Google Adsense Ban Nedenleri

• Kullanıcı Kinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Kinq

Yasaklanmış
Google Adsense Ban Nedenleri

1- Kendi reklamına tıklamak.
2- Google reklamlarını frame sayfa olarak kullanmak.
3- Bir sayfada iki ayrı üyeye ait reklam kodları kullanmak.
4- Bir sayfada aynı boyutta iki Adsense reklam ünitesi kullanmak.
5- Sayfa içerisinde ilgisiz anahtar kelimeler kullanarak o kelimelere yönelik reklamlar çıkmasını sağlamak.
6- Adsense reklamlarını yayınlandığı sayfaya autosurfle ziyaretçi sağlamak.
7- Bir kişinin çift adsense hesabı açması.
8- Spam yaparak adsense reklamlarına tıklanmasını sağlamak.
9- Ziyaretçileri reklamlara tıklamaya özendirme amaçlı, “sponsora tıklayın” “sitemizi destekleyin” tarzı ifadeler kullanmak.
10- Sitenin ziyaretçi sayısına bağlı olarak bile olsa reklamlara tıklanmada ani astronomik artışlar.
11- Aynı bilgisayardan tekrarlanan çok sayıda tıklama.
12- Program tarafından desteklenmeyen türden bir web sitesine kodları eklemek.(muhabbet siteleri, alan adı depolama veya cybersquatting üzerinden kullanıcı trafiği çeken siteler, alan adı satın alma siteleri, gizleme ya da çerçeveleme kullanan siteler, gizli içerik ya da aşırı anahtar kelime içeren siteler vs.)
13- Bir sayfada gösterilebilir reklam ünitesi sayısı ile ilgili kurallara uymamak.
14- İçerik tabanlı olmayan sayfalara Google reklamı yerleştirmek.
15- Pop-up ve e-mailde google reklamları göstermek.
16- Google reklamlarının yeni sayfada açılmasını sağlamak.
17- Google kodlarında değişiklik yapmak.
18- Google reklamlarını kullandığınız sayfada diğer firmaların içerik tabanlı reklamlarını kullanmak.
19- MP3, video, haber grubu ve resim sonuçları içeren web sayfalarında reklam yayınlamak.
20- Küfür, yasadışı içerik, şiddet, ırk ayrımı, nefret, uyuşturucu, kumar, aşırı reklam, +++++ satışı, bira veya ağır alkollü içeceklerin satışı, tütün ürünlerinin satışı, ilaç satışı içerikli sitelerde google adsense reklamı yayınlamak.
21- İngilizce sitede çıkan reklamlara Türkiye ağırlıklı tıklamalar yapılması.
22- Sadece reklam gösterimi için hazırlanmış sayfaya Google reklamı yerleştirmek.
23- Adsense reklamı yayınlanan sayfada autohits sitelerinin tanıtımını yapmak.
24- Google adsense reklamlarına tıklayan yazılımlar kullanmak.
25- Proxy kullanarak adsense hesabınıza girmek.
26- Adsense reklamlarını aşırı reklam olan sayfalarda yayınlamak.
27- Google reklamlarını telif haklı ürünlerin dağıtımı ile alakalı olan sayfalara yerleştirmek

Google Adsense ban nedenidir

5. madde hariç hepsine katılıyorum;çünkü o maddeyi aylardır ihlal ediyorum ve ban yemedim.

5.Madde ban sebebi bence etikete uygun video bul :D

Adsense Gözünün Yaşına Bakmaz Atar Banı :D :D

5.maddeye bende pek uymuyorum aşırıya kaçmayacak şekilde 2 3 tane niche kelime serpiştiriyorum sonumuz hayır olsun bi sabah kalkıp adsenseye girememek çok kötü :)

Bence 5.Maddye uyun Sabah Saat 10:00 Kalktığzda BANNED Görürüsünüz :D

Bence 5.Maddye uyun Sabah Saat 10:00 Kalktığzda BANNED Görürüsünüz :D

sanmıyorum çünkü neden google kendisi alakasız reklam koyuyor zaten örneğin kendi özgün bi ders videosu dene örneğin alakasız reklamlar çıkıyor senin dediğin o aşırı niche çalısması yapanlar bence örneğin tek tıka 3 5 $ alanlar bizim tbm 0.07 den yukarı çıkmıyor :rolleyes:

Kimsenin başına gelmesin diye dilediğim liste .

'' 25- Proxy kullanarak adsense hesabınıza girmek. ''
bu nasıl maddedir ya .
Adam şimdi VDS'ten girse ingiltere lokasyon olduğunu varsayalım .
Birde evden adsense hesabına girse , banlanacak mı ?

Gerçi askerde mantık yok derler ama asker bile bu google'dan daha mantıklı .
:D

Kimsenin başına gelmesin diye dilediğim liste .

'' 25- Proxy kullanarak adsense hesabınıza girmek. ''
bu nasıl maddedir ya .
Adam şimdi VDS'ten girse ingiltere lokasyon olduğunu varsayalım .
Birde evden adsense hesabına girse , banlanacak mı ?

Gerçi askerde mantık yok derler ama asker bile bu google'dan daha mantıklı .
:D

vds,vps yada sevrerdan girdiğinizde statik ip den girersiniz bu ban sebebi değildir. proxy den kasıt normal bir pc den yada yukardakilerden biri ile proxy kullanarak hesabınıza girmek. ikisi farklı şeyler.

5.Madde bi bakima dogru ama ayari duzeni var onu asmamak lazim.Ben bazen cok astigimda oldu halende oluyor ama hic bir sorunla karsilasmadim ki buda karsilasmiycam demek degil.Bir gun bi sabah baktigimda butun kanallar ve adsense bana bi elveda mesaji yazmis olabilir.. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri