Google Cloud

worldtr

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar google'ın compute engine isimli bir bölümü var. Ne işe yarar nasıl kullanılır hakkında bilgisi olan var mı?

VDS açıyosunuz hocam ben kullanıyorum ama 8 tane'ye kadar makine açma izni var makineleri silip yeni makine açabilirsin ama kanallarınıza giriş için fazla kullanmayın spamı direk anlıyolar 1$ onay ücreti kesiyo 300$ kredi veriyo kullandıkça kredin tükeniyor.

Render için kullanılacak tarzda makineleri var ama o ücretsiz sürümde aktif değil yine de öbür makinelerde 50 60 liralık sunucuların yaptığı kadar iyi render alıyo

VDS açıyosunuz hocam ben kullanıyorum ama 8 tane'ye kadar makine açma izni var makineleri silip yeni makine açabilirsin ama kanallarınıza giriş için fazla kullanmayın spamı direk anlıyolar 1$ onay ücreti kesiyo 300$ kredi veriyo kullandıkça kredin tükeniyor.

Render için kullanılacak tarzda makineleri var ama o ücretsiz sürümde aktif değil yine de öbür makinelerde 50 60 liralık sunucuların yaptığı kadar iyi render alıyo

Hocam merak ettim şimdi deneme amaçlı alayımda :) şimdi bu makinelerde kaç GB ram ve çekirdek var?

1$ a vds kiraliyorsunuz yani oyle mi? Bahsettiginiz 300$lik kredi nekadar zamanda tukeniyor hocam

İnternette herhangi bir bilgi bulamadım nasıl kullanılacağına dair daha doğrusu hep yabancı kaynaklardan buldum. Onlardan da birşey anlamadım pek. Ben spam yapmıyorum pek (yapamıyorum daha doğrusu).
Mesela en azından render yapsam videoları onları bulut depolamaya yüklesem yinede kardır diye düşünüyorum. Tek makine açsamda olur :D

Hocam merak ettim şimdi deneme amaçlı alayımda :) şimdi bu makinelerde kaç GB ram ve çekirdek var?

Seçenekler bunlar hocam kasma problemi vs şeyler yok makinada

1$ a vds kiraliyorsunuz yani oyle mi? Bahsettiginiz 300$lik kredi nekadar zamanda tukeniyor hocam

Hocam ben yaklaşık 4 gün önce açmıştım ilk bi 8 makine açıp kanalları oluşturdum sildim tekrar 8 makine açıp kanalları oluşturup 3 gün açık bıraktım 25$'lık kredi gitmiş makineleri durdurmamıştım belki onunda etkisi vardır ama günlük ne kadar harcama oluyo bilmiyorum

Hocam ben yaklaşık 4 gün önce açmıştım ilk bi 8 makine açıp kanalları oluşturdum sildim tekrar 8 makine açıp kanalları oluşturup 3 gün açık bıraktım 25$'lık kredi gitmiş makineleri durdurmamıştım belki onunda etkisi vardır ama günlük ne kadar harcama oluyo bilmiyorum

8 çekirdek olaydı iyiydi :D

300$ krediyi bitinceye kadar açık mı kalıyor yoksa 1-2 ay gibi bi süre var mı?

N1 hightmem2 guzelmis hocam. 300$ neye gore eksilip bitiyor. Sonra baska yeni hesap alip Sifirdan kullanmaya devam edebiliyor muyuz

8 çekirdek olaydı iyiydi :D

Varda işte paralı :D

300$ krediyi bitinceye kadar açık mı kalıyor yoksa 1-2 ay gibi bi süre var mı?

Normalde 60 gün süresi var ama kredi bitince işlem yapacak imkan olmadığı için açık kalmasının da anlamı kalmayacaktır hocam. Kredi bitince ücretli sürüme geçme şeyi geliyor

N1 hightmem2 guzelmis hocam. 300$ neye gore eksilip bitiyor. Sonra baska yeni hesap alip Sifirdan kullanmaya devam edebiliyor muyuz

Makine'nin boyutu ve açık kalma durumuna göre sanırım hocam ben sanal kart ile üye oldum kredi bitince yeni bi sanal kartla tekrar başvurabilirim sanırım ama düşünmüyorum

Normalde 60 gün süresi var ama kredi bitince işlem yapacak imkan olmadığı için açık kalmasının da anlamı kalmayacaktır hocam. Kredi bitince ücretli sürüme geçme şeyi geliyor

Makine'nin boyutu ve açık kalma durumuna göre sanırım hocam ben sanal kart ile üye oldum kredi bitince yeni bi sanal kartla tekrar başvurabilirim sanırım ama düşünmüyorum

Teşekkürler hocam akşam inceleyip almaya çalışayım bari, işimize yarar beleş nasılsa :D

Hocam ne parası öyle verilirmi para hesapladım 32 gb ram 16 çekirdekli makineye aylık 900 dolar diyor :p

Hocam ne parası öyle verilirmi para hesapladım 32 gb ram 16 çekirdekli makineye aylık 900 dolar diyor :p

Yok hocam zaten öyle makineler böyle sitelerden alınmaz hepsinde kazık oluyo :D ama ücretsiz sundukları makinelerde iyi o manada diyorum :D

Deneyelim bakalım extra render amaçlı kullanılabilir.Kar kardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri