Google AdSense Hesap Kapatıldı

• Kullanıcı ytseo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ytseo

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar adsenseye girerken Hesap Durduruldu yazısı çıkıyor. maile baktım. geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır yazıyo. kanallarımın hepsi açık onlarda bi sıkıntı yok. sadece dolar işareti kalkmış. karşı mail gönderdim. aylardır ödeme alıyorum ve hiç kendi reklamlarıma tıklamadım. nedeni merak etmiyorum ama şimdi neyapmam lazım? yeni adsense hesabı açsam aynı adresi yazsam olurmu ? yada adsense hesabı satan arkadaşlar varsa alabilirim. neler yapmamı önerirsiniz? skype: forexseo

Konuyla alakali gelen email'i buraya yazar misiniz?

gelen mail bu : geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır

Sadece bir fikir yurutuyorum skype adiniza bakarak. (Yanlis anlasilma olmasin)Alakasiz videolara niche kastiniz mi ?

Sadece bir fikir yurutuyorum skype adiniza bakarak. (Yanlis anlasilma olmasin)Alakasiz videolara niche kastiniz mi ?
Yok yok Farugum etiket vs hikaye,cillop gibi kanallarim ustelik hic bir gecersiz etkinligin olmadigi gozumden sakindigim kanalalrim Puff olmus ucmus,Yanindada Adsenseyi goturmus.Bu yuzden Youtube bize cok guzel bayram hediyeleri verdi,halende veriyor,su bayram bitsede hediye vs artik kurtulsak :)

sizede geçmiş olsun hocam. neyapmamı önerirsiniz? yeni hesap açıcam ama bunun dışında yapılacak birşeyler var mı karşı mail gönderdim. buarada adsense hesabı satanlar varsa alabilirim. adsensede bu ayki kazancım 2000 tl param kaldı. inş öder ama sanmıyorum

Kimler? bayram hediyesini almadı? :D :D

ytseo kategorin neydi, tbm neydi, tbo neydi ? durduk yere banlamış büyük ihtimal..

sizede geçmiş olsun hocam. neyapmamı önerirsiniz? yeni hesap açıcam ama bunun dışında yapılacak birşeyler var mı karşı mail gönderdim. buarada adsense hesabı satanlar varsa alabilirim. adsensede bu ayki kazancım 2000 tl param kaldı. inş öder ama sanmıyorum
Valla ustad benim ne yapacagim belli her zamanki gibi,Onlar kapatacak ben acacagim,onlar silecek ben yukleyecegim,onlar spama karsi tedbir alacak,onlar aldikca ben spam manyagi yapacagim.Gittigi yere kadar.Beni pes ettiremez 3-5 adsense 30-40 kanal kapatma ile. :)

hayır alakasız videolara hiç niche kasmadım.

---------- Mesaj saat 22:24:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:23:43 civarında gönderildi. ----------

Valla ustad benim ne yapacagim belli her zamanki gibi,Onlar kapatacak ben acacagim,onlar silecek ben yukleyecegim,onlar spama karsi tedbir alacak,onlar aldikca ben spam manyagi yapacagim.Gittigi yere kadar.Beni pes ettiremez 3-5 adsense 30-40 kanal kapatma ile. :)

hocam fazladan adsense hesabınız varsa yada satan tanıdıklarınız varsa alabilirim. skype: forexseo eklerseniz sevinirim

tmyu9.png

Bizi banlayan ekibi buldum:rolleyes:

Bizi banlayan ekibi buldum:rolleyes:

Sistem banlıyor :D onlar değil o kadar adsense var :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri