Merhaba arkadaşlar
Dün aldığım seri biçimde açılmış gmailler... (yada hepsi birden patlayan gmailler)
Sizce de bir sorun yok mu burada...
Eğer manuel biçimde gmail alma ihtiyacı duymasaydım bende programla bunun üstesinden gelirdim...
(medialoverz.com : 45 dolar a proxy ip lerle sınırsız hesap açabilirsiniz ama kanallarınız ayakta durmaz)
Ve pva da olsa (yani onaylı), fiverr.com da bu tür gmail hesaplarının 100 ünü 5 dolardan satıyorlar.
(bence gmail satanlar kendi referansları sağlam olsa da çalıştıkları kişilere dikkat etmeli)
(sıralı proxy ip, bir kaynaktan aralıksız aynı anda açılmış hesaplar, alfabetik sıralı isim ve gmailler vs. vs.) bunların hepsi tecrübe edildi...
Kanal kapanmasına başka yerde sebep aramaya gerek yok...
İşte bana verilen mailler veya isimler:
Ma Vail
Mabel Valadez
Mabelle Valdes
Mable Valdez
Machelle Valencia
Macie Valenti
Mackenzie Valentin
Macy Valentine
Madalene Valenzuela
Madaline Valerio
Madalyn Valle
Maddie Vallejo
Madelaine Valles
Madeleine Van
Madelene Vanburen
Madeline Vance
Dün aldığım seri biçimde açılmış gmailler... (yada hepsi birden patlayan gmailler)
Sizce de bir sorun yok mu burada...
Eğer manuel biçimde gmail alma ihtiyacı duymasaydım bende programla bunun üstesinden gelirdim...
(medialoverz.com : 45 dolar a proxy ip lerle sınırsız hesap açabilirsiniz ama kanallarınız ayakta durmaz)
Ve pva da olsa (yani onaylı), fiverr.com da bu tür gmail hesaplarının 100 ünü 5 dolardan satıyorlar.
(bence gmail satanlar kendi referansları sağlam olsa da çalıştıkları kişilere dikkat etmeli)
(sıralı proxy ip, bir kaynaktan aralıksız aynı anda açılmış hesaplar, alfabetik sıralı isim ve gmailler vs. vs.) bunların hepsi tecrübe edildi...
Kanal kapanmasına başka yerde sebep aramaya gerek yok...
İşte bana verilen mailler veya isimler:
Ma Vail
Mabel Valadez
Mabelle Valdes
Mable Valdez
Machelle Valencia
Macie Valenti
Mackenzie Valentin
Macy Valentine
Madalene Valenzuela
Madaline Valerio
Madalyn Valle