Gmail+Youtube Tel Onaylı Hesap Satılır 50 Kuruş

[MENTION=235]evdenkazan[/MENTION] arkadaşımıza 10adet hesap satılmıştır.

5 adet hesap için ödeme bilgilerini alayım hocam

[MENTION=2630]nicholaihel[/MENTION] 10 hesap satılmıştır.

[MENTION=2630]nicholaihel[/MENTION] 10 hesap satılmıştır.

10 adet hesap alınmıştır, arkadaş kısa sürede teslim etti, youtube da 15 dk açık ve para kazanmaya hazır hesaplar, ancak neden bilmiyorum hesaplarda her yeni kanal açmaya çalışıldığında yeni telefon onayı istiyor.

10 adet hesap alınmıştır, arkadaş kısa sürede teslim etti, youtube da 15 dk açık ve para kazanmaya hazır hesaplar, ancak neden bilmiyorum hesaplarda her yeni kanal açmaya çalışıldığında yeni telefon onayı istiyor.

o konu hakkında bilgim yok daha dün kendıme hesap açıp alt kanal açmıştım hiç öyle bir şey sormadı.

hocam bana ref olarak verdiğiniz hesapta telefon onayı yok ?

telefon onayı olmasa o hesaba giriş yapamazdınız.siz bilgileri değiştiriceksiniz diye telefon numarası ve e posta adresi girmedim.

ben size hesap açayım telefon onaysız ve giriş yapın gmaile youtube ? yaptığınız hatalı sadece youtube aktif.yarın öbürgün kanalı kurtarmaya çalışsak elde numara bile yok.alıcıların dikkatine.

ben size hesap açayım telefon onaysız ve giriş yapın gmaile youtube ? yaptığınız hatalı sadece youtube aktif.yarın öbürgün kanalı kurtarmaya çalışsak elde numara bile yok.alıcıların dikkatine.

ben oraya numara girsem sonra tekrar üzerime geçirebilirim ve o gmail adresini kurtarmak için sizin oraya telefon numarası girmeniz gerek.siz gmail hesabını üzerinize geçirmiyecekseniz niye alıyorsunuz?

ben oraya numara girsem sonra tekrar üzerime geçirebilirim ve o gmail adresini kurtarmak için sizin oraya telefon numarası girmeniz gerek.siz gmail hesabını üzerinize geçirmiyecekseniz niye alıyorsunuz?

oraya girecek telefon numaram olsa zaten hesapları ben kendim açarım oraya numara giren youtubede numara girer hocam.siz daha ne yaptığınızı bilmiyorsunuz.hem gmail hem youtube tel onayı yapılıp aktif edilir.

oraya girecek telefon numaram olsa zaten hesapları ben kendim açarım oraya numara giren youtubede numara girer hocam.siz daha ne yaptığınızı bilmiyorsunuz.hem gmail hem youtube tel onayı yapılıp aktif edilir.

sen birşey bilmiyorsun.oradaki şey telefon onayı değil.hesabın güvenliği için telefon numarası giriyorsun.herhangi bir kişi senin hesabını çaldıgında telefonuna şifre gelıyor ve hesabı geri alıyorsun.ben 100hesap satsam onun güvenliğini ben mi saglıyacagım siz saglıyamıyorsanız.

---------- Mesaj saat 20:09:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:06:44 civarında gönderildi. ----------

size referans olarak verdiğim hesabı şuanda geri almış bulunmaktayım.ücretsiz olarak aldığın şeyi bile beğenmiyorsun ve yanlış biliyorsun.

Dostum burda yanlış anlaşılma var. Adam işini eksik yapmıyor.

Mesela numara girmediyseniz kendi açtığınız hesaplarda da görürsünüzki bazen girişte güvenlik açısından telefon numarası ister. Ama arkadaş burda doğru yapıyorki kendi telefon numarasını girmiyor. Girerse yarın öbür gün kanalı geri alma yetkisi olur.

1) Oraya numara girmek zorunda değilsiniz. Arada sırada sorar hatırlatmak için sende sonra yapıcam dersin olur biter.
2) Telefon onaylı gmail dediği şuki gmail açarken ilk aldıklarında falan sorun yok ama devamında senden yeni hesap açman için telefon onayı istiyor. Telefon numaranı giriyorsun sana şifre gönderiyor vs. (bunu muhtemelen biliyorsundur). Burdaki işin karı yeni hesap açarkenki telefon onayından kurtarıyorsun kendini.

Ama burda girilen telefon numarası hesabına kayıtlı olan telefon numarası olmuyor o sadece aktivasyon için. Güvenlik için bu işlemi tekrar yapıp hesabına numaranı tanıtman lazım normalde. Ama senin telefon tanıtmasını yapmana gerek yok.

sorun yok yani

Mesela numara girmediyseniz kendi açtığınız hesaplarda da görürsünüzki bazen girişte güvenlik açısından telefon numarası ister. Ama arkadaş burda doğru yapıyorki kendi telefon numarasını girmiyor. Girerse yarın öbür gün kanalı geri alma yetkisi olur.

1) Oraya numara girmek zorunda değilsiniz. Arada sırada sorar hatırlatmak için sende sonra yapıcam dersin olur biter.
2) Telefon onaylı gmail dediği şuki gmail açarken ilk aldıklarında falan sorun yok ama devamında senden yeni hesap açman için telefon onayı istiyor. Telefon numaranı giriyorsun sana şifre gönderiyor vs. (bunu muhtemelen biliyorsundur). Burdaki işin karı yeni hesap açarkenki telefon onayından kurtarıyorsun kendini.

Ama burda girilen telefon numarası hesabına kayıtlı olan telefon numarası olmuyor o sadece aktivasyon için. Güvenlik için bu işlemi tekrar yapıp hesabına numaranı tanıtman lazım normalde. Ama senin telefon tanıtmasını yapmana gerek yok.

sorun yok yani
hocam eline saglık on numara acıklamısın.

sorun yok yani

yarın öbürgün pm kutunuz şikayetlerle dolunca bunları alıcılara anlatırsınız hocam.ilginiz için teşekkürler.hayırlı satışlar

yarın öbürgün pm kutunuz şikayetlerle dolunca bunları alıcılara anlatırsınız hocam.ilginiz için teşekkürler.hayırlı satışlar

Şuan bu arkadaşın sattığı hesaplara diyorki Gmail + Youtube onaylı.
Gmail onaylı olmasa zaten hesaba giriş bile yapamıyorsun.
Youtube onaylı olmasınıda hesaba girip kanal ayarlarından 15 dakika ve üstü izin verilmiş mi verilmemiş mi bakın.

bunların ikisi tamamsa başka birşeye gerek yok. tekrar diyorum o güvenlik açısından yazılan numarayı yazmaması lazım zaten. Bunu bilmen senin yararına olur. Yarın öbür gün öyle bir hesap alırsan elinden alırlar mağdur olursun.

Merhaba arkadaşlar gmail, youtube telefon onaylı ve para kazanama aktif hesap satmaktayım.

1-)Her Hesap İçin Farklı İp Kullanmaktayım ve Çerezler,Ön Bellek,Geçmiş Silindikten Sonra Açılır.
2-)Her Hesap İçin Farklı Telefon İle Onaylama Yapılır.
3-)Hesaplarınız Kapandığında Ödeme İadesi Yapılmaz.
4-)Hesapları Aldıktan Sonra Her Hesap İçin Farklı İp'den Girmenizi Tavsiye Ederim.

Gmail,Youtube Telefon Onayı ve Para Kazanma Aktif Satışlar
1 Hesap = 0.50 tl
10 Hesap = 5 tl
20 Hesap = 9.50 tl

Sizin Açtığınız Hesapları Onaylama(Gmail ve Youtube)
1 Hesap = 0.25 tl
10 Hesap = 2.50 tl
20 Hesap = 4.75 tl

Ödeme: Paypal,Misli

Referans:
1 Kişiye Hesap Vericeğim.(Referansı youtube ve gmail hakkında bilgili kişilere vermekteyim.)
1 Kişiye İse Açtığı Hesaba Telefon Onayı Yapacağım.(Referansı youtube ve gmail hakkında bilgili kişilere vermekteyim.)

10 Adet Hesap Alınmıştır.

Bütün Kanallarım Spam'a Düştü Ne yazık Ki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri