2-3 gün sonra hesaplar patlarsa ne olacak merak ettim
konuyu detaylı bir şekilde okuyunuz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2-3 gün sonra hesaplar patlarsa ne olacak merak ettim
[MENTION=2630]nicholaihel[/MENTION] 10 hesap satılmıştır.
10 adet hesap alınmıştır, arkadaş kısa sürede teslim etti, youtube da 15 dk açık ve para kazanmaya hazır hesaplar, ancak neden bilmiyorum hesaplarda her yeni kanal açmaya çalışıldığında yeni telefon onayı istiyor.
telefon onayı olmasa o hesaba giriş yapamazdınız.siz bilgileri değiştiriceksiniz diye telefon numarası ve e posta adresi girmedim.
ben size hesap açayım telefon onaysız ve giriş yapın gmaile youtube ? yaptığınız hatalı sadece youtube aktif.yarın öbürgün kanalı kurtarmaya çalışsak elde numara bile yok.alıcıların dikkatine.
ben oraya numara girsem sonra tekrar üzerime geçirebilirim ve o gmail adresini kurtarmak için sizin oraya telefon numarası girmeniz gerek.siz gmail hesabını üzerinize geçirmiyecekseniz niye alıyorsunuz?
oraya girecek telefon numaram olsa zaten hesapları ben kendim açarım oraya numara giren youtubede numara girer hocam.siz daha ne yaptığınızı bilmiyorsunuz.hem gmail hem youtube tel onayı yapılıp aktif edilir.
oraya girecek telefon numaram olsa zaten hesapları ben kendim açarım oraya numara giren youtubede numara girer hocam.siz daha ne yaptığınızı bilmiyorsunuz.hem gmail hem youtube tel onayı yapılıp aktif edilir.
hocam eline saglık on numara acıklamısın.Dostum burda yanlış anlaşılma var. Adam işini eksik yapmıyor.
Mesela numara girmediyseniz kendi açtığınız hesaplarda da görürsünüzki bazen girişte güvenlik açısından telefon numarası ister. Ama arkadaş burda doğru yapıyorki kendi telefon numarasını girmiyor. Girerse yarın öbür gün kanalı geri alma yetkisi olur.
1) Oraya numara girmek zorunda değilsiniz. Arada sırada sorar hatırlatmak için sende sonra yapıcam dersin olur biter.
2) Telefon onaylı gmail dediği şuki gmail açarken ilk aldıklarında falan sorun yok ama devamında senden yeni hesap açman için telefon onayı istiyor. Telefon numaranı giriyorsun sana şifre gönderiyor vs. (bunu muhtemelen biliyorsundur). Burdaki işin karı yeni hesap açarkenki telefon onayından kurtarıyorsun kendini.
Ama burda girilen telefon numarası hesabına kayıtlı olan telefon numarası olmuyor o sadece aktivasyon için. Güvenlik için bu işlemi tekrar yapıp hesabına numaranı tanıtman lazım normalde. Ama senin telefon tanıtmasını yapmana gerek yok.
sorun yok yani
Dostum burda yanlış anlaşılma var. Adam işini eksik yapmıyor.
Mesela numara girmediyseniz kendi açtığınız hesaplarda da görürsünüzki bazen girişte güvenlik açısından telefon numarası ister. Ama arkadaş burda doğru yapıyorki kendi telefon numarasını girmiyor. Girerse yarın öbür gün kanalı geri alma yetkisi olur.
1) Oraya numara girmek zorunda değilsiniz. Arada sırada sorar hatırlatmak için sende sonra yapıcam dersin olur biter.
2) Telefon onaylı gmail dediği şuki gmail açarken ilk aldıklarında falan sorun yok ama devamında senden yeni hesap açman için telefon onayı istiyor. Telefon numaranı giriyorsun sana şifre gönderiyor vs. (bunu muhtemelen biliyorsundur). Burdaki işin karı yeni hesap açarkenki telefon onayından kurtarıyorsun kendini.
Ama burda girilen telefon numarası hesabına kayıtlı olan telefon numarası olmuyor o sadece aktivasyon için. Güvenlik için bu işlemi tekrar yapıp hesabına numaranı tanıtman lazım normalde. Ama senin telefon tanıtmasını yapmana gerek yok.
sorun yok yani
yarın öbürgün pm kutunuz şikayetlerle dolunca bunları alıcılara anlatırsınız hocam.ilginiz için teşekkürler.hayırlı satışlar
Merhaba arkadaşlar gmail, youtube telefon onaylı ve para kazanama aktif hesap satmaktayım.
1-)Her Hesap İçin Farklı İp Kullanmaktayım ve Çerezler,Ön Bellek,Geçmiş Silindikten Sonra Açılır.
2-)Her Hesap İçin Farklı Telefon İle Onaylama Yapılır.
3-)Hesaplarınız Kapandığında Ödeme İadesi Yapılmaz.
4-)Hesapları Aldıktan Sonra Her Hesap İçin Farklı İp'den Girmenizi Tavsiye Ederim.
Gmail,Youtube Telefon Onayı ve Para Kazanma Aktif Satışlar
1 Hesap = 0.50 tl
10 Hesap = 5 tl
20 Hesap = 9.50 tl
Sizin Açtığınız Hesapları Onaylama(Gmail ve Youtube)
1 Hesap = 0.25 tl
10 Hesap = 2.50 tl
20 Hesap = 4.75 tl
Ödeme: Paypal,Misli
Referans:
1 Kişiye Hesap Vericeğim.(Referansı youtube ve gmail hakkında bilgili kişilere vermekteyim.)
1 Kişiye İse Açtığı Hesaba Telefon Onayı Yapacağım.(Referansı youtube ve gmail hakkında bilgili kişilere vermekteyim.)
Bütün Kanallarım Spam'a Düştü Ne yazık Ki.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.