Gmail ve Youtube Onayında Kullanılabilecek Sınırsız Kolay Ücretsiz Telefon Numaraları

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
android yada ios telefondan gmail uygulaması ile zaten onaysız hesap açılıyor sadece 15dk dan uzun videolar için onay gerekiyor

Ondada bir süre sonra 3-5 hesap günlük bazen 1-2 onay istemeye başlıyor.

Oda ayrı bi sıkıntı

dostum harikasın walla ben şimdi 1000 tane telefon alıyımda biraz kurutuyum burayı :D

Bu nasıl bir mantıktır. Çok fazla abanırsanız bu sistemde çalışmaz aldıklarınızda elinizde patlar. Gerektikçe alsanızda herkes rahat rahat yararlansa daha iyi olmaz mı?

beyler ben acemi bilgisyar kullanıcısı falan değilim çok çok profesyonelde değilim
normal kullanıcıyım diyelim yada normalden biraz daha iyi kullanıcıyım desem daha iyi olur

ben naptıysamda telefon bir türlü çalmadı bu yöntemi resmen ezberledim artık resimlere hiç bakmadan yapıyorum ama yok yok yok naptıysamda telefon çalmıyor
hoparlör falanda açık bu arada
niye telefon çalmıyor cidden anlamadım gitti

beyler ben acemi bilgisyar kullanıcısı falan değilim çok çok profesyonelde değilim
normal kullanıcıyım diyelim yada normalden biraz daha iyi kullanıcıyım desem daha iyi olur

ben naptıysamda telefon bir türlü çalmadı bu yöntemi resmen ezberledim artık resimlere hiç bakmadan yapıyorum ama yok yok yok naptıysamda telefon çalmıyor
hoparlör falanda açık bu arada
niye telefon çalmıyor cidden anlamadım gitti

Use Outbound Proxy Server kısmındaki tıkı kaldırıp birde öyle deneyin.
scnfg.jpg

Hangi ülkeyi seçecem ? gmail kaytta ve nasıl gireyim numarayı ?

numaram şu 4414827***** bunu hangi ülkeyi seçip yazacam yardım on hock yaptım herşey tamam gmail oluşturdum numara yazmada tek şuanda takıldım acil yardım teşekkürler

Hangi ülkeyi seçecem ? gmail kaytta ve nasıl gireyim numarayı ?

numaram şu 4414827***** bunu hangi ülkeyi seçip yazacam yardım on hock yaptım herşey tamam gmail oluşturdum numara yazmada tek şuanda takıldım acil yardım teşekkürler

Email açarken numara soruyorsa ülke birleşik krallık olacak. Youtube 15 dakika için soruyorsa İngilitere seçmeniz gerekiyor. Baştaki 44 den sonraki rakamları yazmaız gerekiyor.

Email açarken numara soruyorsa ülke birleşik krallık olacak. Youtube 15 dakika için soruyorsa İngilitere seçmeniz gerekiyor. Baştaki 44 den sonraki rakamları yazmaız gerekiyor.

Kardeş telefon çaldı açtım ama ses yok nasıl cevaplıyoz aramayı?

Bazı problemler internet ya da ses sistemi ile alakalı olabilir çalıyorsa ama açmanıza rağmen ses gelmiyor ise arkadaşlar. İngiltere ya da Birleşik Krallık deyip +44 dahil hepsini yazın. Uzun zamandır kullandığım bir sistem 1 aydır da herkes kullanıyor sorunsuz şekilde. Kara liste olayı bu site için zor..

Bazı problemler internet ya da ses sistemi ile alakalı olabilir çalıyorsa ama açmanıza rağmen ses gelmiyor ise arkadaşlar. İngiltere ya da Birleşik Krallık deyip +44 dahil hepsini yazın. Uzun zamandır kullandığım bir sistem 1 aydır da herkes kullanıyor sorunsuz şekilde. Kara liste olayı bu site için zor..

k.bakma teamwiever ile yardımcı olurmusun sana zahmet ? özel mesaj atasan teşekkürler

Cevap attım hocam, tam fikrim yok arama alıp da ses duymayan arkadaşlar için :/ Bu arada SipGo isimli uygulamayı telefona yükleyip oradan da alabilirsiniz aramaları programla uğraşmaktan kolay gelirse.

bütün ayarları yaptım fakat çağrı gelmiyor bir türlü.. şu an sistemi kullanan varmı ? sorun bendemi yoksa sistemdemi ?

sorunsuz çalışıyor.yapamadım diye sızlananlar hazıra alışmayın bu kadar.resimlere iyice bakın anlatılanları %100 yapın çalışıyor zaten.ilk başta bende yapamadım ama sonra on hook yazısı çıktı ve şuan sorunsuz

Cevap attım hocam, tam fikrim yok arama alıp da ses duymayan arkadaşlar için :/ Bu arada SipGo isimli uygulamayı telefona yükleyip oradan da alabilirsiniz aramaları programla uğraşmaktan kolay gelirse.

beyler xp de deneyen varmı
sayın Incubus xp de çalışmıyor
naptıysamda çağrı bir türlü gelmedi ve telefon bir türlü çalmadı
lütfen Incubus buna bir çözüm üretebilirmisiniz

beyler xp de deneyen varmı
sayın Incubus xp de çalışmıyor
naptıysamda çağrı bir türlü gelmedi ve telefon bir türlü çalmadı
lütfen Incubus buna bir çözüm üretebilirmisiniz

vps sahibiyseniz onun üzerinden deneyin isterseniz birde.

Sa arkadaşlar bana çağrı geliyor açıyorum kadın konuşmuyor ya yardım edecek yokmu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri