Gmail hesap oluşturma tasarımı değişmiş

• Kullanıcı Skyline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kanal Olusturmak ve Ayarları

Skyline

Kayıtlı Üye
Gmail hesap oluşturma tasarımı değiştirilmiş robot olmadığınızı kanıtlayın bölümü yok

DJW781.jpg

Pek birşey farketmedim ben.

Edit: kapka yerini kaldırmışlar.

Zaten geliştirdikleri yeni sistemle kolay kolay kimse mail açamıyo o yüzden kaldırmışlardır ;)

Artık robot olmadığımızı anlamak için captcha'ya ihtiyaç duymadıkları için kaldırmışlardır :D

arkadaşlar ben geçici dedim ama değilmiş. gmail açtığım yöntem fixlenmiş. Ne yazıkki artık telefon onayına takılmadan gmail açamıyorum. Tüm denemelerim boşa çıktı. Telefon onayına takılmadan açabilen varsa cevap yazabilir mi? sadece var mı diye merak ediyorum.

arkadaşlar ben geçici dedim ama değilmiş. gmail açtığım yöntem fixlenmiş. Ne yazıkki artık telefon onayına takılmadan gmail açamıyorum. Tüm denemelerim boşa çıktı. Telefon onayına takılmadan açabilen varsa cevap yazabilir mi? sadece var mı diye merak ediyorum.

10-20 arası açabiliyorum buda benim ihtiyacımı karşılıyor :)

Editt

Son düzenleme:
Gmail olusturabiliyorum yaptigim işlemler şöyle modemi kapatiyorum cclaner wipe ile ncerezleri temizliyorum modemi aciyorum ve yeniden modem ara yüzünden ip resetliyorum tekrar ayni programlar ile cerez temizliyorum mozilla gizli sekmeden gmail olusturuyorum bu şekilde iki tane gmail olusturuyorum

bugün mü hocam açtınız?

evet normal pc ve takılmıyor :)

6 gün önce gelen güncellemeden önce tesadüfen keşfettiğim bir yöntem vardı. istediğim kadar tereddütsüz takılmadan açabiliyordum. Artık o yöntem işe yaramıyor. Keşke stok yapsaydım diyorum ama geçti.

---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------

Evet hocam bu gün

ben sıfır formatlı bilgisayarda bile denedim telefon onayına takıldı. işim zor benim..

karaktersizler şeytanı simgeleri her videolarında kullanıyor.. hocam nerden buluyon bu tarz vıdeoları :D

---------- Spam Engelliyici 00:21 ---------- Önceki Mesaj 00:17 ----------

@yns

hocam fıxlendiğine göre yöntemi anlatırmısın...

gmail açmak için tlf şart getirmiş olabilirler :D güvenlik kodu kalktığına göre

hocam yöntem soylemek ne yazıkki kökten fixlenmesine yol açıyor. Bana göre tesadüfen birşeyler değiştirdiler onlar da bunun farkında değildi. Geçmişte paylaşılan hiçbir yöntem şuan kullanılamıyor. Dikkat edersen kimseden yöntem yazmasını istemedim sadece açabiliyormusunuz diye sordum.

bende enteresan bir durum var onaya takılmıyorum fakat kanallar kapanıyor art arta 3 tanede acsam kapanıyor 5 tanede acsam kapanıyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri