Google+'a nasıl websitemi ekliyebilirim ?

• Kullanıcı Sky4Line
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Sky4Line

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

Bağlantılı web sitesi yazacak ve yanında tik işareti çıkacak şekilde nasıl sitemi ekliyebilirim Google+'a ?

Yani şu şekilde

Web siteni düzenle de web siteni yaz sonra doğrula de çıkan html dosyaısı indir sonra ftp ile sitenin bulunduğu klasöre ana dizine at sonra siteni doğrulamak için yazdığın yerden doğrula de bu kadar.

Web siteni düzenle de web siteni yaz sonra doğrula de çıkan html dosyaısı indir sonra ftp ile sitenin bulunduğu klasöre ana dizine at sonra siteni doğrulamak için yazdığın yerden doğrula de bu kadar.

Hocam bende web siteni düzenle gibi biyer yok nasil halledebilirim ?

Şuana kadar forumda sorduğum neredeyse hiçbir konuda doğru yanıtlar alamadım. [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] abimizi konuya davet etmek istiyorum :) Lütfen yardımcı olun.

Arkadaslar google+ sistemini boyle isler sebebi ile kullanmadigim icin hic bir bilgim yok.Yukardaki mesajlarda arkadaslar yazmis,yazdiklarida mantikli ve cozumu gibi geliyor sorunuzun.Zaten bilen arkadaslar daha detayli yazacakdir.

Kanalınızda ilişkili websitesi kısmından web sitenizi tanıtırsanız otomatik olarak google+ çıkar diye tahmin ediyorum.

Arkadaslar google+ sistemini boyle isler sebebi ile kullanmadigim icin hic bir bilgim yok.Yukardaki mesajlarda arkadaslar yazmis,yazdiklarida mantikli ve cozumu gibi geliyor sorunuzun.Zaten bilen arkadaslar daha detayli yazacakdir.

İlginiz için yinede teşekkürler.Yukarıdaki çözümler ancak google+ sayfası için geçerli.Benim sorunum youtube'a bağlı olan google+'a web sitemi eklemek.

Burada websiteni bağla gibi birşey yok.

---------- Mesaj saat 15:38:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:35:24 civarında gönderildi. ----------

Kanalınızda ilişkili websitesi kısmından web sitenizi tanıtırsanız otomatik olarak google+ çıkar diye tahmin ediyorum.

Hocam onuda yaptım fakat bir etkisi olmadı malesef.

Arkadaşlar youtube'da okadar görüyorum millet ekliyor bi benmi yapamadım yani :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri