Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
VDS açıyosunuz hocam ben kullanıyorum ama 8 tane'ye kadar makine açma izni var makineleri silip yeni makine açabilirsin ama kanallarınıza giriş için fazla kullanmayın spamı direk anlıyolar 1$ onay ücreti kesiyo 300$ kredi veriyo kullandıkça kredin tükeniyor.
Render için kullanılacak tarzda makineleri var ama o ücretsiz sürümde aktif değil yine de öbür makinelerde 50 60 liralık sunucuların yaptığı kadar iyi render alıyo
VDS açıyosunuz hocam ben kullanıyorum ama 8 tane'ye kadar makine açma izni var makineleri silip yeni makine açabilirsin ama kanallarınıza giriş için fazla kullanmayın spamı direk anlıyolar 1$ onay ücreti kesiyo 300$ kredi veriyo kullandıkça kredin tükeniyor.
Render için kullanılacak tarzda makineleri var ama o ücretsiz sürümde aktif değil yine de öbür makinelerde 50 60 liralık sunucuların yaptığı kadar iyi render alıyo
Hocam merak ettim şimdi deneme amaçlı alayımdaşimdi bu makinelerde kaç GB ram ve çekirdek var?
kasma problemi vs şeyler yok makinada1$ a vds kiraliyorsunuz yani oyle mi? Bahsettiginiz 300$lik kredi nekadar zamanda tukeniyor hocam
Seçenekler bunlar hocamkasma problemi vs şeyler yok makinada
Hocam ben yaklaşık 4 gün önce açmıştım ilk bi 8 makine açıp kanalları oluşturdum sildim tekrar 8 makine açıp kanalları oluşturup 3 gün açık bıraktım 25$'lık kredi gitmiş makineleri durdurmamıştım belki onunda etkisi vardır ama günlük ne kadar harcama oluyo bilmiyorum
Seçenekler bunlar hocamkasma problemi vs şeyler yok makinada
Hocam ben yaklaşık 4 gün önce açmıştım ilk bi 8 makine açıp kanalları oluşturdum sildim tekrar 8 makine açıp kanalları oluşturup 3 gün açık bıraktım 25$'lık kredi gitmiş makineleri durdurmamıştım belki onunda etkisi vardır ama günlük ne kadar harcama oluyo bilmiyorum
8 çekirdek olaydı iyiydi![]()
300$ krediyi bitinceye kadar açık mı kalıyor yoksa 1-2 ay gibi bi süre var mı?
N1 hightmem2 guzelmis hocam. 300$ neye gore eksilip bitiyor. Sonra baska yeni hesap alip Sifirdan kullanmaya devam edebiliyor muyuz
Varda işte paralı
Normalde 60 gün süresi var ama kredi bitince işlem yapacak imkan olmadığı için açık kalmasının da anlamı kalmayacaktır hocam. Kredi bitince ücretli sürüme geçme şeyi geliyor
Makine'nin boyutu ve açık kalma durumuna göre sanırım hocam ben sanal kart ile üye oldum kredi bitince yeni bi sanal kartla tekrar başvurabilirim sanırım ama düşünmüyorum
Varda işte paralı
Normalde 60 gün süresi var ama kredi bitince işlem yapacak imkan olmadığı için açık kalmasının da anlamı kalmayacaktır hocam. Kredi bitince ücretli sürüme geçme şeyi geliyor
Makine'nin boyutu ve açık kalma durumuna göre sanırım hocam ben sanal kart ile üye oldum kredi bitince yeni bi sanal kartla tekrar başvurabilirim sanırım ama düşünmüyorum
Hocam ne parası öyle verilirmi para hesapladım 32 gb ram 16 çekirdekli makineye aylık 900 dolar diyor![]()
Yok hocam zaten öyle makineler böyle sitelerden alınmaz hepsinde kazık oluyoama ücretsiz sundukları makinelerde iyi o manada diyorum
![]()
Hocam ne parası öyle verilirmi para hesapladım 32 gb ram 16 çekirdekli makineye aylık 900 dolar diyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.