Admob işi nasıl? Calismaya deger mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam mobil uygulama olmadan para kazanamaz miyiz?
Admob harika ama çok büyük okyanuslar şu an forumun geneli için.
Çok detaylı yazardım ama bu videoyu izlerseniz zaten mobil uygulamarın vs. ne kadar değerli olduğunu görebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=QK-EA1ofklA
Admob harika ama çok büyük okyanuslar şu an forumun geneli için.
Çok detaylı yazardım ama bu videoyu izlerseniz zaten mobil uygulamarın vs. ne kadar değerli olduğunu görebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=QK-EA1ofklA
Paylaşırmısnnz hocam bizde merak ediyoruzYa uygulama yapmak için programlar buldum.Kod bilmeye gerek yok.Önemli olan kazanç nasil onun hakkında bilgi bulamadim
Hocam bunlarla nasıl uygulamalar yapabilirsiniz ki? Yani sadece metin yazacaksınız ve millet indirip okuyacak mı ? Merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın .Mobiroller
Appery.io
the appbuilder vs vs
Yani uçuk kaçik şeyler istemezseniz yok benimki çok güzel tek bana özgü olsun vs vs standart kalıplar varmış.Tema gibi düşünün site yaparken hazır tema kullanma gibi. Onlar üzerinden kolayca yapılıyormus.Hatam olabilir kusura bakmayin bende yeni öğreniyorum
---------- Spam Engelliyici 01:36 ---------- Önceki Mesaj 01:34 ----------
Bu işte spama donmus gibi.Adam 1 haftada 8 uygulama yaptım ikisini google kabul etmedi.6 tanesi ile aylik xxx standart kazancim var diyo
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.