gmaildemi yok edeyim sadece kanalımı sileyim

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dooo

Yasaklanmış
Arkadaşlar haftalardır ağlıyorum forumda :D günlük 150 tl kazandıgım kanalın alt kanal oldugunu farkettım ve bugün tamamen silmeye karar verdim şubat ayı kazancımı almak için :D kanalı şuan silicem sizce gmaildenmi yok edeyim serkan abinin dediği gibi yoksa kanalı sil diyerekmi ? Birde son günlerde kazandıgım yt analistiye yansımayan para kesinleşirmi ? Vallahi belkide bidaha bu paraları asla göremicem ama paramı riske atamıyorum :) İyi akşamlar

Alt kanal açan bir arkadaş vardı 50 tlye eğer duruyorsa kapatmayabilirim hala varmı ?

kanaldan kurtulmak isstiyodsn benim adsenseme bagla ben sana gunluk 75 oderim kapanırsa gene oderim :D

Silmek mantıksız görünüyor , partnere sok ? O zamana kadar olan kazancı adsense de bırakıp öyle aktarıyor zaten..

Videoları gizliye alsam para kesinleşince açsam videolar gizlideyken para kazanma gitme olasılığı varmı ?

---------- Mesaj saat 01:21:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:20:57 civarında gönderildi. ----------

Silmek mantıksız görünüyor , partnere sok ? O zamana kadar olan kazancı adsense de bırakıp öyle aktarıyor zaten..

Hemen öyle yapayım ozaman çizgi film alan bi partner biliyormusunuz anladıgım kadarıyla partnere geçersem adsensede kalıyor para ?

Analytics yansımadan sakın silme. Ben yansımadan sildim kesildi hep param. Analyticsde bir gözüksün ondan sonra sil.

Partnere geçebilirim hemen kanalda 150 abone var 80k izleme acaba hangi partner kabul eder ? bilginiz varmı yabancı çizgi film

Videoları gizliye alsam para kesinleşince açsam videolar gizlideyken para kazanma gitme olasılığı varmı ?

---------- Mesaj saat 01:21:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:20:57 civarında gönderildi. ----------

Hemen öyle yapayım ozaman çizgi film alan bi partner biliyormusunuz anladıgım kadarıyla partnere geçersem adsensede kalıyor para ?

Hacım yani bir sürü alternatifin var , ortada risk yok bir şey yok gördüğüm kadarıyla.Telifi eşleşeni uyarısı ünlemi hiçbir şey yokken kanalı silmeye kalkmak bana kalırsa seçilecek en mantıksız yol olur.Adsense de bağlı olan diğer kanalları yeni ( başka ) bir adsense ye taşıyabilirsin tedbir açısından , şahsen ben öyle yapardım.Senin korkun çok fazla sanırım ama kanalı silmek yerine awesommnes'a sok daha iyi yani.Patlayacağı varsa orda patlasın , kanalınla partnere başvurduğunda , kabul ettiğin anda o zamana kadar olan kazancın adsense de kalıyor ve katıldığın tarihten itibaren kazandığın partnerde birikiyor.
Daha güzel fikirler de gelebilir elbette , adsense de tutmaya devam edeceksen , o kanalı bağlı bulunan adsense de tek bırak ki , varsa diğer kanallardan ötürü para kazanma kapanma olayı yaşamayasın.

Konu açayım en iyisi partner arayayım :D çok açıyorum inş kusuruma bakmıyorsunuz

---------- Mesaj saat 01:28:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:00 civarında gönderildi. ----------

Hacım yani bir sürü alternatifin var , ortada risk yok bir şey yok gördüğüm kadarıyla.Telifi eşleşeni uyarısı ünlemi hiçbir şey yokken kanalı silmeye kalkmak bana kalırsa seçilecek en mantıksız yol olur.Adsense de bağlı olan diğer kanalları yeni ( başka ) bir adsense ye taşıyabilirsin tedbir açısından , şahsen ben öyle yapardım.Senin korkun çok fazla sanırım ama kanalı silmek yerine awesommnes'a sok daha iyi yani.Patlayacağı varsa orda patlasın , kanalınla partnere başvurduğunda , kabul ettiğin anda o zamana kadar olan kazancın adsense de kalıyor ve katıldığın tarihten itibaren kazandığın partnerde birikiyor.
Daha güzel fikirler de gelebilir elbette , adsense de tutmaya devam edeceksen , o kanalı bağlı bulunan adsense de tek bırak ki , varsa diğer kanallardan ötürü para kazanma kapanma olayı yaşamayasın.

Hocam hepsini sildim diğer kanalların eşleşen hiçbirşey yok kanalımda 10 a yakın video var tek adsense tek kanal ama insan tedirgin oluyor sizin dediğniiz gibiyse çizgi film alan bir partnere geçmek daha iyi olur hem param adsensede kesinleşmiş olur hemde para kazanma kapanma sıkıntısı olmaz değilmi ? çok yardımcı oldunuz ayrıca çok teşekkür ederim

Konu açayım en iyisi partner arayayım :D çok açıyorum inş kusuruma bakmıyorsunuz

---------- Mesaj saat 01:28:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:00 civarında gönderildi. ----------

Hocam hepsini sildim diğer kanalların eşleşen hiçbirşey yok kanalımda 10 a yakın video var tek adsense tek kanal ama insan tedirgin oluyor sizin dediğniiz gibiyse çizgi film alan bir partnere geçmek daha iyi olur hem param adsensede kesinleşmiş olur hemde para kazanma kapanma sıkıntısı olmaz değilmi ? çok yardımcı oldunuz ayrıca çok teşekkür ederim

Forumda şuan online olan partnerlik işiyle uğraşan arkadaşlara danışmaya başla , hem konularını oku hem de sor işte çizgifilm kabul edilirmi vs vs diye , kabul etmeyecek olanlar vardır , araştırmadan başvuru yapıp boşuna beklememiş olursun.Başvur diyen olursa öyle başvurursun ;)

Alt kanal açan bir arkadaş vardı 50 tlye eğer duruyorsa kapatmayabilirim hala varmı ?

var [MENTION=2087]Alkatyan[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri