Gökhan Duman Tarafından Dolandırıldım Şikayetciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Arkadaş paypal bozdurmak icin konu acmışdı skypesini ekledim bir hata ettim paypalı almadan parayı gönderdim paypalı göndermedi ve iki saat oldu para iadeside yapmadı telefonu kapalı ve skypede cevap vermiyor

Gerekeni yapın lütfen Saat 10 kadar da dönüş yapmassa zaten gidip şikayetci olacagım 12 den önce ayrıca bankaya bildirdim iptalini ( ha iptal edilecekmi hayır o ödemeyi alacak ama ileride de başına bela olacak )

Profili : YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: GokhanDuman

Actıgı Paypal Bozdurum Konusu :

http://www.ytpara.com/paypal-alis-satis-ve-onaylama/49603-144-paypal-bozdurulucaktir-2.html

Bu Gönderdigim paranın dekontu

1lQ4dTb.png

Bu Skype Konuşmaları

PEPVr5.png

Bu arkadaşımızı tanıyan veya telefonla ulaşalabileceğimiz birisi varsa lütfen irtibata geçsin daha kötü şeyler olmadan olayın sonuçlanmasını istiyoruz.

bence git karakola müracat et onlar zaten savcılığa sevkeder. ve günümüzde artık bu gibilerin %99 kurtuluşu yok.. telide var hesabıda. paranın çekildiği bankomattan bile anında bulurlar adamı. bu işler çok basitleşti.. o gerizekalı 3-5 kuruş için hayatını karartacağına yansın! görsün ebesininkini. seni arayip iade etmek istersede sakın alma.

bence git karakola müracat et onlar zaten savcılığa sevkeder. ve günümüzde artık bu gibilerin %99 kurtuluşu yok.. telide var hesabıda. paranın çekildiği bankomattan bile anında bulurlar adamı. bu işler çok basitleşti.. o gerizekalı 3-5 kuruş için hayatını karartacağına yansın! görsün ebesininkini. seni arayip iade etmek istersede sakın alma.

Gidecegim hocam bir iki saat daha bekleyimde sorun gitmek degil de dalga konusu olacagım karakolda yanıyorum ona sonuna kadar gidecek bu iş yanına kar kalmayacak ne ala günde bir iki tane düşse yolunu bulur

Arkadaşı tanımam etmem ama insanları bu kadar kolay karalamayın. Gerçekten hesapta görünmemiş olabilir (bankayla ilgili problem olabilir daha önce defalarca yaşadım). Gerçekten acil işi olduğu için dönememiş olabilir vs..

He dolandırıcı da olabilir tabiki; pazartesiye kadar dönmezse ararsınız bankayı sorarsanız, bir problem yok ve ödeme hesaba yansımışsa bu konuyu gönül rahatlığıyla açarsınız.

300 lira alıp 3 saat dönememiş olmak insanları dolandırıcı yapmaz. Adam belki çıkıp durumu anlatacak ve fazlasıyla geri ödeme yapacaktı bilemezsiniz.. He dediğim gibi pazartesiye kadar dönmez ve siz bankadan onayı alırsanız o saatten sonra da beklemeniz hata olur.

Arkadaşı tanımam etmem ama insanları bu kadar kolay karalamayın. Gerçekten hesapta görünmemiş olabilir (bankayla ilgili problem olabilir daha önce defalarca yaşadım). Gerçekten acil işi olduğu için dönememiş olabilir vs..

He dolandırıcı da olabilir tabiki; pazartesiye kadar dönmezse ararsınız bankayı sorarsanız, bir problem yok ve ödeme hesaba yansımışsa bu konuyu gönül rahatlığıyla açarsınız.

300 lira alıp 3 saat dönememiş olmak insanları dolandırıcı yapmaz. Adam belki çıkıp durumu anlatacak ve fazlasıyla geri ödeme yapacaktı bilemezsiniz.. He dediğim gibi pazartesiye kadar dönmez ve siz bankadan onayı alırsanız o saatten sonra da beklemeniz hata olur.

Alışveriş yapıyorsanız kendini ona göre ayarlasın parayı alması 10 saniye sürdügü gibi göndermeside 10 saniye sürer

eeee ben senden parayı alayım paypalı göndermeyim iade edin dedigim halde 3 saat gecsin parayı göndermesin

[16:10:39] Ali Korkmaz: geri gonderin hocam yapacak birşey yok malasef
[16:10:45] Gökhan Duman | R10.NET: Tamam hocam

aynı dakika tmm diyor aynı dakika tmm diyen adam aynı dakika gönderir ayrıca bankada kalması imkansız eft degil havale hocam aynı banka benimki nasıl 10 saniyede kendine gidiyorsa onunkide bana gelir ayrıca onuda gecdik verdigi telefonu kapatmış
onuda gecdik skypeden tek kelime yazabilirdi

Konuyu acmak icin bir bucuk saat bekledim yetmezmi

Ben arkadas masum demedim zaten hocam, supheli hareket cok ama 1.5 saat az hatta cok az bir süre. Bu konuyu pztesi banka onayı aldiktan sonra acsan elinde yalan soyledigine dair kesin kanıt olurdu.

Kesinlikle haklısın ama arkadas cikip basima bunlar geldi buyur paran derse de sen bir adama dolandirici damgasi vurmus olacaksin paran 2 saat gelmedi diye.

Insallah da durum boyledir cikar parayi geri gonderir ve durumu aciklar arkadas ne diyeyim.

Ben arkadas masum demedim zaten hocam, supheli hareket cok ama 1.5 saat az hatta cok az bir süre. Bu konuyu pztesi banka onayı aldiktan sonra acsan elinde yalan soyledigine dair kesin kanıt olurdu.

Kesinlikle haklısın ama arkadas cikip basima bunlar geldi buyur paran derse de sen bir adama dolandirici damgasi vurmus olacaksin paran 2 saat gelmedi diye.

Insallah da durum boyledir cikar parayi geri gonderir ve durumu aciklar arkadas ne diyeyim.

belki haklısınızdır ama aynı şeyi ben yapsaydım paypalını alsaydım parayı gondermeseydim telefonu kapatsaydım sanırım 2 saat fazlasıyla o adam icin yeterli bir vakit olacakdı parayı kontrol etmeyi bilen geride göndermesini anında yapabilecek bir konumdadır neyse bekleyelim bakalım ne olacak nasıl bir acıklama yapacak

gökhan abiyi ben facebooko işinden tanıyorum eger kendısı o ıse sonsu şekilde güvenebilirsiniz.Çok eski bi tanıdıgım ve çok guvenılır tabi fake bi profil değil ise.Arkadaş kandırdı dediğine göre fake oldugunu dusunuyorum gokhan duman adınamı yatırdınız parayı?Eğer gökhan duman adına ise geri ödeme yapacağını düşünüyorum

Diyen [MENTION=13666]Ayteking[/MENTION] hocam sende madem tanıyosun eskiden beri bu arkadaşa yardımcı olabilirsin.

Dolandiriciysa r10da profili var sanirim GokhanDuman diye orayada bildirin

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gökhan abiyi ben facebooko işinden tanıyorum eger kendısı o ıse sonsu şekilde güvenebilirsiniz.Çok eski bi tanıdıgım ve çok guvenılır tabi fake bi profil değil ise.Arkadaş kandırdı dediğine göre fake oldugunu dusunuyorum gokhan duman adınamı yatırdınız parayı?Eğer gökhan duman adına ise geri ödeme yapacağını düşünüyorum

Diyen [MENTION=13666]Ayteking[/MENTION] hocam sende madem tanıyosun eskiden beri bu arkadaşa yardımcı olabilirsin.

kendisi ile özel mesajdan konustuk

Kendisini cok gordum satis yaparken forumun en cok satis yapan kisisi.Zamaninda cok satis yapiyor diye uyari bile aldi ve bundan sonra dahada yapacaktir.Bence hocam acele etmissiniz tabi bu ikili iliski guven meselesi.. [MENTION=10438]GokhanDuman[/MENTION]

[MENTION=10438]GokhanDuman[/MENTION] konuya bekleniyorsunuz.

Ali ile konuştum internetim olmadiğindan dolayi nete sadece telefondan giriyordum paketim bitincede giremedim kaldi ki doğru satiş yaptiğim ve yapacağim bir çok şey oldu. Ali'yi telefonla aradim durumu anlattim ödemeyi kendisine gönderdim herhangi bir şekilde problem kalmadiğini belirtti ödeme makbuzu ise aşşağida zaten resim olarak koydum.

nGMa11.png

Ali ile konuştum internetim olmadiğindan dolayi nete sadece telefondan giriyordum paketim bitincede giremedim kaldi ki doğru satiş yaptiğim ve yapacağim bir çok şey oldu. Ali'yi telefonla aradim durumu anlattim ödemeyi kendisine gönderdim herhangi bir şekilde problem kalmadiğini belirtti ödeme makbuzu ise aşşağida zaten resim olarak koydum.

nGMa11.png

Konunun kendi aranızda çözülmesine sevindim.

Konu ile bir problem olursa pm ile ulaşabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri