Kanal silindi
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Videolarını tek konu üzerinden atsanda bende daha fazla utanmasam?![]()
hahahahahMilleti sinir ediyosun millet izliyor patlar videoların devam sinir oldğum halde izliyorum
İlgini çekmiş ki ilk yorumu attın
Valla bende anlamadım baktım 1 gecede tuttu video, bağış yapanda yok bende 2.yi çektim![]()
Yok karşıma çıkan en saçma konu olduğu için yorum attım. Diğerleri adam akıllı konuydu da .
Rezil oluyorsun ve ben utanıyorum senin adına.
Başka sitelerde 8000 küsür izlenmiş bu 1
Rezil olmak bambaşka bir durum. Ben burada hiçbir kimsenin kolaylıkla girişemeyeceği özgün bir konuda video çekiyorum. Ve bu da videonun 1 günde 8000 küsür izlenmesine sebep olduysa buna rezillik denmez. Başarı denir.
Saçmalayarak, malca hareketler yaparak da olsa video başarıya ulaştı mı? Hı hııı
Ya dostum başka söze gerek yok bence.. Video patladı gitti..
Taklit edilemeyen tek şey cesarettirVe bende bunu özgün video çekmek için kullanıyorum. Kimse bir benzerini çekemez diye
![]()
Dostum kusura bakmada.İyice saçmalamaya başladın.Benim konuştuklarımı anlamayanlara tişörtündeki maymun veya goril neyse tercümanlık yapıcak diyorsun.Terbiyesizlik.
Video tuttu diyorsun.Video o kadar saçma sapan ki kim bilir kaç tane forumda paylaştın.İnsanların genel yaptıkları yorumları dikkate almak yerine adam video tuttu diyorBide bağış mı istiyorsun utanmadan.
Dostum kusura bakmada.İyice saçmalamaya başladın.Benim konuştuklarımı anlamayanlara tişörtündeki maymun veya goril neyse tercümanlık yapıcak diyorsun.Terbiyesizlik.
Video tuttu diyorsun.Video o kadar saçma sapan ki kim bilir kaç tane forumda paylaştın.İnsanların genel yaptıkları yorumları dikkate almak yerine adam video tuttu diyorBide bağış mı istiyorsun utanmadan.
Hobaa alkisli siteye ben koymadım biri almış koymuş izlenmiş işte..
Bak bunu kabul ediyorum terbiyesizlik.. Ama lafı üzerine alınman için önce senin terbiyesizlik yapman lazım. Yapmadığına göre senin için değil.
1 günde +8000 izlenme alan ve herkesin ilgi odağı olan "Gol Geyit" diş macunları, diş macunu sektöründeki diğer tüm markalara yani dünyaya meydan okudu.
İlk videoyla beklenen ilgiyi gören "Gol Geyit" diş macunları. İlk amacına ulaştı. Bundan sonra bir dünya markası olmak için dünyaya meydan okuyacak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.