Gold E-Book v1-v2-v3 Çıktı! / v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gold E-Book v1-v2 Çıktı! / v3-v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Mesaj gönderdim.

e-book' un içinde ödediğiniz ücreti fazlasıyla çıkaracak çok faydalı bilgiler var, herkesin almasını tavsiye eder, kendisine de çok teşekkür ederim. :)

Cevap: Gold E-Book v1-v2 Çıktı! / v3-v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Hocam v3 e özel bi kampanya yapmayı düşünürmüsünüz ön sipariş fiyatından alabilirmiyiz acaba ?

Şimdi bu ebooku 40 tl ye satın alsan tüm versiyonları hediyemi?

e-book' un içinde ödediğiniz ücreti fazlasıyla çıkaracak çok faydalı bilgiler var, herkesin almasını tavsiye eder, kendisine de çok teşekkür ederim. :)
Teşekkürler azizim. Bol kazançlar. Facebook grubunda tüm soruları sorabilirsin.

Hocam v3 e özel bi kampanya yapmayı düşünürmüsünüz ön sipariş fiyatından alabilirmiyiz acaba ?

Hocam kitap 4 seri ve herhangi bir fiyat düşürümü planlamıyoruz. Çünkü bu kitabı alan arkadaşlara birebir destek verdiğimiz oluyor, bazı kaynaklar belirtiyoruz vb. bu yüzden fiyat 40 TL nin çok fazla üstünde.

Şimdi bu ebooku 40 tl ye satın alsan tüm versiyonları hediyemi?
Evet. Serilerden önceki veya sonraki herhangi 1 seriyi alan tüm kitaba sahip oluyor, çıkmış ve çıkacak olan.

Şuan kitabın; v1-v2 sürümü çıktı ve dağıtıldı. v3 ve v4ü de ücretsiz göndereceğim.

Şanş oyunları numaranızı alabilir miyim ? Uzun zamandır takipteydim bugün karar verdim, bakalım.

v3 veya v4 de benim bilmek istediklerim youtube da son zamanlar bilasah yeni kanallar anında kapatılıyor kurallar ve denetimler daha cok ciddi oldu. içerik protokolü spama sokup kanalları kapatırıyor . bu konuyla ilgili kapsamlı bi çalışma yaparsanız sevinirim.

Satın alınmıştır. Herkese tavsiye ederim. Elinize sağlık hocam.

v3 veya v4 de benim bilmek istediklerim youtube da son zamanlar bilasah yeni kanallar anında kapatılıyor kurallar ve denetimler daha cok ciddi oldu. içerik protokolü spama sokup kanalları kapatırıyor . bu konuyla ilgili kapsamlı bi çalışma yaparsanız sevinirim.
Official Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/YouTubeGoldEBook/

Bekleriz. Tüm sorular buradan :) İstekler için de buradan azizim.

Satın alınmıştır. Herkese tavsiye ederim. Elinize sağlık hocam.
Hayırlı olsun, Facebook grubuna katılımınızı onayladım azizim. Bol kazançlar. Soru-sorularınızı oradan sorabilirsiniz.

Şanş oyunları numaranızı alabilir miyim ? Uzun zamandır takipteydim bugün karar verdim, bakalım.
Bilgileri gönderdim.

ücret gönderildi kitap bekleniyor...

ücret yatırıldı . kitap bekleniyor.

mail adresimi göndermiştim hocam. Yarına kadar atarsanız sevinirim.
Mail ile v2 leri göndermeleri yarın sabah başlayacağım. Skype üzerindeyim hemen alabilirsiniz isterseniz azizim.

ücret gönderildi kitap bekleniyor...

Kitap gönderildi.

ücret yatırıldı . kitap bekleniyor.
Azizim Skype: dtfnarratur

Hemen göndereyim.

Sende herkeze azizim diyorsun :D :D :D

Tam 2 ay oldu okadar uğraştım ancak günlük en fazla 10 doları gordum en ıyı gunumde oda her gun 1 dolar 2 dolar gıdıyodum sonunda bu kıtabı gordum yorumlara baktım dedım bu iş boyle yapılır kıtabı alalı 5 gun oldu ve beyler 3 üncü günümde kazançlarım 10 dolardan aşaya gelmedi hala yukarı çıkıyo tavsiyemdir kesınlıkle 40 tl yii 4 5 gunde çıkaracaksınız emin olun kendisine çokk teşekkur ediyorum buradan

hocam paypal dan almak istiyorum, bilgileri bekliyorum.

herkes birşey kazandım demiş. Kazananlar önceki ve sonraki adsense koysun da bizde alalım.

hocam paypal dan almak istiyorum, bilgileri bekliyorum.
Kitap gönderildi

Hala gelmedi V2. Kaç gündür bekliyoruz.
Özel mesaj gönderdim.

(Skype üzerinden anında gönderiyorum mail için vakit olmuyor)

herkes birşey kazandım demiş. Kazananlar önceki ve sonraki adsense koysun da bizde alalım.
Bu konuda hesap görseli eklemek yasaktır. Alma zorunluluğunuz yoktur.

İlk mesajınızında böyle bi uslup , sonraki mesajlarınız için takip edilmenize neden olabilir ve üyeliginiz için iyi olmaz . İyi Forumlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri