Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşte bu günün en iyi haberi olabilir.
Süper ya. Bildiğiniz ağır bir metin kopyaladım, şakır şakır çevirdi
Bilmiyorum çok fazla geldi bana birden bu kadar büyük bir adım. Yavaş yavaş gelişir diye düşündüm. Sanki birden en üst seviyeye fırladı.
geçen konusu açılmıştı http://www.ytpara.com/konu-disi/108091-sizce-en-iyi-ceviri-sitesi-neresi.html heralde zorlarına gitti böyle bişey yaptılar
Bu arada gerçekten güzel çeviriyor. Ama soskak ingilşzcesine daha ister![]()
Vietnamca olsa nolur olmasa ne olur hocamVietnamca da olaydı eyiydi
Neural Machine Translationââ¬â¢ı (Nöral Makine Çevirisi) artık İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Çince, Japonca, Korece ve Türkçe olmak üzere 8 dilde aktif hale getirdiklerini de belirten Pichai, ââ¬ÅTüm bu diller dünya nüfusunun yaklaşık üçte birinin ana dilleri olup tüm Google Çeviri sorgularının yüzde 35ââ¬â¢inden fazlasını kapsamaktadırâ⬠diye konuştu.
Google Translate Türkçe dahil 8 dilde düşünerek çevirecek | İnternet Haberleri
metin:
merhaba google. duydum ki artık çevirileri daha başarılı yapabiliyormuşsun. bunu denemek için bu yazıyı yazıyorum.
çeviri:
Hello google. I hear that you can now make translations more successful. I am writing this article to try it.
metin:
Hello google. I hear that you can now make translations more successful. I am writing this article to try it.
çeviri:
Merhaba google. Artık çevirileri daha başarılı hale getirebileceğinizi duymuştum. Denemek için bu makaleyi yazıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.