Gmail Üretim Botu - Kendi Gmailini Kendin üret.

• Kullanıcı plesk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

plesk

Kayıtlı Üye
Mnote yazılımı inceledi ve konuyu onayladı değerli yorumları için teşekkür ederim.Bot Beklenen ilgiyi görmediği için satışı iptal etmeye karar verdim. bu konuyla ilgili lütfen soru sormayınız.

selamlar.iyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar botun nasıl çalıştığına dair bir video koyabilir misiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
5000 bota vericem + 1.25 ede gmaili mi mal edicem fazla gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk

5000 bota vericem + 1.25 ede gmaili mi mal edicem fazla gibi

hocam yanlış hesaplamışsınız 1 gmail üretim maliyeti 45 kuruş ile 75 kuruş arasında değişmektedir.

botun fiyatını dahil ediyorsanız o ayrı tabi.

---------- Spam Engelliyici 16:31 ---------- Önceki Mesaj 16:29 ----------

video varsa alabilirim bir üyelik(ayrıca açarken telefon istiyor mu?)

akşama video ekleyeceğim.

Arkadaşa team ile bağlandım 20 adet mail açtı. Konuda yazdığından biraz uzun sürdü onun sebebide multi tarayıcı ayarlayabiliniyor ve 10 tarayıcı kullandı. 50 adet kullandığında 3 dakikada açabiliceğini söyledi. 10 tane ile yaklaşık 5 6 dakika sürdü. açılan 20 mailden rasgele bir tanesine giriş yapıldı sorunsuz. Bot mailleri açarken telefon onayı kullanıyor. burada oluşan maliyet var ortalama 50 60 krş a geliyor 1 mail, onun dışında gayet başarılı. mailler e yükleme yapılıp kullanılmadığı için o konuda birşey söyleyemeyeceğim arkadaş 3 aydır kullandığını belirtmiş.

+15 onayı da yapsa düşünürdüm

İstediği kadar farklı Proxy olsun elbet Google biryerden yakalayacak ve toplu kapanma yaşatır bu tip yazılımlarla.neden kanallara ünlem sorunu geliyor yada kapanıyor sorunun ana kaynağı yakalaması aradan süre geçse bile.programk bilemem ama eş zamanlı açtığınız taktirde sorun olabilir tek tek açmak güvenlidir.ayrıca numara sistemi proxy sistemi sorun olursa oda ayrı bi sorun.bunları göz önünde bulundurmak lazım

Arkadaşa team ile bağlandım 20 adet mail açtı. Konuda yazdığından biraz uzun sürdü onun sebebide multi tarayıcı ayarlayabiliniyor ve 10 tarayıcı kullandı. 50 adet kullandığında 3 dakikada açabiliceğini söyledi. 10 tane ile yaklaşık 5 6 dakika sürdü. açılan 20 mailden rasgele bir tanesine giriş yapıldı sorunsuz. Bot mailleri açarken telefon onayı kullanıyor. burada oluşan maliyet var ortalama 50 60 krş a geliyor 1 mail, onun dışında gayet başarılı. mailler e yükleme yapılıp kullanılmadığı için o konuda birşey söyleyemeyeceğim arkadaş 3 aydır kullandığını belirtmiş.

Aynı anda 50 tarayıcı çalıştırıp "her mailde farklı cihaz donanımı bilgileri" nasıl olabiliyor acaba, güzel hazırlanmış.

Hayırlı satışlar.

şimdi mesela proxylerde çakışma yaşanması durumunda zincirleme gitme ihtimali nedir bunu merak ettim ? Ayrıca google bilinmedik bir dosya atıyor bilgisayara zaten o dosyaya erişim olsa seri mail açılabilir. benim tahminimce o dosya bilgisayarda olduğu sürece bir anda büyük bir kıyım yaşanabilir yönünde.

+15 için başka bir yazılımcı arkadaş var sizi kendisine yönlendirebilirim. aynı zamanda tam otomatik token ve onay sistemi vardır.

teşekkürler.Bu bot için şunu söyleyebilirim gmail maliyeti 40-75 kuruş demişsiniz bunu 40 kuruşun altına düşürebilirseniz ilgi görebilir.Diğer türlü zaten piyasa fiyatı oluyor.ama ben satıcı bulamıyorum diyenler varsa botu deneyebilir.

şimdi mesela proxylerde çakışma yaşanması durumunda zincirleme gitme ihtimali nedir bunu merak ettim ? Ayrıca google bilinmedik bir dosya atıyor bilgisayara zaten o dosyaya erişim olsa seri mail açılabilir. benim tahminimce o dosya bilgisayarda olduğu sürece bir anda büyük bir kıyım yaşanabilir yönünde.

kullanılan proxy listeden silinmektedir. kullanılan proxy sadece o maile özeldir.ayrıca her proxy kaç hata yaşandığında silinmeli onun ayarıda vardır. mesela 1 proxy 1 başarılı mail için 1 açım yapabilir gibisinden.zaten hiç fire vermiyorum başarızlar sms servisinden den kaynaklaniyor.

Son düzenleme:
+15 onayda yapıyor olsa baya avantajlı olurmuş, fakat 50-60 kuruştan onaysız mail sağlayan kişiler var bu programla daha pahalıya geliyor . hayırlı satışlar

Mail açsan ne olucak ki kanal adsenseye bağlıyorsun kapanıyor

sisteme +15 onayınıda ekleye bilirsen çok başarılı olur düşüncesindeyim
Hayırlı işler..

Aynı anda 50 tarayıcı çalıştırıp "her mailde farklı cihaz donanımı bilgileri" nasıl olabiliyor acaba, güzel hazırlanmış.

Hayırlı satışlar.

curl veya api ile açıyosa, user agent switcher benzeri bişe kullanıyodur... hepsi farklı cihaz olmuş olur. açım yeri için arkadaş bi nokta yakalamış, mesele o kısmı bilmek.

curl veya api ile açıyosa, user agent switcher benzeri bişe kullanıyodur... hepsi farklı cihaz olmuş olur. açım yeri için arkadaş bi nokta yakalamış, mesele o kısmı bilmek.

user agent switcher tarzı bişeyle cpu id, baze id tarzı şeyler değiştirmek mümkün mü :rolleyes: değilse rest servis tarzı bişey ile çalışıyor diye varsayalım o zamanda çok masraflı olmaz mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri