Gmail ve Youtube Onayında Kullanılabilecek Sınırsız Kolay Ücretsiz Telefon Numaraları

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Arkadaşlar SipGo isimli programla telefonda ya da Sip Phone diye googledan arattığınız uygulamalarla da yapabilirsiniz ayarları doğru uygulamak şartıyla. Son telefon açma olayını.

Arkadaşlar SipGo isimli programla telefonda ya da Sip Phone diye googledan arattığınız uygulamalarla da yapabilirsiniz ayarları doğru uygulamak şartıyla. Son telefon açma olayını.

Şimdilik tek hesapla gidiyorum, uzun zaman takip ettikten sonra, başladım. Bunlar ilerde çok lazım olacak anlaşılan :) Paylaşım için teşekkürler.

harbi güzel konu... ona buna para vermekten güzel :D başarabilirseniz tabikide ? konu kilitli de değil, aktif demekki...

harbi güzel konu... ona buna para vermekten güzel :D başarabilirseniz tabikide ? konu kilitli de değil, aktif demekki...

Aktif hocam çalışıyor ben hala kullanmayı sürdürüyorum. Windows 7de de sanal sunucularda da problem yaşamadım. Problem yaşayan arkadaşlar proxy'nin yanındaki tiki kaldırıp denemeli.

Verdigi numaralarin hicbirisi ise yaramiyor:

Bu telefon numarası, doğrulama işlemi için zaten birçok kez kullanıldı.

Uyarisi veriyor google. Anlasilan burayida kurutmuslar.

geçmiş olsun olacağı oydu zaten ihtiyaç oldukça almak yerine bide satışını yapıyolar

Ben bugün yeniden kayıt oldum.Daha önce aldığım not connected hatasını da almadım söylediğiniz hatayı da.

Sizde başka üyelik alın
Sizin aldığınız numaralar daha önce kullanılmış demekki.

Kurutmaktan ziyada, bu Gmail+Youtube kanal onaysı satanların %99.99'u burdan onay yapıyor.
Onlar günde en az 300-400 numara alsa haliyle birçok numara kullanılmış oluyor.

Bende yeni açtığım kanallarda aldığım bazı numaraların kullanıldını gördüm, başka kullanıcı aldım, başka numara aldım.
Zor değil
:cool:

Demek ki sorun tahmin ettiğim giibi. Bilgi için teşekkürler noeroin.

Arkadaşlar arama geliyor cevaplıyorum fakat destination not found hatası veriyo tek yapamayan ben miyim yahu bi el atın :D

2 defa kayıt oldum yine verdiği numaraları kabul etimiyor google.

aramaları alamıyorum on hook yazmasına rağmen. sorun ne anlamadım.

teşekkürler arkadaşım. mesajım bulunsun her zaman lazım olacak bilgiler :)

arkadaşlar dün bununla baya bi uğraştım.
uygulama türkiyede olduğumuz için olsa gerek servera bağlanmıyor. başka bir sebebi de olabilir bilemiyorum. ama bir türlü bağlanamadım. sonra 3cx'in iphone uygulamasını indirdim. (ipod touch üzerine kurdum) bu sefer bağlandım. arama geldi ama aramada ses yok bu sefer de :D
sonracıma şunu yaptım ve oldu. uygulamayı VDS üzerine kurdum. ve bağlandı. ancak bu sefer de malum ses kartımız yok VDS de.
uygulamanın arama kaydetme özelliği var. onu kullanarak aramayı kaydettim. uygulama ayarlarında mp3 olarak kaydetme var. onu seçin.
program kayıtları C:\Users\"kullanıcı adınız"\AppData\Local\3CX VoIP Phone\Recordings dizini altına kaydediyor. burdan kayıt dosyasını alıp mediafire üzerine upload ettim. sonra bilgisayarıma indirip dinledim :D
biraz uzun oluyor ama bağlanamama problemi yaşayanlar için güzel bir çözüm bence. en azından ben bunu uyguladım ve uygularım da artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri