Gold E-Book v1-v2-v3 Çıktı! / v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gold Book (Ön Sipariş)

Önsipariş ödemesini veren ve kendisine Skype ilettiğim her arkadaş Skype ekleyip, mümkünse akşama müsait olsun. Kitap çalışmanın verimliliği için 1-2 kısmı Skype üzerinden görüşerek başlamamız gerekiyor bire bir şeklinde.

ön sipariş veren herkesle mi yapıyorsunuz yoksa kendiniz mi seçiyorsunuz?

Önsipariş ödemesini veren ve kendisine Skype ilettiğim her arkadaş Skype ekleyip, mümkünse akşama müsait olsun. Kitap çalışmanın verimliliği için 1-2 kısmı Skype üzerinden görüşerek başlamamız gerekiyor bire bir şeklinde.

ödeme yaptım ama skype gelmedi.

para yok arkadaş olsa hiç düşünmeden alıcam :(

Bugün bir kaç arkadaş ile görüşme yaptık. Diğer arkadaşların çoğunu yarın basketbol maçı haricinde genelde boş olacağım için çoğu ile görüşebiliriz. Teker teker yazacağım.

Görüşme yapıldı
teşekkürler

yer kaldıysa iş bankası ödeme bilgilerini alabilirmiyim hocam

Hocam, bende sipariş vermek isterim, işbankası ödeme bilgisi olsa güzel olur.

skypede konustuk bi kaç taktik verdi ilgili bi arkadas

kazanmayanlar için yazıyorum kazanmak için tek yol gold book

Görüşüldü verilen bilgiden sonra kitabı daha çok merak ediyorum diyebilirim.

Sağolsun, Muhammed kardeşim skype da uygulamalı olarak yardımcı oldu. Çok ilgili bir arkadaş.

Skype'de görüştük: Etiketle ilgili gösterdiği taktik, asla insanın aklına gelmeyecek tarzdan. Aradaki farkı hayretle izledim.

Teşekkürler.

Muhammed hocam skype birebir olayı güzel bir şekilde anlattı. Valla bu taktik nasıl, nerden geldi aklına. Sanırım sakallı bir dede bu yöntemi söyledi ona :)

benide ekle hocam listeye ,, hesap bilgilerinide öm atabilirsin ..pm veya garanti olursa iyi olur ..iyi satislar..

Hocam önsipariş listesine benide eklermisin. hesap bilgilerini atarsanız parayı hemen geçerim hesabınıza

Çoğu arkadaşa dönüş yapıldı. Görüşmeye de devam ediyorum. Özellikle yarın ve cumartesi diğer arkadaşlar ile de görüşme devam edilecek. 300-400 TL değerinde bir kitabı 30 TL ye almak her zaman fırsatı elinize geçmez.

Çoğu arkadaşa dönüş yapıldı. Görüşmeye de devam ediyorum. Özellikle yarın ve cumartesi diğer arkadaşlar ile de görüşme devam edilecek. 300-400 TL değerinde bir kitabı 30 TL ye almak her zaman fırsatı elinize geçmez.
Abicim banada Skype adresini yolalrsan sevinirim bende almıştımda kitabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri