Gmail Neden Açılmıyor ?

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Gmail Neden Açamıyorum ?

• Superonline Kullanıyorum Açamıyorum

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    12

ilyas

Kayıtlı Üye
çevremde baya bir arkadaş 2 3 gündür onaya takılmadan gmail açamadığını sorunun ttnet kaynaklı olabileceğinden şüphelendiklerini söylediler. buyrun anket açıyorum oylayın sonuca varın. ttnet te nasıl bir sorun olabilir ki ? bu arada ben superonline kullanıyorum gayet rahat açıyorum. canım sıkılmasa sabaha kadar 1000 tane rahat açarım. o kadar rahat.

Son düzenleme:
yeni nesil ip çerez temizlemeden gmail açma yöntemini akşam sana anlatayım [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hemde hiç denenmemiş çatır çatır çalışıyor. almak isteyen 30k amerikan doları verirse satabilirim :) gerçekten yöntem çalışıyor yalnız :)

seninle tanıştım hayatım değişti zaten :) sağlam dostsun.

yeni nesil ip çerez temizlemeden gmail açma yöntemini akşam sana anlatayım @ilyas hemde hiç denenmemiş çatır çatır çalışıyor. almak isteyen 30k amerikan doları verirse satabilirim :) gerçekten yöntem çalışıyor yalnız :)

çevremde baya bir arkadaş 2 3 gündür onaya takılmadan gmail açamadığını sorunun ttnet kaynaklı olabileceğinden şüphelendiklerini söylediler. buyrun anket açıyorum oylayın sonuca varın. ttnet te nasıl bir sorun olabilir ki ? bu arada ben superonline kullanıyorum gayet rahat açıyorum. canım sıkılmasa sabaha kadar 1000 tane rahat açarım. o kadar rahat.

Hocam google clean ve ccleaner pro kullaniyorum acilmiyor hangisini kullaniyorsun acaba.

Ankete Bi vınn kullanıyorum açıyorum Eklermisiniz :)

" ...Ve sonra Vınn satışları fırlar... :D"

başlık açanın mail sorunu yok yazan arkadaşının mail sorunu yok. ama arkadaşına yardım amaçlı sana yöntemi atarım diyor. pmden de söylemiyor foruma yazıyor. ama foruma paylaşmayacağını da belirtiyor.

komple kapatıp gidelim o zaman biz bu forumu.

pardon ama önce bi kaç arkadaşımın konusuna bildiklerimi yazıp havamı atayım ondan sonra kapatalım ;)

başlık açanın mail sorunu yok yazan arkadaşının mail sorunu yok. ama arkadaşına yardım amaçlı sana yöntemi atarım diyor. pmden de söylemiyor foruma yazıyor. ama foruma paylaşmayacağını da belirtiyor.

pardon ama önce bi kaç arkadaşımın konusuna bildiklerimi yazıp havamı atayım ondan sonra kapatalım ;)

yok benimki şaka. eski konularıma bak orda paylaştığım bir yöntemle hala açılıyor. zamanında zaten paylaşmışım ne havası :D

şimdi konuyu açarız ergenler canımızı sıkar diyen arkadaşlar rica ettiler açtım. benim mail açma problemim yok. tamamen size yardım amaçlı konuyu açtım. şimdi konudan çekiliyorum. aranızda konuşun bir sonuca varın.

Son düzenleme:
Aslında mail açmada problem yok gayet rahat onaya takılmadan mail açılabiliyor. Asıl sorun açılan kanallar bir iki gün sonra topluluktan kapanıyor.
Sadece mail açarsanız kanal olmadığı için kapanma olmuyor elbette yada telefon onayı kullanarak mail açarsanız ayakta kalıyor bunları denedim. Genel bir sorun büyük ihtimalle..

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/87266-mail-acamiyorum.html

Son düzenleme:

tamamen katılıyorum birde 30 k satayım ergenler yazar canımızı sıkar falan filan bir konu olmuş
Ek Olarak Google algoritmasını şirketlere bağlıyarak en büyük hatayı yapmıssınız. türkiyedeki internetin %90 ı aynı santralden çıkıyor. türk telekom altyapısını kullanıyor. ttnet dee superonline da

superonline fiber için konuşuyorum ttnet fiber ile swich kutuları farklı. bu arada ergenler çok rahatsız edici evet.

Bunun ttnet veya superonline ile alakası yokki. Bu anket hangi şirketin kullanıcısı daha fazla onu görmeye yarar.
GEL GELELİM mail sıkıntım yok diyen arkadaşlar ne yapıyolarda sıkıntıları olmuyor onun konusunu açmalı.

bende senin gibi düşünüyorum.

Bunun ttnet veya superonline ile alakası yokki. Bu anket hangi şirketin kullanıcısı daha fazla onu görmeye yarar.
GEL GELELİM mail sıkıntım yok diyen arkadaşlar ne yapıyolarda sıkıntıları olmuyor onun konusunu açmalı.

Mail açmak sorun değilde sonradan gelen topluluk sorun Topluluk telif gelmeyen kanallarıda bağlayacak partner bulamıyoruz Önceden hiç ilgi alaka göstermediğim fredeom bile artık geri dönüş yapmıyor Önceden bende mail açmada sorun yasıyordum superonline ile çünkü ip in son iki veya üç rakamı değişiyor ve bütün ip'leri kullanmışım bu yüzden mail açamıyordum Şimdi yine aynı pc ile ttnet aldım seri mail bile açsam takılma olmuyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri