Google 1 Nisan Adsenste Kazançları Görme Yöntemi

• Kullanıcı denizci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
1 kere telif hakkı uyarısından kanal kapatılmaz sanırım. Şu telif haklarıyla ilgili bir döküman vs. var mı? Forumda baktım ama kesin bir bilgiye ulaşamadım.

Merhaba arkadaşlar,
bildiğiniz gibi 1 Nisan itibariyle artık youtube kazançları adsense anasayfasında gösterilmiyor. Biraz araştıma sonucunda adsensede kazançları görme yöntemini buldum, yöntem şöyle:
Adsense panelimize giriyoruz. Panel anasayfasında TBM ve Sayfa BG gibi ifadelerin hemen üstünde Tam Raporları Görüntüle bölümüne tıklayın. Açılan sayfada İçerik Barındırıcıları için Adsense linkine tıklayın. Kazançlarınız bu bölümde görebilirsiniz.

toplam kazancı 1,23 e böldüğünüzde size tahmini kazancı veriyor . birkaç tanesi için denedim hepsinde aynı oran(1,23) var .

malesef bu yötem tahmini kazancı göstermiyorn. tahmini kazanç daha düşükgelir. oplam kazanc fazla gösteriyor. içine etti youtube........

Yahu ordan oraya süreklenip durcağız. Ne gerek vardı bu değişikliğe. Bunu yapana kadar her kanalın kazancını ayırmayı yapsana arkadaş ya.

Hocam bu değişiklik korkutuyor açıkçası ve kanallar kapanırsa kazançlara ne olacak sorusu herkesi kara kara düşündürüyor

Farkli kanali kapatamazlar . Nasilki herkesin farkli bir sitesi oldugu gibi farkli youtube kanalida olabilir. Yaparlarsa resmen tek kategoride yayin yap gibi bisey olacak . Anlamadim sahsen youtubeyi duzene sokamadi gitti. Sacmqlamaya basladilar. Pratik yapacaklarina bin dereden su getirtiyor.

Güzel paylaşım...
Bu ara raporlarda görülen toplam kazançlar ve tahmini kazançlar arasında 100 dolar fark var bu normal mi sizce ?

Şaka maka derken 1 Nisan ayağına iyi kazık yedik. 0,06 $

lq10s.jpg

Tbmye bakılırsa 3.94 civarı kazanmışsın. Zaten oradada belirtmiş. Ama o tahmini kazanca geç yansıyacak galibe. Şuan herkesinde muzdarip olduğu olay bu zaten.

Hocam anladığım kadarıyla tahmini kazanç ay bitiminde netleşecek ve yansıyacak.

eger ay içinde kanal gümlerse o parada uçaçacak galiba. En kötüsü video yükleyesim gelmiyo kazandıgım parayı göremeyince :D

Cevap: Re: Google 1 Nisan Adsenste Kazançları Görme Yöntemi

eger ay içinde kanal gümlerse o parada uçaçacak galiba. En kötüsü video yükleyesim gelmiyo kazandıgım parayı göremeyince :D

Hocam kazandığınız parayı görebiliyorsunuz da kanalın kapatılması veya para kazanmanın pasifleştirilmesi durumunda ne olacağı meçhul hakketen.

peki arkadaslar dün 1 nisan dı kazanılan para gün sonunda belli olacak diye denmiş ama her yerde sıfır yazıyo bilgisi olan varmı?

İlk önce reklamları kaldırdılar şimdide böyle engeller çıkardılar karşıma her geçen gün dahada kötüye gidiyor işler

Nedense adsense gösterimlerinde ciddi düşüşler gözleniyor. Reklamların görünmemeye başlaması hayra alamet değil, bekleyelim görelim.

ben de 1 Nisan'dan beri aynı sorunu yaşıyorum. İçerik barındırıcı kısmından baktığımda tıklanma ve görüntülenmeleri görebiliyorum fakat hala 0 dolarda kazancım. :confused:

:D arkadaş bende birkaç gündür salmıştım bu kazançlar gözükmeyince video yükleme olayını, bunuda google burun olayı gibi şaka sandım arkadaşları aradım vs hepsi bizde normal dediler işten soğudum. son zamanlarda video ve diğer işlerden etrafa bakamaz olmuştum il defa büyük bir aradan sonra google a video kelimesinden başka birşey yazıp bu forum u buldum iyikide bulmuşum çalışma azmi geri geldi konudaki bilgilendirme için çok teşekkür ederim

1 ve 2 nisan kazanç sıfır(0) olarak gösteriyor anlamadim gitti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri