Google Adıyla Sınırsız Mail Atma Hakkınız Olsa?

Eğer fark edilecek bir şeyse ufak ufak oyna güzel bir olaya benziyor. Youtube un attığı mailler gibi bu hafta bunları izlemelisin tarzında çok rahatsız etmeyecek şekilde ya da bu hafta bunları takip etmelisin şeklinde olabilir youtube için. Ama genel vadede düşünürsen altın google ödülü kazanan uygulamalarımız sen de denemelisin tarzı şeylerle güzel kazanç kapısı olur.

Harbiden güzel fikirler çıkıyor teşekkür ederim :) ama uygulama işini nasıl yapcağımı bilmiyorum işte :(

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Google adı ile mi, [email protected] ile mi?Bu önemli.Gmail ile birçok ad üretilebiliyor.Google.com ile mail atabilirseniz, çok şeyler yapılabilir.

Google adı ile mi, [email protected] ile mi?Bu önemli.Gmail ile birçok ad üretilebiliyor.Google.com ile mail atabilirseniz, çok şeyler yapılabilir.

481edac5861c5ef6a7ad0ad6a468e52b.png

Gmail ile biliyorum, ama bunu ilk defa görüyorum. Benzer yöntemler sanırım.

Spama düşüp düşmediğini test etmeli, eğer düşmüyorsa youtube kanal abonelerinin mail listesini yapmalısın.Test etmeden sonuçları anlamak zor.Eğer 100/200k'lık bir liste olursa iyi sonuçlar çıkarabilir.

Bence spamcılar için güzel bi yöntem olabilir sınırsız mail hakkkın var ve mesela bir diziyi attınız diyelim o diziyi izleyen kişilerin hepsine mail atabilirsiniz telif ve flagın önününe geçebilir diye düşünüyorum birde spam mailine düşmüyor gelen mailler direk olarak önemli mail gibi gönderiyor

Bence spamcılar için güzel bi yöntem olabilir sınırsız mail hakkkın var ve mesela bir diziyi attınız diyelim o diziyi izleyen kişilerin hepsine mail atabilirsiniz telif ve flagın önününe geçebilir diye düşünüyorum birde spam mailine düşmüyor gelen mailler direk olarak önemli mail gibi gönderiyor

O diziyi izleyenlerin mail adreslerini nereden alıcaz hocam.

O diziyi izleyenlerin mail adreslerini nereden alıcaz hocam.

işte mail adresi almana gerek yok işin güzel yanı o mesela o diziyi izleyen topluluğu buluyorsun ve alayına mail atmak istersen atıyorsun mail adresleri goog'da gizli :) yani mail adresi bulmana gerek yok direk şahısa mail atıyorsun en güzel yanı o tek tek mail yazarak atmıyorsun

eyvallah cansın.. skype adresim : [email protected]

sen eklemezsen adresini ver ben ekleyim.

paylaşırsam burdan paylaşırım zaten diğerleride yararlansın diye

---------- Spam Engelliyici 23:00 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

konu kitlenirse sevinirim güzel bi konu açcam bu konu hakkında sadece bu konuyu ele almicam ama aramızda yani güvenilir kişilerle birlikte önerilen taktiğini bizzat hayata geçircem kendi hit ağımızı kuralım diyorum birlikten kuvvet doğar katılan olursa çok sevinirim ne kadar çok kalabalık ve istikrarlı çalışma sonucunda çok iyi bi kaynak yapabiliriz.

paylaşırsam burdan paylaşırım zaten diğerleride yararlansın diye

---------- Spam Engelliyici 23:00 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

konu kitlenirse sevinirim güzel bi konu açcam bu konu hakkında sadece bu konuyu ele almicam ama aramızda yani güvenilir kişilerle birlikte önerilen taktiğini bizzat hayata geçircem kendi hit ağımızı kuralım diyorum birlikten kuvvet doğar katılan olursa çok sevinirim ne kadar çok kalabalık ve istikrarlı çalışma sonucunda çok iyi bi kaynak yapabiliriz.

Ben varım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri