Google Drive'a Erişim Engellendi.

Indiren var mi ne var icinde acaba.gerci onemli bisey olmasa yayinlamazlardi....

haber yapan linkleri de engellemişler. içinde ne var ne yok bilinmiyor açıkcası artık ilgimi de cekmiyor. dosyalara nasıl ulaşırım diye merak edenler twitterda var. twitterda direk linki vermişler ama inanın ilgimi dahi çekmedi. merak bile etmedim. okusam ne değişecek ki?

Bizim ülkemizin her zamanki hali sadece bir bit için samanlığı komple yakarlar. Diyecek söz bulamıyorum.

Bir bakanlık kurarlar yakında İnternet Devrim Muhafızları.
:D

Biri birşeymi yayınladı komple kapat gitsin, ne kadar süper fikir.
Onlarca İŞ dosyası olan işlem yapmasın şirketlerin işleri aksasın kimin umrunda.

Torrent den yaymaya başlamışlar onu nasıl engellicekler? Kafalar hep geri çalışıyor malesef.

Github'da an itibariyle yasaklanmış. Vpnle giriyorum ama js dosyaları yüklenmiyor. Be ne saçmalık arkadaş. Ne amaçla engelliyorsunuz bu siteleri. Yakında işimizin olduğu bütün siteleri engeller bunlar.

Drive bende engelli değil. Herhangi bir vpn yada ip değiştirici uygulama kullanmıyorum.

edit...

Son düzenleme:
engellenen adresi bu.
http://dirive.google.com/

NkomBY.png

sen http://dirive.google.com/ dirive yazarsan tabi giremezsin. drive dene bakam

Son düzenleme:
bu söylenen sebep yüzündense daha devam eder engellenen siteler

Garip bir uygulama,
bulut sunucuların sonu mu var allah aşkına. Adam en kötü ftp verir yine o dosyayı paylaşır. Tüm internetin fişini çekmesi lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri