Gold E-Book v1-v2-v3 Çıktı! / v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı satışlar dünyadaki en kazançlı ebook diyebilirim yoruma bakacak olursak

Sistemi çözdükten sonra zaten kitabın parasını 1 gün bile sürmeden çıkarıyorsunuz. Ben bu zamana kadar ne yaptımsa olmamıştı ta ki Muhammed bey (Gold e-book) ile tanışana kadar.

Şu sistemi bi ben çözemedim arkadaşlar bir yardımcı olursanız sevinirim :)

Hocam bn v 2den kanal acicam lakin telifin veya 3. Eslenenin onune nasil gecicem hangi diziyi atsam hangi filmi atsam (3dk.lik bolmlerini) sikinti cikiyor

LG-E975 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bn v 2den kanal acicam lakin telifin veya 3. Eslenenin onune nasil gecicem hangi diziyi atsam hangi filmi atsam (3dk.lik bolmlerini) sikinti cikiyor

LG-E975 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu üzerinden kitap hakkında destek verilmiyor hocam. Skype veya Facebook Grubundan yazın. Konu sadece satış konusu.

Kitabı yeni almış bulunuyorum alırken bile içimde pek umut yoktu fakat sağolsun arkadaş gerçekten çok ilgili ve sıcakkanlı parayı hesaba yatırır yatırmaz e-bookları de gönderdi sağolsun bu işe daha yeni başlıyorum bakalım gün geçtikce ne kazanımlarımız olucak dediğim gibi herkesin almasını tavsiye ederim şimdiden hoşuma gitti gösterilen ilgi ve kitapların derinlemesine yazılması. Herkese bol kazançlar

Kitabı yeni almış bulunuyorum alırken bile içimde pek umut yoktu fakat sağolsun arkadaş gerçekten çok ilgili ve sıcakkanlı parayı hesaba yatırır yatırmaz e-bookları de gönderdi sağolsun bu işe daha yeni başlıyorum bakalım gün geçtikce ne kazanımlarımız olucak dediğim gibi herkesin almasını tavsiye ederim şimdiden hoşuma gitti gösterilen ilgi ve kitapların derinlemesine yazılması. Herkese bol kazançlar
Teşekkür ederim azizim. Bol kazançlar.

Teşekkür ederim azizim. Bol kazançlar.

hacı konuyu 5-10 sayfa okudum valla kitabı hafiften cözdüm sayılır:)

şaka bi yana sanırım forumdaki en iyi olumlu mesajları alan kitap bu.sana söz bigün kazanclarım kötüleşirse alıcam bunu okucam.

ama ufak bir ricam olacak bilim kurgu romanlarını severim bir sonraki versiyonunu söyle sürükleyici yazki kötüleşmeyi beklemeden alalım. sanada bi katkımız olsun hem ciddi bir yorum yazayım:)

smdilik hayırlı satışlar.

hacı konuyu 5-10 sayfa okudum valla kitabı hafiften cözdüm sayılır:)

şaka bi yana sanırım forumdaki en iyi olumlu mesajları alan kitap bu.sana söz bigün kazanclarım kötüleşirse alıcam bunu okucam.

ama ufak bir ricam olacak bilim kurgu romanlarını severim bir sonraki versiyonunu söyle sürükleyici yazki kötüleşmeyi beklemeden alalım. sanada bi katkımız olsun hem ciddi bir yorum yazayım:)

smdilik hayırlı satışlar.
Teşekkürler :) Herkese elimizden geldiği kadar yetişmeye çalışıyoruz. Uygulayan onlarca arkadaş iyi paralar kazanıyor ve bu da beni mutlu ediyor. Ben bununla mutlu oluyorum.

kitabı almayanlar mutlaka almalı ve 5 saati vererek ince ince okumalı. ....

Verilen kitapları okudum ve başlarda çok bocaladım. Hatta umutsuzluğa düştüm. Zira ne yaparsam yapayım hiç hit gelmiyordu. Yaklaşık 2 ay önce Muhammet'ten yardım istedim. Sağ olsun sabırla sorularımı cevapladı. Bugüne kadar her konuda destek oldu. Şimdi günlük 15$ kazanç sağlıyorum. Ne yalan söyliyim maddi sıkıntı yaşayan birisiyim. Muhammet sayesinde şimdi ek gelirim oldu. Borçlarımı kapatıyorum yavaş yavaş.. Eyvallah kardeşim. Sen bu işi biliyorsun. :cool:

Verilen kitapları okudum ve başlarda çok bocaladım. Hatta umutsuzluğa düştüm. Zira ne yaparsam yapayım hiç hit gelmiyordu. Yaklaşık 2 ay önce Muhammet'ten yardım istedim. Sağ olsun sabırla sorularımı cevapladı. Bugüne kadar her konuda destek oldu. Şimdi günlük 15$ kazanç sağlıyorum. Ne yalan söyliyim maddi sıkıntı yaşayan birisiyim. Muhammet sayesinde şimdi ek gelirim oldu. Borçlarımı kapatıyorum yavaş yavaş.. Eyvallah kardeşim. Sen bu işi biliyorsun. :cool:
Ayıp sana. 15$ ı geçemediysen beyin nakli yaptır Mustafa :D

Günlük 100$ dan aşağı kazanmalısın.

Teşekkürler Ödeme Yapıldı E-book Teslim Alındı..

ay başında bende alayım bari...işi düzene koyduktan sonra her türlü parasını çıkarır zaten...

Serileri aldım. Oldukça yararlı bilgiler var. Tavsiye ederim. İlginden dolayı teşekkürler kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri