Google amcadan ilk darbeyi yedim ):

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Sana tavsiyelerim;
-Tarayıcıdaki tüm çerezleri temizle
-Modeme res at
-Mac adresini değiştir(Eğer anlık değişiyorsa kontrol et,ona göre kanal aç, sonra orjinal mac adresine dönerse tekrar değiştir öyle kanal aç)
-Veya ilk dört maddeyi yaptıktan sonra kendi pc nden değilde vds den vs kanal açıp öyle bir dene.Sonucu kendin gör ona göre bir yol haritası çiz.

Sana tavsiyelerim;
-Tarayıcıdaki tüm çerezleri temizle
-Modeme res at
-Mac adresini değiştir(Eğer anlık değişiyorsa kontrol et,ona göre kanal aç, sonra orjinal mac adresine dönerse tekrar değiştir öyle kanal aç)
-Veya ilk dört maddeyi yaptıktan sonra kendi pc nden değilde vds den vs kanal açıp öyle bir dene.Sonucu kendin gör ona göre bir yol haritası çiz.

geçmişi sildim modemi resetledim mac adresi kaldı kanal açabilirim herhalde ardık.

[MENTION=563]kptncksprv[/MENTION] [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] [MENTION=903]GOKTURK[/MENTION] [MENTION=1694]dvtzkn[/MENTION] [MENTION=1844]screamingoftherap[/MENTION] sağolun arkadaşlar giden kanallara yanmıyorum diğerlerininde ve adsensenin zarar görmemesi için ne yapmam gerekiyor ?

Bence arkadaşların tavsiyeleri ile birlikte bir süre kanallarına giriş yapma

[MENTION=563]kptncksprv[/MENTION] valla şuan ne yapacağımı bilmiyorum resmen dondum :) ip değiştirdim başka bişi gelmiyor elimden [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] detaylı olarak beni bilgilendirirse ne yapmam gerektiği konusunda bişi söylerse ona göre hareket edicem :)

[MENTION=725]yumi[/MENTION] sıkma kendini , inş herşey eskisi gibi olacak , yarın ola hayrola Serkan abi bi gelsin yardımcı olur sana üzülme

---------- Mesaj saat 02:22:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:22:10 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR [MENTION=725]yumi[/MENTION] sıkma kendini , inş herşey eskisi gibi olacak , yarın ola hayrola Serkan abi bi gelsin yardımcı olur sana üzülme

Bence bir şey olmaz, toplulukdan giden kanalların birilerin şikayetleri bildirimi üzerine gitti sonuçta, korkmana hiç gerek yok aç kanallarını devam et, eğer çok telaş ediyorsan bu konularda vds al kanal kontrolünü açma kapama video yüklemesini oradan yap, kendi pc n de sadece adsensene giriş çıkış yap.

diger kanallara rahatlikla girebilirsin, kapanan kanallar sadece birbirleriyle linklendigi icin kapandilar. Diger kanallara giris cikis yapman kapanmalarina sebep olmaz. tecrube ile sabittir.

[MENTION=110]Cagdaser[/MENTION] sürekli vds ile yapılacak bişi değil şuan masaüstünden kontol ediyorum kapanmayan kanalları 24 kanaldan 6 tanesi kapanmış. [MENTION=1866]obeli[/MENTION] ip adresini sıfırladım mac adresni falan değiştir diyorlar mac hakkındada fazla bilgim yok. peki yeni kanal açarsam aypı pc de sorun olurmu ?

Eğer banlanmanın ana sebepi ip adresinin karalisteye girmesiyse o ip adresi ile açtığın bütün kanalların kapanır yüksek ihtimalle. Fakat tersi bir durumsa diğer kanallara hiç bir şey olmaz. Kapanan kanallara kapanmasını gerektirecek bir şeyler yaptın mı hocam? Niche çalışması, vps aşırı yükleme vs.

[MENTION=110]Cagdaser[/MENTION] sürekli vds ile yapılacak bişi değil şuan masaüstünden kontol ediyorum kapanmayan kanalları 24 kanaldan 6 tanesi kapanmış. [MENTION=1866]obeli[/MENTION] ip adresini sıfırladım mac adresni falan değiştir diyorlar mac hakkındada fazla bilgim yok. peki yeni kanal açarsam aypı pc de sorun olurmu ?

Bakma o kadar abartildigina. Ebay degil bu, senin hesabini kapattik, yeni hesap acamazsin diye birsey soz konusu degil. Forumda bazi konularda o kadar mubalaga yapiliyor ki okudukca sasiriyorum.
Yeni acacagin kanallara birsey olmaz, ama adimlari saglam atmak gerek.
Sadece cookie, temp, vs temizligi disinda flash cookie ler de var. Mac adresi ile falan ugrasma. IP degisikligi yeter.

En temiz islem; yeni kullanici oturumu olustur. Yeni IP ile kanallarini ac. Isin bitince oturumu sil, gerektiginde yeni oturum ac.

Eğer banlanmanın ana sebepi ip adresinin karalisteye girmesiyse o ip adresi ile açtığın bütün kanalların kapanır yüksek ihtimalle. Fakat tersi bir durumsa diğer kanallara hiç bir şey olmaz. Kapanan kanallara kapanmasını gerektirecek bir şeyler yaptın mı hocam? Niche çalışması, vps aşırı yükleme vs.

24 kanaldan 6 tanesi kapanmış neden kapandığı konusu hakkında bilgim var konu açıp diğer arkadaşları bilgilendiricem. mailde böyle bi uyarı vardı

Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı eglencelivideolar2 YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/b...92486&hl=tr-TR adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

---------- Mesaj saat 03:50:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:49:03 civarında gönderildi. ----------

Bakma o kadar abartildigina. Ebay degil bu, senin hesabini kapattik, yeni hesap acamazsin diye birsey soz konusu degil. Forumda bazi konularda o kadar mubalaga yapiliyor ki okudukca sasiriyorum.
Yeni acacagin kanallara birsey olmaz, ama adimlari saglam atmak gerek.
Sadece cookie, temp, vs temizligi disinda flash cookie ler de var. Mac adresi ile falan ugrasma. IP degisikligi yeter.

En temiz islem; yeni kullanici oturumu olustur. Yeni IP ile kanallarini ac. Isin bitince oturumu sil, gerektiginde yeni oturum ac.

modemi resetledim zaten onun dışında elimden bişi gelmiyor.

kanalların mailleri seri miydi? bu zamana kadar 100-150 kanal banlattım çoğu seri halde olduğum için gitti.

benim bir kanalım kapalı değil ama video yöneticisi ve kanalım kısmına girmiyor hep youtube/accounts adresinde sorun nedir acaba?

Şu ana kadar 100 den fazla kanalı kapanan biri olarak.Spamdan kapanan kanala bosuna tel no su girerek gmail hakkını harcama.O kanal artık gitti ve asla geri gelmez.O ana kadar kazandırdıklarını alıcaksın ama o kanal ve kanaldaki videolar artık yoklar dolayısıyla sana para kazandıramazlar artık.

Artık bir kanala 200 den fazla video atma ve gunde bir kanala en fazla 100 video at.Yoksa 1 hafta sonra yıne kanallarım kapandı dıye konu acacaksın.
TEcrube ile sabittir.

Tavsiyem Kanal sayını arttır.+ Mac adresiymiş ip adresiymiş gmail alma türleriymiş herseyı denedım.Bunu youtube binasında çalışanlar dışında alagoritmasını söyleyebilecek biri oldugunada inanmıyorum.

merhaba,
bu 100 kanala karşılık kac tane hesab actın...........
10 000 tane actıysan normal galiba bukadar kanalın kapanması....

---------- Mesaj saat 11:06:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:01:34 civarında gönderildi. ----------

geçmiş olsun, düzenli devam edersin.......

kanalların mailleri seri miydi? bu zamana kadar 100-150 kanal banlattım çoğu seri halde olduğum için gitti.

Hocam öncelikle geçmiş olsun.
Örnek olarak; ahmet1@gmail.. , ahmet2, ahmet3 ahmet4 ahmet5 ........... diye gmail oluşturmak yerine;

Pc'de word dosyasında da özel olarak muhafaza edebileceğim;
klavyenin "tab" tuşunun yanından başlatıyorum.
ahmetq , ahmetw, ahmete, ahmetr,ahmett........... böyle nasıl? Yakalar mı Ğoğle efendi?

ben ana hesap hariç diğer bütün hesapların kontrolün de vpn kullanıyorum.Kendimce sağlama aldığımı düşünüyorum şu ana kadar toplu kanallarım banlanmadı umarım bundan sonra da sıkıntı olmaz

Hocam vpn vds vb. cidden tavsiye ediyor musunuz ya :)

benim bir kanalım kapalı değil ama video yöneticisi ve kanalım kısmına girmiyor hep youtube/accounts adresinde sorun nedir acaba?

2. uyarini almissin, uyari tarihinden 2 hafta sonra duzelir, sonraki uyarida hesabin kapanir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri