Google Adsense'ye doğru yola çıktık.İstikamet California..

arabayla gidiyorsanız 20 gün sonra anca varırsınız :) hayırlı yolculuklar.

hadi len sizi ordan pikniğe gidiyonuz demi :) bugün pazar adsnese türkiye ofisi bugünd eçalışmıyordur heralde

---------- Spam Engelliyici 10:00 ---------- Önceki Mesaj 09:58 ----------

Bindik bi alamete gidiyoz kıyamete..Adsenseden ödemeleri almadan dönmek yok.:) :)

vYO4ZD.jpg

OJGMbn.jpg

zQ64ZR.jpg

Baya bi yolumuz var.Anlık olarak durum bilgisi paylaşılacakdır.

bu arada dostum o arabayı kullanan pis herife beyto aganın selamı var dememyi unutma....ha şoförün yanındaki gıcık adamada söle aynısını...adam olsunlar ...beni oraya getirtmesinler :D

tamamda nereye gidiyorsunuz bi onu söyleyin :) ama dikkat edin hızmız yapmayın

ortadaki çok endişeli bakmış öndekiler zaten tecrübeli ne olacağını bildikleri için fazla kafalarına takmıyorlar.

Duyduğuma göre Google girişine SPAMCILAR GİREMEZ yazmışlar :)

Sabah sabah bu denli neşeli gözükmeniz beni de mutlu etti ne yalan söyliyeyim.

Para, pul cidden bi yere kadar. Şu güler yüzlü, mutlu insanları görmek gibisi yok.

Huzur ve sağlık herşeyin başı, mutluluğunuz daim olsun, iyi yolculuklar :).

Bagajda ki malzemeler : parmak arası terlik, kısa şort, 5kg et, futbol topu ve yere sermek için örtü :)

mobil mesaj

İstikamet Safranbolu,ordan Amasrada Balık keyfi ve kısmet olursa MUA'nın mekanına ve ordan istanbula.Google ofisine Salı günü mehmetle serkan gidiyor.

size güveniyoruz.almadan gelmeyin.gerekirse buraya adam yığmakla tehtit edin :D

Serkan abi kilo almışsın valla çok iyi gördüm seni. Ne yapıyorsan yapmaya devam et :D

Gezin bakalım :).
Nasıl olsa hafta sonu, kendinize tatil verdiniz anlaşılan, sıkıntı, stres yapmak yerine kafa dağıtmak için güzel plan, rota da iyiymiş :D

Serkan ustayı iyi gördüm elmacık kemikleri kaybolmuş :) Sol arkadaki arkadaş isterse parayı sorunsuz alırsınız :D

ptZfqpD.png

Rota ve sonuç lokasyonunu verdim. Özellikle Faruk abiyi kaçırırsanız hem diğer dörtlüden iyi telif parası pardon fidye alırsınız :D Hem de beni dertten kurtarırsınız :D gece kabuslarımda attığı mesajları görüyorum :D Onun dışında Serkan abiyi kaçırmayın, diğer dörtlü Serkan abiye karşılık paraya kıyamaz :D İnsancıl olan o var aralarında o kalsın dört kişi arasındaki paranızı alabilin :D Hadi herkese kolay gelsi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri