Gmail devre dışı kanal açık ne yapacagımı şaşırdım

Karacabey

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar uzun süredir forumda bulunmuyordum trafik kazası gecirdim su anda cok sukur iyileşmeye basladım usta network bir kanalım vardı 1 milyon 600 bin izlenim almıs paypal bilgilerimi girmemişim 317 dolar içerde kalmıs gmail hesabım devre dışı kaldı kanal açık karşı bildirim formunu doldurdum gönderdim google'ye baska önerileriniz varmı ne yapmam gerektigi hakkında mail giriş yapmam gerektigini söledi azat usta cok yardımcı oldu sagolsun sizede bir danışayım dedim

google'den cevap geldi su sekilde

Sayın Kullanıcımız,

Hesabınızın askıya alınmasına yönelik itirazınız için teşekkür ederiz. Topluluk Yönergelerimiz ve Hizmet Şartlarımız uyarınca hesabınızın askıya alınmış olarak kalmasına karar verdik. Daha fazla bilgi için lütfen http://www.youtube.com/t/community_guidelines adresini ziyaret ediniz

317 dolar para kaldı içerde nasıl yapcam bilemedim

Aynı dert bende de var, hem de 2 senedir. Bu hesabı tamamen kapatıp silin diyorum, adamlar cevap olarak üzgünüz şundan bundan dolayı açamayız diyorlar. Yazdığımızı okumuyorlar bile.

Merhaba arkadaslar uzun süredir forumda bulunmuyordum trafik kazası gecirdim su anda cok sukur iyileşmeye basladım usta network bir kanalım vardı 1 milyon 600 bin izlenim almıs paypal bilgilerimi girmemişim 317 dolar içerde kalmıs gmail hesabım devre dışı kaldı kanal açık karşı bildirim formunu doldurdum gönderdim google'ye baska önerileriniz varmı ne yapmam gerektigi hakkında mail giriş yapmam gerektigini söledi azat usta cok yardımcı oldu sagolsun sizede bir danışayım dedim

Google Plus'a Giriş Yapabiliyor musunuz?

Kanal aciksa gmail nasil devre disi hocam. Gerekli yerleri editleyerek bir ekran goruntusu atabilirseniz konu daha anlasilir olur ve yardim daha kolay yapilir

Kanal aciksa gmail nasil devre disi hocam. Gerekli yerleri editleyerek bir ekran goruntusu atabilirseniz konu daha anlasilir olur ve yardim daha kolay yapilir

ZDd6lZ.jpg

Gmail plus'a youtube kanalına giriş yaptıgımda bu hatayı veriyor ama kanal açık alt kanal'da degildi ana kanaldı.

yok hocam plus giriş yapmaya calistıgımdada hesap devre dışı bırakıldı diyor.Ücretli filan kurtarabilcek varmı hiç

G+ Giriş Yapabilseydin Yeni Yönetici Atayabiliyordun ve Bu Şekilde Kanalı Kurtarabiliyordun ama G+ Giremiyorsan Üzgünüm Yardımcı Olamayacağım. Yinede Eski Konulardan Hatırlayabildiğim Kadarı ile Gmail Askıya Alındığında Googleye itiraz Ettiğinde 2-3 DK içinde Hesabın Tekrardan Aktif Olduğunu Okudum. Hatta Bunu Deneyen Bir Çok Kişi Olduğunu Biliyorum.

Edit: https://support.google.com/a/answer/2789146?hl=tr Burayı Bir İncele İstersen...

Son düzenleme:
G+ Giriş Yapabilseydin Yeni Yönetici Atayabiliyordun ve Bu Şekilde Kanalı Kurtarabiliyordun ama G+ Giremiyorsan Üzgünüm Yardımcı Olamayacağım. Yinede Eski Konulardan Hatırlayabildiğim Kadarı ile Gmail Askıya Alındığında Googleye itiraz Ettiğinde 2-3 DK içinde Hesabın Tekrardan Aktif Olduğunu Okudum. Hatta Bunu Deneyen Bir Çok Kişi Olduğunu Biliyorum.

Edit: https://support.google.com/a/answer/2789146?hl=tr Burayı Bir İncele İstersen...
Öncellikle ilgi ve alakanıza tesekkür ederim hocam 1 kere itirazda bulundum cevap olumsuz yönde geldi 10 ay önce açtıgım gmail idi fake numara filande degildi ilk defa basıma böle bir durum geliyor tekrar itiraz etmeyi düsünüyorum

Öncellikle ilgi ve alakanıza tesekkür ederim hocam 1 kere itirazda bulundum cevap olumsuz yönde geldi 10 ay önce açtıgım gmail idi fake numara filande degildi ilk defa basıma böle bir durum geliyor tekrar itiraz etmeyi düsünüyorum

skype da tantutan14 ü ekle hocam, şuan foruma giremiyo ama yardımcı olabilrim isterse arkadaşa dedi. Bi konuşun isterseniz. Buraya yazmamı istedi de. forum nicki ceyodur.

Kurtaramadık ya gitti para olmadı atıyoz mail tubeye gmail hep olumsuz cevap alıyoruz.

kanal alt kanalmıydı alt kanalsa oluyor böyle şeyler alt kanala kullanıcı adı şifre belirlemediyseniz zor o parayı almak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri