine uzaktan yakından benzemiyor :)

İlk aldıklarımda sorun yoktu. Kanallar hala ayakta.
Ama en son aldıklarım bu şekilde geldi. Aldığımda zaten hesaplar askıya alınmıştı...

Benim de yeni kıyımda 10 kanal gitti.

- Seri Açılan Gmailler
- Sıralı Tel No

Kıyımlara davetiye çıkartıyor bence.

evet bunda son derece haklısınız arkadaşlar.. benimde kapanmalarımın nedeni bu olduğunu düşünüyorum.. ancak size tavsiyem kanala girdiğinizde para kazanma açın adsenseye bağlayın 1 özgün video atın özel url kapak ve profil fotosu ayarlayın ve 1 gün dinlendirin ben öyle yaptım en çok şikayetçi olan ben sanki düzeldi gibi 1 gün oldu halen kapanmadı normalde 3-5 saate kapanıyordu..
NOT: Dün gece kıyım olmuş 4 kanaldan 2 si patladı

MAIL SATICILARIN DIKKATINE;
Edindiğim tecrübe ve son 1 haftada sürekli kapanmalarımın yaşanma nedeni %90 satın aldığım gmaillerdir.. 2 farklı kişiden aldığım gmailler hem hiç kullanılmadan hem de kullanıldıktan 3-5 saat sonra kapanmıştır.. Yaptığınız işlemleri tekrar gözden geçirin. Ben hep savundum yine söylüyorum Youtube Güncellemesinden sonra YT bir eksiğini daha giderdi ve konu sahibinin dediği hususlardan bir ya da bir kaçına daha hassas yaklaşarak gmailleri boş bile olsa kapatıyor.. Yani kısaca ya aynı ip ya sıralı isimler ya sıralı gmailler vs gibi bunlara dikkat ediyor..

Son düzenleme:
evet bunda son derece haklısınız arkadaşlar.. benimde kapanmalarımın nedeni bu olduğunu düşünüyorum.. ancak size tavsiyem kanala girdiğinizde para kazanma açın adsenseye bağlayın 1 özgün video atın özel url kapak ve profil fotosu ayarlayın ve 1 gün dinlendirin ben öyle yaptım en çok şikayetçi olan ben sanki düzeldi gibi 1 gün oldu halen kapanmadı normalde 3-5 saate kapanıyordu..
NOT: Dün gece kıyım olmuş 4 kanaldan 2 si patladı

bence para kazanmayı açmak,adsense e baglamak içinde biraz beklemek gerekiyor.kanalı açıyoruz kanal 3dk sonra para kazanmaya başlıyor.bu da sorun olabilir bence.

MAIL SATICILARIN DIKKATINE;
Edindiğim tecrübe ve son 1 haftada sürekli kapanmalarımın yaşanma nedeni %90 satın aldığım gmaillerdir.. 2 farklı kişiden aldığım gmailler hem hiç kullanılmadan hem de kullanıldıktan 3-5 saat sonra kapanmıştır.. Yaptığımız işlemleri tekrar gözden geçirin. Ben hep savundum yine söylüyorum Youtube Güncellemesinden sonra YT bir eksiğini daha giderdi ve konu sahibinin dediği hususlardan bir ya da bir kaçına daha hassas yaklaşarak gmailleri boş bile olsa kapatıyor.. Yani kısaca ya aynı ip ya sıralı isimler ya sıralı gmailler vs gibi bunlara dikkat ediyor..

bundan 1 ay önce bi arkadaştan aldığım kanallara sadece şifre değiştirmek için girdim, başka da birşey yapmadım. Ama kanallar baktım ki bu sabah uçmuş.

Benim önerim kendi gmail'inizi kendiniz açın, çok zor birşey değil, en azından sıralı ve seri şekilde açmadan gerektikçe açmış olursunuz. ben bunu deneyeceğim .

Benim önerim kendi gmail'inizi kendiniz açın, çok zor birşey değil, en azından sıralı ve seri şekilde açmadan gerektikçe açmış olursunuz. ben bunu deneyeceğim .

katılıyorum

Haspide hasan hakkı hasanem huriyem hüdayda bu şekilde gmail hesabımı olur ya :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri