Google ekibinden Thomas'a tesekkurlerimi sunuyorum :)

YildirimHiko97

Yasaklanmış
merhba arkadaslar cok mutlu oldum neden mutlu oldugumuda kisaca belirteyim...

23-aralikta adsense tarafindan cek ile 608,95$ gonderildi ama cek izleme numarasi yazilmadi odeme sayfasinda.cekle odeme alanlar bilir bilmiyenler icin soyleyeyim cek izleme numarasi olmadigi surede paranizi hic bir sekilde alamassiniz.bende 7-gun bekledim ve dun aksam google mesaj atdim mesajim asagida..

merhaba sayın google ekibi.bana 23 aralık 2013 il tarihinde google adsense
tarafından 608,95 dolar ödeme yapıldı.ödeme Çek - Güvenli Ekspres Dağıtım
ile yapıldı.lakin ödemenin yapılmasının uzerinden 7-gün geçmesine rağmen
haylen ödeme geçmişinde çek izleme numarası bulunmamaktadır,malum ödeme
numarasının olmaması ödemenin gönderilmemesi şeklinde alqılanır,ama
adsensemde ödeme sayfasında ödemenin yapıldığı gözüküyor.öncedende bu
adsensem üzerinden sorunsuz ödeme aldığımıda belirtmek istiyorum.çekin
gönderildiyi şirketlede irtibat kurdum ve böyle bir postanın şirketlerinde
kaydı olmamasını belirtdiler.sizden bu sorunun bir an önce giderilmesini
rica ediyorum.teşekkürler mutlu yıllar :)

mesajim berbat :D ama google ekibinden Thomas okumus ve anlamis..simdi baktim izleme numarasi gelmis birde google-den cevap gelmis..

Merhaba,

E-postanız için teşekkür ederiz.

Benim Thomas. Ben Türkçe bilmiyorum. Google Translate kullanarak Türkçe olarak size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım bu yüzden benim Türk meslektaşlarımız tatilleriyle ilgili şu anda.

Ben son kontrol için DHL takip numarası hesabınızda görüntülenen olmadığını anlıyorum. Ben bu konuda ödeme ekibi bir e-posta gönderdik. Biz en kısa sürede biz durum hakkında daha fazla bilecek olarak size geri almak olacaktır emin olun.

Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.

Mutlu Yeni Yıl 2014!

Saygılarımla,

Thomas

mesaj cok hosuma gitdi..simdi hergun Thomas'a mesaj yazmagi dusunuyorum :cool:

Vallahi benim de hosuma gitti bu, baskasi olsa böyle ugrasmaz eminim. O Thomas'a ulasmak lazım :P

Vall ben anlamadım senin yazdığın türkçeden bişey Thomas nasıl anlamış hayret :D

Hep biz mi çevireceğiz biraz da onlar çevirsin diyecem de adam azerbaycan türkçesini çevirmiş resmen çünkü arada değişik kelimeler kullanmışsın. Helal olsun thomas'a.

Hocam senin adına sevindimde o nasıl türkçe öyle google translate çevrilmiş gibi :D

Azeriye göre iyi türkçe kullanmışsın. Bravo :) 1-2 kelime hariç yazım hatan pek yok.

hakketen oyleyse cok sevindim :)

---------- Mesaj saat 19:48:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:46:38 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=193]ImmortaLKinq[/MENTION] hocam sende mail at mutlaka odemen yapilacaktir

hakketen oyleyse cok sevindim :)

---------- Mesaj saat 19:48:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:46:38 civarında gönderildi. ----------

@ImmortaLKinq hocam sen mail at mutlaka odemen yapilacaktir

Biraz kitap okumanda fayda var ama daha da geliştirebilirsin

Bu Azerbaycan için artık çek rezilliğine bir son verse ve banka veya paypal ile ödeme yapsa. Gerçi paypalda rezil durumda ve ülkemizde kullanılmıyor. İki defa çekle param battı. Birisinde 300 dolar diğerinde 280 dolar gibi bi para çekim aylar oldu ama gelmedi. Nerde battıysa helal etmedim.

Bu Azerbaycan için artık çek rezilliğine bir son verse ve banka veya paypal ile ödeme yapsa. Gerçi paypalda rezil durumda ve ülkemizde kullanılmıyor. İki defa çekle param battı. Birisinde 300 dolar diğerinde 280 dolar gibi bi para çekim aylar oldu ama gelmedi. Nerde battıysa helal etmedim.

bencede EFT acilmali artik..ama ben cekle 17 defa odeme aldim hic birinde problem olmadi her ay vakti vaktinde param yatdi hesabima,bunada sukur hocam :)

Biizm türklerin cogundan güzel türkce konusmus thomas/tranlate.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri