Gmail Yönlendirme yapmayın !

• Kullanıcı Kurabiyeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
ne daha önce nede son günlerde yaşamadım hocam sorun,daha önce yahoo ve aol kullanıyordum fakat 2 hafta kadar önce kendi domainime geçtim.her kanal için web sitemden bi mail adresi oluşturuyorum,o kanalın gmail adresini benim sitedeki mail adresine yönlendiriyorum.websiteme ait olan mail hesabınıda thunderbird ile takip ediyorum.

ne daha önce nede son günlerde yaşamadım hocam sorun,daha önce yahoo ve aol kullanıyordum fakat 2 hafta kadar önce kendi domainime geçtim.her kanal için web sitemden bi mail adresi oluşturuyorum,o kanalın gmail adresini benim sitedeki mail adresine yönlendiriyorum.websiteme ait olan mail hesabınıda thunderbird ile takip ediyorum.

Hocam ozaman yüksek ihtimal gmail güvenliği için yapılan bir şey diye düşünüyorum gmailden gmail e aktarınca şahsımca böyle oluyor.Yarın sakin kafayla yaho ve hotmail deneyeceğim bakalım durum değişecekmi.

Hayırlı geceler cümleten

Benimkilerin hepsinde yönlendirme var 1 kanalım bile kapanmadı.Her gmail ayrı maile ve o maillerde tek bir maile yönlendirildi.Ucuz bir host ve domain alıp 1@siteadı.com 2@siteadı.com 3@siteadı.com... diye devam ediyor tavsiyem böyle yönlendirme yapın birde yönlendirme onayı için mail gelince o maildeki linki yönlendirmesini yaptığınız kanalın açık olduğu tarayıcıdan açın öbür türlü dediğin gibi başka bir pcden falan açınca direk kapanır.

Benim de bugün 4-5 kanal logo ünlem kanal kapağı da kaybolmuş :( 2 kanal yüksek izlenimi ve 1 aydan biraz fazla zamandır acik ve diğerleri az izlenim yeni kanallar. Daha önce de ayni şey bir kanalima oldu tel onayi ile giriş yaptim düzeldi fakat 10 gün kadar sonra topluluktan kapandi. Ne yapsam bilemedim.. Kanallara girip etiket ve aciklamalari silecegim bir de yeni kanal acip oraya yonlendirecegim. Var mi başka tavsiyesi tecrübesi olan arkadaş bu durumla alakalı ?

Benim de bugün 4-5 kanal logo ünlem kanal kapağı da kaybolmuş :( 2 kanal yüksek izlenimi ve 1 aydan biraz fazla zamandır acik ve diğerleri az izlenim yeni kanallar. Daha önce de ayni şey bir kanalima oldu tel onayi ile giriş yaptim düzeldi fakat 10 gün kadar sonra topluluktan kapandi. Ne yapsam bilemedim.. Kanallara girip etiket ve aciklamalari silecegim bir de yeni kanal acip oraya yonlendirecegim. Var mi başka tavsiyesi tecrübesi olan arkadaş bu durumla alakalı ?

Hocam bu topluluk olayı yeni birşey canımı çok sıkıyor hızlı izlenim alan film dizi vs videolarına geliyor genelde.İnancın olsun hilesiz hurdasız sadece filmin adı ile 1 haftada 50 k küsür izlettim o bile gitti.Videonun yt de hakkı bile yok.Tertemiz hd ne engel ne başka bişey var o bile gitti :)

Benim tüm kanallarım 1 maile yönlendirilmiş durumda hiçbir sorun yaşamadım farklı bir sebebi olabilir bence.

bu olay bende de çok oluyor o kanal kapanmıyor spam a giriyor şunu bi dene kanalla işin bittik ten sonra gmail e git fakat yönlendirme yapmadan herhangi bir yere mail at görüceksin o kanal kapanıcak daha doğrusu spama giricek doğrulama yaptığın da ise açılıcak bunun nedenini araştırıyorum fakat hala bulamadım..

Mılyonlarda arkadaşta sıkıtnı yok bende nıye çıkıyor bu alla 4gundur kanalları maıl yonlendırme yapamıyorum yaptıgım kanal kapanıyor tel onay ıstıyor Buun sımdı denedım 2kanal yonlendırme maılı geldı aha dedim düzeldi 3.cude yıne aynısı oldu

kullandgım ınternetın ıp sabit ıp yanı oyle ttnet superonlıen falan değil acaba ondanmı oluyor?

---------- Spam Engelliyici 15:35 ---------- Önceki Mesaj 15:32 ----------

Yok eger ip sabit ondan oluyor kardeş derseniz hemen gideyim superonlıne taahhutsuz alayım ama bu seferde olmazssa ühüüüü :(

diğer yorumları okumadım.Yönlendirme maili ekleyince tel onayı istiyebiliyor,onaylayınca geri açılıyor

diğer yorumları okumadım.Yönlendirme maili ekleyince tel onayı istiyebiliyor,onaylayınca geri açılıyor

Evet hocam sıkıntı orda tel onay ıstemesı ama zaten bunları maıl satıcılardan aldıgımız için nasıl onaylıcaz orası meçhul

Evet hocam sıkıntı orda tel onay ıstemesı ama zaten bunları maıl satıcılardan aldıgımız için nasıl onaylıcaz orası meçhul

yapıcak birşey yok,adsense çalıştığım zaman mecbur ekliyordum.Ama partnerde eklemiyorum artık

Bence senınkı rastlantı hocam , bug olmuşsun :D

Benım butun kanallarım tek maıle yonlendırıllmıs seklde , baska turlu takıp yapamam cunku , ama hıc sorun yasamadım sımdıye kadar ...

Bence senınkı rastlantı hocam , bug olmuşsun :D

Benım butun kanallarım tek maıle yonlendırıllmıs seklde , baska turlu takıp yapamam cunku , ama hıc sorun yasamadım sımdıye kadar ...

Elim ayagım titriyor 4gundur bişey yapamıyorum zarar cidden büyük bugun 2tane yonlendı şansa 3den sorna hepsı tel no ıstedı

Elim ayagım titriyor 4gundur bişey yapamıyorum zarar cidden büyük bugun 2tane yonlendı şansa 3den sorna hepsı tel no ıstedı

Walla hocam daha dun aksam 4 kanal actım (gece 2 gıbı) 4 ünü de yönlendırdım , Allaha şukur sımdı konuyu gorunce yıne baktım da 4 ü de duruyor taş gibi :D

Walla hocam daha dun aksam 4 kanal actım (gece 2 gıbı) 4 ünü de yönlendırdım , Allaha şukur sımdı konuyu gorunce yıne baktım da 4 ü de duruyor taş gibi :D

Sanırım şey benım aldıgım maıller 1ay oldu daha ılk defa gırdım onceden aldıgım gıbı gırerdım maıllere yuklerdım 1haftada acaba ondanmı :D neyse sımdı mesaj attım 3tane haızrlıcak hemen denıcem onları

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri